Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ציור שציירתי על הונדה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סך הכל חתימה קטנה בצד.

הקטנוניות של אנשים, כל מקום מחפשים רק "איפה דופקים אותנו?"

קטנוניות??

אני משלם בעבור הציור את מה שהאומן ביקש- אני לא רוצה חתימה על הרכב שלי כמו שאני לא רוצה מדבקה של "טסט בירכא"

מדובר בחוזה לכל דבר.

רק אני אחליט מה יפה או לא יפה לרכב שלי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 303
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כאשר קונים ציור לבית, משלמים כסף. על כל ציור כזה, אומן שמכבד את עצמו, בד"כ חותם.

חתימה רק מוסיפה ערך ליצירת אומנות.

ליגיטימי לחלוטין ש-alfonso יחתום.

אפילו כשקונים מוצר כלשהו, מופיעה חתימה של יצרן ואם מדובר על רכב, בד"כ בהרבה מאוד מקומות, כימעט על כל חלק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני חושב שצריך להגיד ללקוחות לפני שאתה חותם על הרכב לאחר הציור ולשאול אותם איפה הם רוצים שתחתום ואם הם מסכימים.

ככה אף אחד לא יכול להתלונן הם יודעים מראש שאתה הולך לחתום ואם הם לא מסכימים או שאתה לא חותם או שאתה לא מבצע את העבודה.

בכל מקרה לפי מה שאמרת הלקוחות משלמים לא מעט על הציור וכל השלבים אמורים להיות ברורים ללקוח.

S2000

פורסם

בנוגע לחתימה בד"כ כשמדובר בציור מורכב אני לא מוותר על חתימה וכמובן שהלקוח יודע שאני חותם.

סה"כ זה סימן ההיכר שלי כמו שמישהו אמר פה מעליי. אם זה ממש מפריע למישהו שעושה ציור, אין לי בעיה לחתום בקטן ממש כך שזה לא יראה כמו איזה פרסומת. זה גם מה שבדרך כלל אני משתדל לעשות.

אם למשל הייתי עושה סתם ציור של להבות או משהו כזה לא הייתי טורח לחתום.

פורסם

אלפונסו אתה מצייר רק על חלקי פח? או גם על טקסטורות כגון דשבורד וחלקים פנימים בסלון הרכב?

יש לי כמה רעיונות שרצים בראש כבר שנה +, אני רק צריך את האדם הנכון (מיומנות כבר הוכחת שיש לך) כדי לבצע את הרעיון.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

תודה.:-D

אפשר לצייר על חלקים פנימיים במידה והם עשויים מפלסטיק או מפיברגלס.

על דשבורדים עוד לא יצא לי לצייר, אבל אפשר לנסות.

אם יש לך איזה רעיון מעניין אפשר לדבר על זה בפרטי.

פורסם
תודה.:-D

אפשר לצייר על חלקים פנימיים במידה והם עשויים מפלסטיק או מפיברגלס.

על דשבורדים עוד לא יצא לי לצייר, אבל אפשר לנסות.

אם יש לך איזה רעיון מעניין אפשר לדבר על זה בפרטי.

מאיפה הכלים שאיתם אתה עובד? ואיפה אתה עובד על הרכבים? איזה תהליך עובר אותו חלק שעליו ציירת אחרי שאתה מסיים את הציור?

פורסם

גם אלו העבודות שלך?

עריכה: עכשיו ראיתי את החתימה עם השם שלך על אחד העבודות בתמונה.

תמונה025.jpg

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
גם אלו העבודות שלך?

עריכה: עכשיו ראיתי את החתימה עם השם שלך על אחד העבודות בתמונה.

צילמת את זה בדיוק איפה שאני עובד, אלו העבודות הראשונות שלי.

תליתי אותן שם.

בקשר לשאלת הצביעה, אני עושה את זה במוסך.

כל החלקים שאני עובד עליהם עוברים בסוף ציפוי לקה.

את כל הציורים אני מצייר ביד חופשית ללא שבלונות, יש דברים מסויימים שאני נעזר בשבלונות כמו כתב וכאלה.

פורסם

באמת אמן גדול אתה,

כישרון לא חסר בכלל.

:)

בהצלחה בהמשך, ומי יודע, אולי ניפגש באיזה יום כשארצה את דגל איטליה מתנוסס על רכבי :lol:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

מוסך שאבא שלי ואני מתקנים את צלו את הרכב כשנדרש, עבודה טובה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...