Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב להתקין ברכב שלי קסנון וכולם אומרים לי שלא צריך שיכולים להשבית לי את האוטו על זה..

זה נכון משביתים על קסנון???

פורסם

כמו שאמר רובר, הרכב יורד מהכביש ע"י בוחן תנועה אם תיעצר.

אין שום קשר להשבתה, אך לדעתי אתה מתכוון להורדה מהכביש.

פורסם

אלה אם כן רכבך, והדגם שיש לך מגיע במקור עם קסנון או האפשרות אליו, רק אז כן.

פורסם

אח שלי קנה הונדה סיויק חדשה ורציתי לקנות לו קסנון מתנה בחברה אמרו שאי אפשר לשים.

אבל בכל זאת אם משהו מבין איזה חברה איכותית וטובה...ומה כדאי אז תגידו לי

פורסם

זה בדיוק הישראלי שמסנוור ושם פס על כולם.

הרי אמרו לך שאי אפשר ועוד בחברה שקסנון לא מגיע מקורי על רכב שכזה, אז למה אתה רוצה לשים בכוונה קיט שיסנוור הלאה?

הרי אתה בכל מקרה תקנה קיט זול, ידוע לך כמה קיט מקורי עולה? יותר לכיוון ה 4+ אלף אם לא יותר.

אבל כל הכבוד, תמשיך הלאה.

פורסם

קיט טוב עולה לכיוון ה2000 ולא 4000 אבל נעזוב את זה לרגע. אלה מאיתנו שכן נוסעים עם קסנון יודעים את ההשלכות של זה במקרה ו....לתת לאח שלך מתנה כזאת זה טעות כי מה יקרה אם שוטר יוריד לו את הרכב מהכביש/לא יעבור טסט? לא חבל?

תקנה לו זוג קומפוננטים טוב/מגבר/מערכת/כיסוי לרכב/פנסים שקופים או לא יודע מה אבל לדעתי תוותר על הקסנון.

פורסם

*קיט טוב

לא קיט מעולה = מקורי. :wink:

אבל באמת נעזוב את זה זה שולי.

אני באמת חושב שכדאי לתת לו במתנה אם כבר רדיו דיסק מעולה, במחיר כזה, זה יהיה שדרוג רציני ביותר.

פורסם

XENON, אשר נהגה בכלל כ"זינון", הינו גז אצילי.

נורות הקסנון הינן נורות העובדות על בסיס הגז, אשר בו מועבר זרם חשמלי בהספק גבוה וכתוצאה מכך פולט אלומת-אור.

להבדיל מנורה סטנדרטית, בה זרם החשמל עובר בחוט להט אשר גורם להפצת האור.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בקיצור הנורה של הקסנון זה אשכרה פנסי ערפל ובמקרה ויש לך אחד כזה שוטר יכול להוריד אותך מהכביש

סה"כ צריך להחליף לנורה שמתאימה לרכב ומתאימה לדרישות משרד הרישוי לשלם את הקנס על הקסנון (חחחח)וללמוד מטעויות.

חחח ושלא נדבר בכלל על אולטרה ברכב בכל מקום מחוץ לרכב השוטר רשאי לנפץ לך את מנורת האולטרה אז לא הייתי מציע לנסות.

פורסם

כמה שטויות!

השוטר לא רשאי לנפץ לך שום דבר. הוא בסך הכל יוריד לך את הרכב מהכביש ואתה צריך לפרק את האולטרה אחרי זה. ומה קשור בכלל לנושא אולטרה?

פורסם
כמה שטויות!

השוטר לא רשאי לנפץ לך שום דבר. הוא בסך הכל יוריד לך את הרכב מהכביש ואתה צריך לפרק את האולטרה אחרי זה. ומה קשור בכלל לנושא אולטרה?

הם דיברו על נורות וחוקים אז הזהרתי אותו לגבי אולטרה.

דרך אגב סיפור אמיתי לדוד שלי היה ואני מדגיש שהיה אולטרה מתחת לחצאיות באימפרזה ושוטר עצר אותו וניפץ לו אותם בבעיטה והביא לו קנס 220 ש"ח רק שתידע...

והוא אמר שאפשר להתלונן כמה שאתה רוצה מותר לו לנפץ כדי שלא תשתמש בזה יותר כי מקסימום תוריד את זה ואז תמכור ומישהו אחר יעבור על זה בחוק.

דוד שלי שאל בזמן שהוא שילם את הדו"ח וזה נכון!

האולטרה יש בה משהו שגורם למצלמות מהירות להתפגר האולטרה מסוונרת או גורמת משהו לכזה למצלמות שהם לא מצלמות את הרכב שלך כאילו בחיים לא היית שם.

תשאל איפה שלא תרצה זה נכון.

פורסם

ובנוסף לגיבוב השטויות אליהן התייחס BMW RICER,

פנסי ערפל אינם פנסי קסנון. לא אשכרה ולא תכלס.

פורסם

בהמשך לשטויות החדשות שכתבת - לשוטר אסור לנפץ לך שום נורה.

וזה לא משנה אם זה קסנון, אולטרא או פרוז'קטור.

הכי הרבה שהוא יכול לעשות זה להוריד לך את האוטו מהכביש,

ובמקרה כזה לדרוש ממך שתפרק את הנורה במקום או שתזמין גרר שיקח את הרכב למוסך במידה ואתה לא יכול/יודע לפרק אותה.

נורות אולטרא גורמות למצלמות להתפגר? אלוהים. חשבתי שהחופש הגדול נגמר. מאיפה אתה מביא את השטויות האלה?!?!

• תוכן חדש...