Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כל מיני רעשים שהמנוע דולק והרדיו גם אז הלכנו לבדוק ואמרו לנו שנשרף משהו מה קוראים לו"משתיק רעשים או קול" וזה עולה 55 או 50 שח.

ומה הדבר הזה עושה: אם הוא היה עובד אז מתי שהאוטו דולק והרדיו גם אין רעשים של המנוע ברמקולים (נשמע לי מוזר) אז זה נשרף החלק הזה ושומעים תרעש של המנוע (לא ההיתי מתנגד אבל בכל זאת מפריע )אז האם שווה להחליף את החלק או יש יותר זול?

~~~חולה הגה~~~

(**נתניה**)LIVING THE DREAM

פורסם

קופסא קטנה שמתוקנת על הכבל של המתח בכניסה לטייפ (או בתוך הטייפ, אני אישית נתקלתי באלה שמותקנים מחוץ למכשיר.. כך לפחות בישנים), בתוך הקופסא הקטנה יש פילטר שמסנן את הרעשים של האלטרנטור כך שהם לא ישפיעו על הרדיו-טייפ ולא ישמעו אותם.

בקיצור... יש באמת דבר כזה.. לגבי המחיר אני לא יודע.

אם אתה תוכל לעשות את זה לבד זה יעלה לך פחות אבל נדמה לי שכולל ההתקנה והכל זה מחיר סביר.

זה חיצוני או שפנימי אצלך?

T h e C a t

פורסם

צריך בסך הכל להוציא את הטייפ ולשים משתיק חדש במקום הישן...

אולי תחסוך כמה שקלים... (לא נדמה לי שהוא צריך להיות יקר..אלא אם כן אתה מחפש משהו מקצועי)

אם אתה לא בטוח בעצמך אז תן למומחים לעשות את העבודה.

T h e C a t

פורסם

יש לך את הבעיה הזו רק בזמן האחרון או שהיא הייתה מהרגע שהתקנת את הטייפ?

בל מקרה אתה יכול להגיד למתקין אם הוא מתחייב שזה מה שיפתור לך את הבעיה ואם זה לא יפתור אז בעצם אין לך על מה לשלם.

פורסם

גם אני שומע רעשים של מנוע ברמקולים, אז השאלתי מחבר משתיק חיצוני בשביל לנסות אם הדבר עובד. :) וזה באמת עבד, לא היו רעשים.

משתיק חיצוני כזה עולה בסביבות ה 50 שקלים.

:roll: אומרים שהמכשיר גוזל קצת מעוצמת הווליום, אבל אני לא הרגשתי. בכל מקרה זה עדיף על הרעשים.

פורסם
יש לך את הבעיה הזו רק בזמן האחרון או שהיא הייתה מהרגע שהתקנת את הטייפ?

בל מקרה אתה יכול להגיד למתקין אם הוא מתחייב שזה מה שיפתור לך את הבעיה ואם זה לא יפתור אז בעצם אין לך על מה לשלם.

זה הופיע לאחורנה בשבועיים אחורנים...

זה פשוט נשרף המשתיק,אז חדש יעלה 50?

~~~חולה הגה~~~

(**נתניה**)LIVING THE DREAM

פורסם

לך אמרו לא לנו. אם זו בעיה חדשה והמתקין אמר לך שזה הפתרון אז למה שלא תנסה. המחיר נמוך ואם זה לא יפתור את הבעיה אז אין לו בעצם על מה לחייב אותך, יפרק את המשתיק ואז נוכל לחשוב הלאה מה יכולה להיות הבעיה.

• תוכן חדש...