Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה וזאת תושבת שסתום, יש צורך בפתיחת ראש מנוע?

בכל מקרה, מזרק אחד התברר כמזייף בעקבות התוסף. מסתבר שהמזרקים ברכב הזה מאוד רגישים לתוספים.

האם ניתן לטפל\לנקות אותו בטיפול ביתי? ו שמחייב מוסך לצורך פירוק המזרק?

פורסם

אם הקומפרסיה תקינה אז אין בעיה עם השסטומים...

בדוק את המזרקים כמו שכתבתי בהתחלה יתכן והמזרק של אותה הבוכנה מנותק או שהוא תקול.

קח את הרכב למכון להזרקות דלק יתכן והמזרק תקול

פורסם

אתה כל הזמן רושם חלקי דברים, כל פעם שולף עוד שפן מהכובע. אי אפשר לעזור לך ברצינות ככה.

תסביר מה בדיוק בדקת, איפה ואיך ולא לזרוק נותנים ואמירות Out of the blue.

פורסם

אביב, אני בעצמי מגלה את כל מידע הזה בזמן אמת, חבר שלי היה במכון מזרקים ושם נאמר לו שהמזרק מזייף. בגלל שכרגע אין לו כסף למזרק חדש הוא לקח משם את הרכב, אז אני שואל עכשיו אם יש אפשרות להוציא את המזרק בבית ולראות מה קורה איתו.

פורסם

גם אצלנו בוולוו S90 זה היה הרכב נסע על 5 במקום 6 צילינדרים..עד שמצאו את הבעיה לקח שבוע וזה היה מודול הצתה או משהו כזה...ניסינו לשים מודול תחליפי וזה לא עזר הבעיה המשיכה רק שהחילפו למודול מקורי של BOSCH הבעיה נפתרה..

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

אוקיי היינו היום אצל מכון בדיקה שמטפל גם במזרקים, ביקשנו שיחליף את המיקומים של המזרקים, את המזרק עם הבוכנה שלא עובדת טוב עם בוכנה שעובדת טוב - אין שינוי.

הוצאנו סה"כ 3 פלאגים, עשינו בדיקת קומפרסיה שוב פעם, בבוכנה אחת לחץ 150PSI, בבוכנה שלא עובדת טוב גם 150PSI, אבל משום מה בבכונה אחרת שלא עשתה בעיות יש 100PSI.

אחד מהפלאגים שהוצאנו היה כולו חלודה וחום - בדיוק כמו הצבע המים ברדיאטור. נעלמים מים מהאוטו בנוסף לזה. בהתחלה חשדתי שמדובר בפקק של המיכל עיבוי כי יש ממנו רעש של בריחת לחץ אחרי שהמנוע עבד, אבל יש חשש לראש מנוע, או אטם ראש מנוע אני לא יודע. בכל מקרה כל ה4 פלאגים חדשים לגמרי, כל הפלאגים היו ניראים טוב חוץ מהפלאג שהיה כולו חלודה.

בנוסף יש לציין שהרכב הנ"ל התחמם בעבר ובעקבות זאת בוכנה אחת קיבלתי צורה של אליפסה במקום עיגול. הרכב עבד ככה שנה שלמה עד שאנחנו קנינו את הרכב, הרכב גם עבר בדיקה ממוחשבת ולא היו בעיות.

חשוב לציין שכל הבעיות החלו מאז שחבר שלי שם תוסף K44 ברכב.

לפי התאור זה באמת ראש מנוע? אטם ראש מנוע? הרכב עבר לפני כשנה-שנה וחצי ראש מנוע, אחרי שהתחמם והתעקמה הבוכנה.

פורסם

התסמינים של בעבוע במיכל עיבוי, התחממות ואיבוד מים היו גם בקוואליר אצלי (וכן, החלפתי גם מכסה מיכל עיבוי), בסוף זה היה ראש מנוע.

אתה צריך מוסך טוב שיודע לבדוק, ולא מכון בדיקה!

למוסך נורמלי יש יכולת וידע לבדוק לחץ במערכת קירור ולדעת אם אטם ראש נפרץ.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

קודם כל אתה לא מציין של איזו בוכנה הפלאג הבעייתי וזה מידע חשוב. בכל מקרה זה לא נשמע טוב (במיוחד לאור זה שאתה מציין שהפלאגים אמורים להיות חדשים) ומעלה חשד לראש מנוע.

שנית ניתן לגשת למוסך לביצוע בדיקת איתור CO2 במערכת הקירור.

קבל המלצה לאחד המוסכים המומלצים ע"י הפורום וגש לשם כדי לסיים את הסאגה. נדרשת עבודה מסודרת והסתכלות של בעל מקצוע. אופן ביצוע בדיקות או הבאת חצאי מידע לכאן לא תאפשר לנו לאבחן במדוייק.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אוקיי קראתי פחות או יותר גם לי קרה את זה בקוואליר שלי את הרעידות האלו נסעתי ישר למוסך המומחה באמריקאיות בתוך יום הוא פתר את זה החליף לי שני מזרקים(אינג'קטורים) ו4 פלגים. עלות כוללת ללא מע"מ של 1200 שקל.

זה קרה לי יום אחד עליתי על אבן משתלבת עם האוטו כמו טמבל והאבן היתה קצת גבוהה ונדפק האוטו מתחת גם כשעליתי וגם כשירדתי אז אחרי נסיעה של 5 10 דקות בגלל שמשהו כנראה נדפק מתחת לאוטו אז המנוע התחיל לדפוק כמו שעון אמרתי לעצמי מה יש למנועע זה היה ממש עצוב לראות את המנוע דופק ככה זה דומה לדפיקות לב זה כאילו האוטו גוסס או משהו בקיצור איך שהוא הצלחתי לנסוע עם הבעיה מראשון לרחובות בדקתי הכל עצרתי את האוטו ולא ידעתי מה הבעיה אז לא היה ברירה ונסעתי ככה ויום למחרת נסעתי למוסך הוא אמר לי להשאיר מיד את האוטו ושצריך להכניס אותו למחשב רכב.

ואחרי יום סדר לי את הבעיה שזה כמו שאמרתי למעלה שני מזרקים ו4 פלגים. נזק של 1200 שקל אבל האוטו עכשיו בריא ושלם זה מה שחשוב :roll:

בעליו של שברולט קוואליר קבריולט :-D

פורסם
אוקיי היינו היום אצל מכון בדיקה שמטפל גם במזרקים, ביקשנו שיחליף את המיקומים של המזרקים, את המזרק עם הבוכנה שלא עובדת טוב עם בוכנה שעובדת טוב - אין שינוי.

הוצאנו סה"כ 3 פלאגים, עשינו בדיקת קומפרסיה שוב פעם, בבוכנה אחת לחץ 150PSI, בבוכנה שלא עובדת טוב גם 150PSI, אבל משום מה בבכונה אחרת שלא עשתה בעיות יש 100PSI.

אחד מהפלאגים שהוצאנו היה כולו חלודה וחום - בדיוק כמו הצבע המים ברדיאטור. נעלמים מים מהאוטו בנוסף לזה. בהתחלה חשדתי שמדובר בפקק של המיכל עיבוי כי יש ממנו רעש של בריחת לחץ אחרי שהמנוע עבד, אבל יש חשש לראש מנוע, או אטם ראש מנוע אני לא יודע. בכל מקרה כל ה4 פלאגים חדשים לגמרי, כל הפלאגים היו ניראים טוב חוץ מהפלאג שהיה כולו חלודה.

בנוסף יש לציין שהרכב הנ"ל התחמם בעבר ובעקבות זאת בוכנה אחת קיבלתי צורה של אליפסה במקום עיגול. הרכב עבד ככה שנה שלמה עד שאנחנו קנינו את הרכב, הרכב גם עבר בדיקה ממוחשבת ולא היו בעיות.

חשוב לציין שכל הבעיות החלו מאז שחבר שלי שם תוסף K44 ברכב.

לפי התאור זה באמת ראש מנוע? אטם ראש מנוע? הרכב עבר לפני כשנה-שנה וחצי ראש מנוע, אחרי שהתחמם והתעקמה הבוכנה.

סימנים לחדירת מים לאחד הצילינדרים משמעותו נזק לראש מנוע באזור של אותו הצילינדר.מנסיון עם ראש של פיז'ו 306,נשבר חלק משפת פתח הפליטה בראש והצילינדר הנ"ל "שתה" מים ולא תפקד.הפתרון היה שיפוץ ראש.לגבי בוכנה אובלית ולא עגולה - נשמע לי כנזק די רציני,וכל עוד לא יתוקן יהיה עלול לגרום לבעיות חוזרות?תבקש ייעוץ בפורום מהמומחים הגדולים לגבי עניין זה,זה נשמע די רציני.

לגבי התוסף-לא יודע האם קשור אבל התוספים הללו תפקידם להמיס פיח ולכלוך ובמידה והמנוע לא במצב טוב הלכלוך והפיח הקיימים עוזרים באיטום ושמירת לחץ וכאשר הם מומסים עלולות לההיווצר בעיות רבות.עשה חיפוש בפורום על נושא זה,נכתב בו רבות.

אני חושב שבמהלך הטיפול בבעיות אלו תבקש במוסך שיבדקו במקביל את תקינות מע' ההצתה.חשוב מאד אבל לא בטוח שזו הבעיה העיקרית שמולה אתה מתמודד.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• תוכן חדש...