Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הIDMAX דורש את ההספק שלו.

אם אתה לרוב שומע בעוצמות נמוכות, סאב של כ500 וואט RMS יתאים לך בצורה יותר טובה מאשר כל סאב אחר, גם המגבר שלך יהיה מסוגל לעבוד איתו בצורה טובה וגם מערכת חשמל סטנדטית לרוב מספיקה להספקים כאלו.

לכן, אני ממליץ לך אם כבר ללכת על הIDQ ולא הMAX .

או, להצמד להצעתי המקורית ולשמוע את הארסנל.

under construction..

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחפש עוד חוות דעת - לא רוצה לעשות טעויות...

אצל מי אני יכול לשמוע IDMAX באיזור ת"א (עדיף 10") ? האם יכול להיות שיש לו אחריות לכל החיים ?

השאלה חוזרת - האם הוא ינגן טוב גם כשאבקש לשמוע בווליום נמוך (שיחה ברכב) או שאין טעם, זה לא זה, תלך על IDQ...

עוד חוות דעת יתקבלו בברכה

בברכת שנה טובה וחג שמח לכולם

חגי

...CASKA for life

פורסם

בחור שדיבר איתי (חבר הפורום) שביקש שלא אפרסם את שמו הצהיר שהדילר המורשה נותן ל IDMAX אחריות לכל החיים.

בכל אופן אני אצלך בבוקר יגאל..

...CASKA for life

פורסם

בלי קשר לעוצמה , ה IDMAX עדיף בכל פרמטר מה IDQ למעט עניין התקציב כמובן .

אם כן להתחשב בתקציב אז הארסנל היה הבחירה שלי.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

האחריות לכל החיים זה קשקוש.

גם אם יש יבואן אמיץ שמחליט לגבות את המוצרים שלו בX שנות אחריות נוספות זה עדיין יהיה קשקוש.

על סאב שנשרף או שנפגע פיזית גם ככה אין אחריות.

אז על מי בדיוק הוא יתן אחריות לכל החיים? על זה שהבאסקט לא ישבר כשאר הסאב בתוך התיבה?

פרט לכך, באתר של אימייג' דיינאמיקס אין כלל אזכור לזה, כמוכן אם היה כזה דבר זה היה מודגש באותיות קידוש לבנה בצבע בולט כמו השמש.

under construction..

פורסם

קישוקש? פעם לפני שהיה IMAGE בארץ בכלל ולמקס לא היו מתיחסים כיאלו זה פיוניר .. הזמין מקורב שלי IDMAX מחו"ל דרך חנות בארה"ב הסאב לצערו הגיע תקול..

הוא שלח מייל לחברה(לא לחנות) וסיפר את כול הסיפור והחברה דאגה לישלוח לו סאב חדש.

גם תוך היתכתבות עם החברה היא מציינת את יחסה המאוד חשוב כלפי ספינת הדגל שלה.

בלי יבואן רשמי בלי אבא ואמא הבן אדם קיבל סאב חדש אז אם זה לא יחס אני לא יודע מה לחשוב.

פורסם

אם אתה מדבר על המקרה של אייל - העובדות נכונות , אבל אין שום קשר בין העובדה שנשלח סאב נוסף ובין אחריות לכל החיים שלא קיימת. ואם כן שיצהירו ויסבירו מה בדיוק כוללת כזו אחריות כמו שאמר ניר.

אני יכול לספר פה הרבה דברים על איך החברה התיחסה במקרים אחרים למוצרים שונים ואף למוצרים יקרים בהרבה מה IDMAX .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
קישוקש? פעם לפני שהיה IMAGE בארץ בכלל ולמקס לא היו מתיחסים כיאלו זה פיוניר .. הזמין מקורב שלי IDMAX מחו"ל דרך חנות בארה"ב הסאב לצערו הגיע תקול..

הוא שלח מייל לחברה(לא לחנות) וסיפר את כול הסיפור והחברה דאגה לישלוח לו סאב חדש.

גם תוך היתכתבות עם החברה היא מציינת את יחסה המאוד חשוב כלפי ספינת הדגל שלה.

בלי יבואן רשמי בלי אבא ואמא הבן אדם קיבל סאב חדש אז אם זה לא יחס אני לא יודע מה לחשוב.

אין שום קשר בין העובדה שמישהו קיבל סאב חדש במקום אחר שהגיע תקול לבין אחריות לכל החיים.

באותה תקופה הייתה סדרה שלמה של IDMAX שיצאה תקולה מהמפעל וברחבי העולם נתקלו בבעיות שסאבים הגיעו אחרי משלוח שהם יצאו ממרכוז ובעיות של התפרקות הדבקות.

זה שאימייג' לקחו אחריות אחרי שאייל שלח ים של מיילים לאריק סטיבנס(הבעלים של ID) לא אומר ולא דבר אחד על האחריות של היבואן בארץ או על האחריות של היצרן בחו"ל.

לצאת בהצהרה שיש לID אחריות לכל החיים בגלל שמישהו לפני 3 שנים דיבר עם הבעלים של החברה וקיבל סאב חדש אחרי שהגיעו סאבים תקולים זה פשוט קשקוש והטעיה מכוונת של הלקוח.

99.999% מהחברות נותנות שנה אחריות(שזה קבוע בחוק ברוב העולם), גם כאן האחריות כוללת אך ורק כשל ופגם בייצור, על רמקולים שנשרפו או שנגרם להם נזק פיזי גם ככה אין אחריות.

בנוסף, יש מעט מאוד חברות שנותנות שנתיים אחריות וזת רק לאחר התקנה אצל דילר מורשה של היצרן, וגם פה, אין אחריות על שריפה או נזק כתוצאה משימוש לא סביר.

אם זה העניין אז את המגבר מונובלוק של היפוניקס שנמצא אצלי בחתימה אני מוכן למכור אותו עם אחריות לכל החיים לראשון שירכוש!..:lol:

נ.ב

מה שיותר מוזר לי זה איך כל שני וחמישי המחיר של הIDMAX משתנה? מה הוא צמוד לשינויי מזג האוויר?:roll::?:

under construction..

פורסם

מה שיותר מוזר לי זה איך כל שני וחמישי המחיר של הIDMAX משתנה? מה הוא צמוד לשינויי מזג האוויר?:roll::?:כניראה שהוא צמוד למצב רוח של היבואן באותו יום

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אחריות לכל החיים זה דבר שקיים בהחלט בדברים מסויימים, בטח לא היצרן של ID, אחרת , כמו שניר אמר אותיות קידוש לבנה היו מכריזות על כך. אבל אני רוצה לצטט לכם משפט מאיפשהו בנוגע ל"יש עליו אחריות לכל החיים":

"הכוונה באחריות לכל החיים זה לתקופת חיי המוצר, כלומר כל עוד הוא מיוצר ונמכר. ברצינות."

גם אם זה בציניות, הכוונה מובנת..

• תוכן חדש...