Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצבר שלי עושה בעיות ורציתי לתת לו טעינה ככה של 24 שעות, אני יכול להשיג מטען אח"י למי שמכיר , המטען הזה הוא 24 V האם אפשר יהיה להטעין את המצבר 12 V של האוטו או שתיהיה בעיה ?

תודה

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

פתרון הנורה בטור בהחלט קיים מסורתית עבור טעינת סוללות ע"י מקור מתח קבוע.

חנן אתה מכיר את המטען הספציפי? זה שהוא אומר שהמטען מיועד לטעינת מצברי 24 וולט לא אומר שהוא מוציא מתח קבוע ולא למשל זרם קבוע.

ע"פ מה רשמת את נתוני הנורות?

פורסם

יהיה לי שישו שומחו אם אני אחבר שתי נורות ל24 שעות:)

המטען המדובר הוא מטען לבן גדול כזה, הוא מתכה אוטומטית בגמר הטעינה ומדליק נורה ירוקה, יכול להיות תיהיה לי אפשרות להשיג מטען קטן יותר , איך אני בודק עם הוא 24 או 12 , להדליק אותו ולבדוק בקטבים ?

תודה

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם
כמו תמיד, התשובה לשאלה כזו היא שלילית. רק המוות בטוח.

אם יש לך מה לכתוב, כתוב, בלי שאלות קיטבג.

כנראה התכוונת למנורה אחת ולא שתיים בטור.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, אם אתה חושב שצריך להיות נורה אחת, תרשום שצריך נורה אחת. מעולם לא התיימרתי להיות חסין מטעויות ואין לי בעיה שתתקן אותי. אני התכוונתי לשתיים. הרעיון שלי היה ללכת על הצד הבטוח ולשים שתיים, כך שגם אם מתח המצבר הנטען יהיה מאוד נמוך מסיבה כלשהי, הנורות לא יקבלו יותר מתח משהן מתוכננות לו, ויישרפו. זרם נמוך מדי לא יפריע לכלום חוץ מלקצב טעינה נמוך יותר. הדבר העיקרי שרציתי להשיג זה מניעת זרם גבוה מדי ואת זה השגתי עם הפתרון הזה.

מאידך, יתכן שאביב צודק ומדובר כאן במטען שונה מהמוכר לי, והוא ינסה לדחוף את הזרם הרצוי לו בלי להתחשב בהתנגדויות ששמנו לו בדרך, ואז בזרם גבוה מדי הנורות יישרפו והטעינה תופסק. גם זה לא סוף העולם, האמת. שווה ניסוי, לעניות דעתי. בכל מקרה, בסידור הזה לא יזרום זרם טעינה גבוה מדי ואין חשש לנזק למצבר.

פורסם

חנן טרם הבנתי איך בחרת דוקא נורות אלו.

לפותח השרשור- אם מדובר במטען אוטומטי אין אפשרות לבצע משחקים עם נורות וכיו"ב. הא מיועד להטענת מצברי 24V וזהו. תשיג מתאם מתאים. על המטען רשום למה הוא מיועד ואם לא לפי דגם אפשר לחפש.

• תוכן חדש...