Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פולו 1600 עם ג'אנטים סטנדרטים של פולקסווגן

אני רוצה להחליף אותם עכשיו ולפי הוראות יצרן מותר לי להגדיל שתי מידות מהסטהדרט שהסטנדרט שלי הוא 13

אני רוצה שלאוטו תהיה אחיזה רצחנית וגם שלא ישתה יותר מדי דלק ושלא יירד במידה משמעותית הכוחות של הרכב..

איזה גודל ג'אנטים אתן ממליצים אם יש דגם ספציפי אני ישמח לשמוע וגם איזה צמיגים כדאי לי

יש אפשרות לשים לפולו שנת 96 ציפ ?

חלק אמרו לי שלא כי אין מחשב ניהול..

איך אני מנטרל את הדוד בפולו שנת 96 מנוע 1600

מה יתן לי הנטרול?

תודה רבה :)

פורסם

יש בפורום טכני שרשור שמיועד למידע על מידות מאושרות לכל רכב, אני בטוח שדנו שם בפולו כך שתוכל למצוא מידע שם, בצע חיפוש.

בקשר לעניין ה 2 מידות מעל הסטנדרט, אלא סיפורי סבתא, אל תאמין להם כי אין לזה שום אחיזה במציאות.

אחיזה רצחנית לא תהיה לו לעולם (בטח לא כתוצאה מהגדלת הצמיגים).

שינוי קוטר ורוחב הצמיג בטוח ישפיע על צריכת דלק מרובה יותר.

והכח של האוטו לא ירד כתוצאה מהצמיג אבל נתוני ההאצה בהחלט יהיו איטיים יותר.

זה המחיר של הגדלת הצמיג בקוטר וברוחב, אבל הרווח באחיזה יכול להיות משמעותי היותר (בעיקר מאחר ובמידה המקורית שלך אין ציגים מעניינים).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

התקציב שלי בסביבות ה1600 הייתי בחנות בת"א לא זוכר בדיוק איפה.. באזור של המסגר בנותנים לי כל ג'נט שאני רוצה עם בורג נעילה כולל הרכבה ואיזון..

ואיזה מידה כדאי לי מותר לי להגדיל שתי מידות..

וגם למה

פורסם

אתה יכול לשים:

185/55/14

195/45/15

לדעתי עדיף לקחת את המידה הראשונה או להשאר עם המקורית 13.

משום שזה לא רכב ספורט ורכב די חלש יחסית למנוע 1600

מעבר למידה 15 יקרה מאוד ולא חושב שזה משתלם לרכב שכזה.

כל אחד איך שהוא לוקח את זה יש כאלה שעוברים בגלל הפוזה ויש כאלה שעוברים בגלל הביצועים.

פורסם

אם אתה משנה את הקוטר אתה חייב להחליף גם צמיגים , כמובן.

אם אתה מחליף צמיגים וגם ג'אנטים אז 1600 ש"ח זה לא מספיק לכלום.

אם זה כל התקציב של העניין, שכח מהג'אנטים ורכוש את הצמיגים הכי טובים שיש במידה הזאת.

דרך אגב, מדובר בגרסת ה 75 כ"ס או ה 100 כ"ס (שקיימת בקלאסיק בלבד).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם אתה משנה את הקוטר אתה חייב להחליף גם צמיגים , כמובן.

אם אתה מחליף צמיגים וגם ג'אנטים אז 1600 ש"ח זה לא מספיק לכלום.

אם זה כל התקציב של העניין, שכח מהג'אנטים ורכוש את הצמיגים הכי טובים שיש במידה הזאת.

דרך אגב, מדובר בגרסת ה 75 כ"ס או ה 100 כ"ס (שקיימת בקלאסיק בלבד).

התקציב של ה 1600 זה לג'אנטים בלבדד!

צמיגים אני קונה בנפרד מהיבואן של KENDA או MAXXIS

בנוגע לדגם הוא הדגם הקצר.. אתה בטוח שהוא 75 כ"ס כי תמיד חשבתי ש87 :\

פורסם
אתה יכול לשים:

185/55/14

195/45/15

לדעתי עדיף לקחת את המידה הראשונה או להשאר עם המקורית 13.

משום שזה לא רכב ספורט ורכב די חלש יחסית למנוע 1600

מעבר למידה 15 יקרה מאוד ולא חושב שזה משתלם לרכב שכזה.

כל אחד איך שהוא לוקח את זה יש כאלה שעוברים בגלל הפוזה ויש כאלה שעוברים בגלל הביצועים.

רכב חלש? נהגת פעם במיני מטוס הזה?

הייתה לי אחת כזאת שנת 96 ידנית,לאחר החלפת צמיגים של פיירסטון(מידה בעייתית אני זוכר)

הרכב פשוט טס,נמכר עקב קניית דירה

פורסם
יש לי פולו 1600 עם ג'אנטים סטנדרטים של פולקסווגן

אני רוצה להחליף אותם עכשיו ולפי הוראות יצרן מותר לי להגדיל שתי מידות מהסטהדרט שהסטנדרט שלי הוא 13

אני רוצה שלאוטו תהיה אחיזה רצחנית וגם שלא ישתה יותר מדי דלק ושלא יירד במידה משמעותית הכוחות של הרכב..

איזה גודל ג'אנטים אתן ממליצים אם יש דגם ספציפי אני ישמח לשמוע וגם איזה צמיגים כדאי לי

יש אפשרות לשים לפולו שנת 96 ציפ ?

חלק אמרו לי שלא כי אין מחשב ניהול..

איך אני מנטרל את הדוד בפולו שנת 96 מנוע 1600

מה יתן לי הנטרול?

תודה רבה :)

בחיי שכבר די נמאס משאלות שכאלו. אל תעלב בבקשה, אבל פולו משנת 1996 אי אפשר לשפר, ודאי שלא בצורה בטיחותית ובתקציב נמוך. בתכל'ס, המדובר ברכב ישן, בעל 75 כ"ס בלבד ותן לי לנחש שהוא עבר כבר 150 אלף ק"מ מה שאומר שהבולמים, המנוע והגיר כבר לא במיטבם...

עכשיו, בא נבדוק את השאלות שלך - ג'נטים איכותיים יעלו לך לא פחות מ-4000 ש"ח, וצמיגים טובים עוד 2000 ש"ח לפחות. פחות מזה יקנה לך זבל שיכול רק להזיק - ג'נטים זולים גרועים יותר מחישוקי פח וצמיגים בחתך נמוך אבל תוצרת סין הם סכנה לחיים - ממש כך!

לגבי דוד מנוטרל - אני מנחש שאתה מתכוון לממיר (שהרי אם תנטרל את הדוד הרעש יהיה כמו של טנק...) ולגביו ביטולו יתן לך אולי 2-3 כוחות סוס אבל מנגד אתה תזהם קצת יותר את האוויר של כולנו ותפסל בטסט הקרוב. שווה?

צ'יפ אפשר תיאורטית לשים. יעלה 1500 ש"ח, ובמנוע ישן ועייף בעל 8 שסתומים יתן לך אולי עוד 2-3 כ"ס. אולי.

אז מה היה לנו? השקעה של 10 אלפים ש"ח, בערך 60% ממחיר הרכב, קיבלת פסילת טסט וזיהום אוויר בתמורה לעשירית פחות מאפס למאה וארנק ריק. אה כן - אתה תחשוב שהרכב ספורטיבי יותר, ובסיבוב הראשון תגלה שצמיגים רחבים עם בולמי זעזועים גמורים ונהג מתלהב שווים עמוד חשמל. ולהזכירך - אין לך ESP או בקרת משיכה, ומצד שני גם לא כריות צד ווילונות...

לשנה החדשה, אני מאחל לכולנו פחות הודעות בנוסח "מת לשפר את הלאנוס 94 של אמא " ויותר שאלות בסגנון "כיצד צריך לתקן את הרכב הישן והבלתי-בטיחותי שלי..." או "היכן אפשר לעשות קורס נהיגה מתקדמת".

חתימה טובה לכולם, מיקי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...