Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ציור שציירתי על הונדה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 303
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עבודות מדהימות לחלוטין. הקטע זה לא רק ציורים שהם מדהימים לפני עצמם, אבל שכל ציור כזה בדיוק מתאים לאותו רכב, לא רק בצבעים, אבל לפי אופי הרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
עבודות מדהימות לחלוטין. הקטע זה לא רק ציורים שהם מדהימים לפני עצמם, אבל שכל ציור כזה בדיוק מתאים לאותו רכב, לא רק בצבעים, אבל לפי אופי הרכב.

איך סוסים/חד קרן מתאימים למאזדה? :-P

S2000

פורסם
איך סוסים/חד קרן מתאימים למאזדה? :-P

מאוד פשוט, מזדה בעיני זה סוס עבודה של מכוניות משפחתיות. לא הייתי יכול לחשוב על שום חיה אחרת שמייצגת מכונית הזאת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מאוד פשוט, מזדה בעיני זה סוס עבודה של מכוניות משפחתיות. לא הייתי יכול לחשוב על שום חיה אחרת שמייצגת מכונית הזאת.

אני אומר שהחיה שצריכה להיות על מאזדה זה חמור.

S2000

פורסם

בונה הציור על המאזדה פשוט מדהיםםם.

תגיד לי יש לי שאלה ,נגיד ויש לי ציור על המכסה מנוע ואני רוצה לעשות פלסטלינה לאחר כמה זמן על המכסה מנוע, מותר לעבור עם הפלסטלינה על הציור? היא לא תוריד אותו\תהרוס ?

Subaru Impreza 2.0R AWD

פורסם
בונה הציור על המאזדה פשוט מדהיםםם.

תגיד לי יש לי שאלה ,נגיד ויש לי ציור על המכסה מנוע ואני רוצה לעשות פלסטלינה לאחר כמה זמן על המכסה מנוע, מותר לעבור עם הפלסטלינה על הציור? היא לא תוריד אותו\תהרוס ?

לא, הציור נמצא מתחת לשכבת לאכה ככה שהפלסטלינה לא מגיעה לציור.

הציור עצמו עשוי מצבעים שמיועדים למכוניות.

פורסם
תודה בנאדם, הלוואי והיה מצב. :-D

תשמע,זה הכל תלוי בגישה שלך.

אם לי היה כזה כישרון,הייתי מנסה את מזלי מעבר לים,

ומחפש להתפתח מיקצועית כמה שיותר.

אין לי ספק אפילו שאם החבר'ה בסדנא של PIMP MY RIDE ייראו את התיק עבודות

שלך ,אין מצב שלא מקבלים אותך.

פורסם
מה קורה ארז?

מה שלום הציור? בדיוק התכוונתי להעלות תמונות שלו.:-D

היי, הציור מושלם, הבעיה שהאוטו כבר לא בבעלותי. אני מחפש רכב לבן כדי שתוכל לצייר עליו שוב...

ארז רונן

• תוכן חדש...