Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

יש לי בעיה שהתחילה אתמול, שאני נוסע פתאום האוטו ממש מפסיק ליסוע לשניה ואז חוזר.

קצת קשה לי להסביר את מה שאני מרגיש. זה ממש כאילו מישהו עצר לי את האוטו לשניה ואז זה חוזר.

אני רק אציין שעשיתי שיפוץ גיר מלא לפני שבועיים בערך ויש לי נזילה אחרי השיפוץ ששמתי לב אליה רק לפני כמה ימים אבל הגיר מתפקד באופן תקין (אלא אם זה קורה בהעברת הילוכים מה שאני לא בטוח).

עוד משהו שקורה לפעמים זה שהמד מהירות מפסיק לעבוד וחוזר מתי שבא לו.

לא יודע אם הדברים קשורים, נתתי קצת היסטוריה שאולי תקל על פתרון הבעיה. בכל מקרה גם אם זה לא קשור אשמח להתייחסות על הבעיות הללו.

תודה לכל המגיבים

פורסם

הרכב דיזל? עם לא אז בדוק מזרקים,או פלטר דלק,אצל דוד שלי היה אותה בעיה שהוא לוחץ גז, אז האוטו נחנק,ואז משתחרר ונוסע,ניקוי מזרקים פתר את הבעיה.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
הרכב דיזל? עם לא אז בדוק מזרקים,או פלטר דלק,אצל דוד שלי היה אותה בעיה שהוא לוחץ גז, אז האוטו נחנק,ואז משתחרר ונוסע,ניקוי מזרקים פתר את הבעיה.

מנוע בנזין, העניין הוא שהוא לא נחנק הוא מרגיש כאילו הוא ממש עוצר קשה לא קצת לתאר את ההרגשה.

אני אקח את זה כאופציה.

כשהוא עצר ואז חוזר האורות בדש בורד נדלקים?

האמת שלא נסעתי איתו בלילה אז קשה לי לדעת, היום אני אסע איתו בחושך אני אוכל לבדוק.

במידה וכן?...

פורסם

נכנסת בשלולית ואחרי זה הוא נעצר?

כי קרה לי פעם שנסעתי ונכנסתי לשלולית ואחריה האוטו נעצר לרגע ונפעלו כל השטויות בדאש בורד (ABS וכיב")

פורסם

אני כמעט בטוח שזאת לא הבעיה כי במקרה בדקתי אותם לפני כמה ימים.

בכל מקרה המנוע לא נכבה, הוא נשאר עובד פשוט יש מן מכה כזאת חזקה ואז הוא ממשיך.

פורסם

למרות שאני לא רוצה לפתוח פה אבל כל אתמול לא הופיע הבעיה.

יכול להיות שהבעיה היתה סתימה באינג'קטורים והיא השתחררה?

פורסם

אתם מתעלמים מתופעה שהוא הזכיר - מד המהירות שובק לפעמים.

תבקש ממכון הגירים שיחזיר לך את חיישן המהירות שהיה מורכב אצלך בגיר - ב-306 שהייתה לי (2001 עם גיר דומה לזה של הקסרה), קרה דבר דומה (בדיוק) והחלפה של החלק פתרה את הבעיה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

הבעיה היתה גם לפני שעשו לי שיפוץ גיר אבל לא חמור כמו שקרה לי לפני יומיים ועכשיו פתאום הפסיק.

השאלה היא, אם לא היה לי חיישן מהירות אז זה היה קורה כל הזמן. אולי החיישן לא תקין ושהוא לא מגיב זה עושה את הבעיה הזאת?

בכל מקרה קרו לי כבר כמה פעמים שהמד מהירות לא עבד וחוץ מזה הכל היה בסדר.

פורסם

אם זה היה קיים לפני אז אולי החיישן מזייף - לפעמים עובד ולפעמים לא (אצלי הייתה לו נטייה לא לעבוד בירידות).

בכל אופן - אני הייתי מחליף, גם אם זה לא יפתור לך את הבעיה שלשמה פתחת את השרשור, פתרת בעיה אחרת.

פורסם

הבעיה הזאת פחות מטרידה אותי כי היא קוראת פעם ב...

אם זה שהמד מהירות מפסיק לעבוד לא קשור לבעיה השניה אז זה לא מטריד אותי כרגע.

אבל השאלה היא אם יש באמת קשר בין 2 הבעיות?...

פורסם

אז אני אומר שוב,

אצלי הייתה בעיה כזו - כשמד המהירות לא עבד, הרכב היה משתנק בהאצות, אבל לא לשניה אלא ליותר זמן - קרה לי פעם אחת שהמנוע כבה בעקבות זאת.

מאז שהחלפתי את החיישן, הרכב לא התשנק מעולם.

• תוכן חדש...