Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אז ככה הבעיה שלי אתמול במהלך נסיעה שיגרתית באמצע הפקק אני רואה לראשונה שהמנוע מתחמם(ייש לציין ממש קלות) התחלתי לנסוע ואז החום מנוע יורד ,לאחר כ10 דקות באמצע הרמזור אני רואה שהחום שוב עלה עצרתי בצד בדקתי המאוור נכנס לפעולה הכל נראה לי תקין והחום שוב ירד,אז ככה נסעתי הבית החנתי תאוטו ומאז לא נסעתי עליו היום אני מניע אותו לבדיקה ושומע מן חריקה כזאת במהלך הדקות הראשונות של המנוע ולאחר מכן הרעש חוזר למצב רגיל ובנוסף החום מנוע לא עלה שוב..

אז ככה ברור שמחר על הבוקר האוטו במוסך לבדיקה כוללת אבל למישהו יש רעיונות מחשבות מזה יכול להיות?חבר של אבא זרק לי משאבת מים יש בסיס למה שהוא אומר?

בתודה מראש רן(מצטער על המגילה חח)

פורסם

קודם כל תבדוק שלא חסר נוזל קירור.

כמה הרכב התחמם, כמה קווים מעל האמצע ?

בהחלט יתכן שמשאבת המים עשתה את שלה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

בהחלט הגיוני שמשאבת המים עשתה את שלה.

חיזקת את ההשערה ע"י כך שאמרת שהמנוע מתקרר במצב נסיעה ומתחמם בנסיעה.

לחץ גובר על המשאבה - סרקולציה חזקה יותר - משאבת מים עובדת חזק יותר.

בזמן עמידה הסרקולציה חלשה והמשאבה לא חזקה מספיק לכן נגרמת ההתחממות.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

צריך לבדוק שמהירות 1, האיטית, של מאורר הרדיאטור פועלת, כי אם לא אז מאורר הרדיאטור הרדיאטור יפעל רק במהירות 2, המהירה, שמתחילה לפעול בחום מנוע גבוה יותר.

בברכה - רפי לין

פורסם

איני בטוח שאתה יודע ויכול לבדוק ולהבחין איזה מהירות של המאורר פועלת.

במוסך מורשה היבואן ניתן לבדוק זאת ע"י מחשב האבחון (אגזמינר) או כשמנוע המכונית חם, להפעיל המזגן ולהריץ המנוע בכ 1500 סל"ד ואז המזגן אמור להפעיל את מהירות 1, האיטית וכעבור כמה דקות את מהירות 2, המהירה.

אם מהירות 1, האיטית, אינה פועלת אז, בדרך כלל, זה בגלל נגד המאורר ששרוף ו/או מחבר חוט אליו שרוף.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רדיאטור סתום או אוויר במערכת הקירור, לדעתי.

כל כך קשה היה להם לנסות לפחות לנקז אוויר לראות אם הבעיה נפתרת ? זה לוקח 5 דקות בקושי. ואם לא אז מה הבעיה לדעתם ?

האם החלפת לאחרונה נוזל קירור (שאולי אז לא ניקזו טוב אוויר) ?

חפש במועדון פיאט הוראות לניקוז אוויר מהרדיאטור.

כדאי גם לבדוק שצינור הרדיאטור העליון (מהמנוע לרדיאטור, בצד ימין של המנוע) חם בזמן עבודת המנוע. למרות שאני לא חושב שמדובר בטרמוסטט תקוע על מצב סגור.

לא יודע לגבי האפשרות שבכל זאת מדובר במשאבת מים.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...