Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה עם alpine 9887

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

קניתי 9887 חדש

הבנתי שבשביל להגדיר את האימפירינט צריך מכשיר מיוחד

רציתי לשאל אם למישהוא יש את המכשיר הנ"ל שיוכל לעזור לי בהפעלת הפיצ'ר הנ"ל

אשמח לקנות אחד אם יש גם :)

תודה רבה

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

היי, אני כבר מכרתי את המכשיר לפני כמה חודשים אבל אני יודע שהוא גר במרכז אני לא חושב שהוא נמצא בפורום אבל עם אני לא טועה הוא יגיע למפגש מרכז הקרוב אני מוכן לדבר איתו עבורך אולי הוא יוכל לעזור לך בהתקנה (שהיא לא כל כך פשוטה חפש אימפרינט)

המכשיר הוא טוב לרמה בינונית+ סה"כ מכשיר חמוד אתה יכול לרכוש אותו באפריל טקליין הם רוצים 1000 ש"ח אבל לא שווה את המחיר אני הבאתי אותו מחו"ל עלה לי 600 ש"ח חבר הביא לי את זה....

בהצלחה.

פורסם

השאלה היא אחרת.

למה אתה צריך את האימפרינט?

הרי רק עכשיו קנית אותו, כבר הספקת להפעיל את כל הפונקציות המופלאות שלו?

ניסית הכל?

קרוס אקטיבי מלא?

טיים קורקשיין?

אקולייזר?

למה ישר לרוץ ולקנות עוד רכיבים שממש לא בטוח שהם יעזרו לך(אני אישית בטוח ב110% שלא אבל כל אחד עושה את הבחירות שלו).

כל מה שהאימפרינט יודע לעשות ה9887 יודע לעשות זאת לבדו, כמובן בליווי זוג אוזניים טובות.

אבל בוא תתחיל בלקרוא את הMANUAL שלו בשביל להבין בכלל מי נגד מי, תכוון בעזרתו את המערכת ואז אם במידה כזו או אחרת יהיה חסר לך משהו- אז תחשוב על שידוך משהו נוסף אליו.

under construction..

פורסם

אתה יודע, ניר, שאני חושב על זה, זה באמת מוזר לי האימפרינט הזה. הרי למה הוא נועד? הוא נועד ליצור אפקט מסויים של "כאילו" כוונים "נכונים" יותר. הרי הלקוחות הפוטנציאליים של 9887 רוכשים דווקא אותו, ולא מכשירים "פשוטים" יותר, דווקא משום שיש לו את אותם פיצ'רים שציינת למשל, קרוס, TC, EQ וכו', אז מה עומד מאחרי זה?

מצד שני יש לי תשובה.. במחיר המכשיר בחו"ל, גם אותם אנשים שאין להם צורך או רצון להתעסק עם זה, ימצאו עצמם רוכשים אותו, רק בגלל קומבינת האימפרינט עליה קראו באתר החברה, והסיקו ממנה כי האימפרינט יביא אותם לגן עדן..

פורסם

יותר קרוב מגן עדן, ישירות לאלוהים:).

בכל זאת מדובר על "האימפרינט האלוהי":).

בכל אופן, גם רועי נוכח לדעת שניתן לכוון באופן ידני בכיוון לא ארוך ועדיין לקבל תוצאה טובה יותר מאשר האימפרינט.

פשוט מאוד, שום מיקרופון שבעולם לא יכול להחליף אוזניים מיומנות.

under construction..

פורסם

נראה לי אני אגיע למפגש ונראה איך יתגלגלו העניינים - חומוס ופיתות עליי :)

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

רגע, הוא כבר הודח ממעמד האלוהות שלו?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם כבר ה 900 :) אבל אם אתה מתעקש..

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

היום שיהיה כאן מישהו עם 900, יהיה כמו יום מתן תורה..

[מצד שני, כבר אי אפשר לדעת כלום כאן..]

טוב, אליקו, אני ישפר בשבילך את התגובה:

אני צופה ת'רד "מעוניין לשדרג את ה701 ל900"

פורסם

אמנם אני קצת פחות נמצא בפורום ופחות קורא תרדים אבל מעניין אותי האם יש משהו חדש לגבי ה 9887R או בלי ה R,

מצאו דרך לאפשר קליטת ערוצים בארץ בדגם בלי ה R?

או שיש איפה לקנות את המכשיר עם ה R בחול ובזול?

אני רציתי לקנות בארצות הברית אבל עניין הרדיו הפריע לי!

מישהו מצא מאיפה ניתן להשיג בזול?

כל בעלי ה R מאיפה קניתם?

תודה.

• תוכן חדש...