Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קניתי אוטו מיצובישי סופר לנסר שנת 94 מנוע 1.6 יד 2 עברה 143

אז ככה לעיניין אתמול מיליתי כמעט טנק מלא קו אחד לפני המלא נסעתי בעיר היה לי את כל הסידורים של הביטוח והכל נסעתי הכי הרבה ועוד אני מגזים אממ 4 ק''מ הגעתי הבייתה אני רואה זה עומד כבר על החצי זה פשוט לא הגיוני זה לא אמור להיות ליטר אחד לכל 10 ק''מ איך זה ירד כל כך?? או שיש בעיה במשאבת דלק או בשעון של הדלק או שלא יודע האוטו שלי פשוט שותההההה ושותתהההה בלי סוף

תודה לעוזרים

פורסם

אם אתה רוצה בדיקה מדויקת לא ממלאים "כמעט מלא" זו לא אנידיקציה מדויקת. תמלא פול תאפס קילומטרז תסע עד פחות מהרבע ואז שוב תמלא פול ותבדוק במדויק כמה צריכת הדלק של הרכב.

פורסם

מנסיון שלי ושל עוד מכרים בעלי רכב דומה: בדוק את צינור המילוי , זהו צינור שעובר מפתח המילוי ועד למיכל הדלק, כשהוא מתבלה, כאשר מתדלקים הדלק נוזל ממנו, באיזור הגלגל האחורי ימני.

בצע בדיקה, תדלק מיכל מלא ותציץ למטה לראות אם יש נזילה.

אגב, צינור כזה לא זול, בגלל הצורה שלו, הוא בעל שני מפרקים ולכן יקר יחסית.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
מנסיון שלי ושל עוד מכרים בעלי רכב דומה: בדוק את צינור המילוי , זהו צינור שעובר מפתח המילוי ועד למיכל הדלק, כשהוא מתבלה, כאשר מתדלקים הדלק נוזל ממנו, באיזור הגלגל האחורי ימני.

בצע בדיקה, תדלק מיכל מלא ותציץ למטה לראות אם יש נזילה.

אגב, צינור כזה לא זול, בגלל הצורה שלו, הוא בעל שני מפרקים ולכן יקר יחסית.

יש לי סופר-לנסר GLI אוט' 95, עם 192000 ק"מ; בעיר 1:7, מחוץ לעיר 1:12. החלפתי את הצינור הזה לפני חודש בגלל נזילה עצבנית (300ש"ח, כולל עבודה) אז עכשיו אין נזילה אבל הזקנה עדיין שותה כמו משוגעת בעיר :-(.

"הפחד הכי גדול של בני האדם הוא נאום פומבי. מספר שתיים הוא מוות... זה אומר שאדם ממוצע יעדיף בהלוויה להיות בתוך הארון מאשר לשאת את ההספד!" (סיינפלד)

• תוכן חדש...