Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמר,

מעולם לא נסעתי בכביש הזה, לא בגלל שאני נגדו, אלא כי אני מעדיף נסיעות בין עירוניות לא מונוטוניות.

למרות שאני לא אוהב את הרעיון של כביש אגרה, אני מניח שההתנגדות שלי כלפיו ככביש אגרה לא נובעת מזה שמישהו קוטף קופונים, אלה כנראה כי התרגלתי שבארצנו אין כביש אגרה, והחידוש עוד לא הוטמע בי.

אני מקבל לחלוטין ומסכים עם זה, שאם לא יזם פרטי שמרים את הפרויקט, אזי עד היום לא היתה מונחת אפילו אבן פינה להתחלת הכביש.

נכון, עד למקרה הזה, לאף אחד עוד לא היה מנגנון גביה ואכיפה יעיל - שוב מדובר בחדשנות שכנראה תוביל למקרים נוספים.

כשאתה לא משלם בזמן את חשבון החשמל, בחיוב אח"כ מופיע תוספת "קנס".

בעיריית ת"א, כשאתה לא משלם את הארנונה בזמן, מוסיפים ף לך "קנס" של ריבית רצחנית. המרגיז בריבית הזאת שבניגוד לבנקים בהם ריבית מחושבת יחסית לימים. כאן איחור של יום תשלם את אותה ריבית כאילו אחרת חודש שלם, בנוסף יש הצמדה.

אל תשכח שחברת חשמל יכולה לנתק את החשמל בקלות, העיריה יכולה לסגור את המים, בזק מנתקת את הטלפון, ולא כולן שולחות מכתב רשום.

גם אם לא קיבלת את חשבון החשמל הטלפון או הארנונה, או אגרת הטלוויזיה - הפטנט הזה של לא ידעתי / לא קיבלתי, לא פותר את החייב מהצמדות, ריביות, "קנסות" וכד'.

היזם שהקים את הכביש, צריך להרוויח, והוא צריך אמצעי הרתעה ממתחמקי תשלום. אולי הקנסות שהוא גובה, חסרי פרופורציה למה שהורגלנו מתחומים אחרים, אבל המטרה שלו היא שישלמו ולא להתחיל לנהל "מרדפים" אחרי חייבים. "קנס" קטן עלול ליצור סינדרום של אם נאחר בתשלום מקסימום נשלם עוד קצת, "קנס" גדול גורם לעמוד בזמנים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שהחלק העיקרי שמפריע לכם זה הכסף ... איזה צרות עין!

מרימים פרוייקט כזה שעלה המון המון כסף על מנת לפתור בעיה איומה בכבישי הארץ - פקקים

למדינה לא היה מספיק כסף כדי להרים את הפרוייקט אז היא פנתה בצדק לגוף פרטי.

אז נכון, הגוף הפרטי עושה זאת עבור רווח אבל אתם שוכחים שהוא שם את כספו על קרן הצבי, אף אחד לא הבטיח שהכביש באמת ירוויח, חוץ מזה אני לא מכיר בנאדם ש"עובד" בחינם.

כמו שאמיר שליט אמר, הכביש יחזור לבעלות המדינה בעוד 20-25 שנה, וכן סביר להניח שהגוף הפרטי יחזיר את ההשקעה שלו וגם ירוויח סכום מכובד ושיהיה להם לבריאות - מגיע להם!

אני בעד שיעשו עוד הרבה פרוייקטים כאלה (רכבת תחתית למשל, מספיק להסתכל מה יש באירופה ולקנא),

בלי כל הגופים הפרטיים הללו לא יעשו במדינה שלנו כלום, אז צריך לברך כל מיזם כזה.

פורסם

שלום,

לי יותר מפריע הקטע שאנשים שלא מכירים את המערכת

ואת הפרוייקט מכפישים ומוציאים את שם החברה שיזמה

את הפרוייקט כחברה רעה.

שמר,

נראה לך באמת שהופקעו כל כך הרבה אדמות, מכל כך הרבה

אנשים וגופים, ללא פיצוי והם יושבים בשקט? לא נראה לך תמוה?

יותר מזה, לגבי שמירה על הטבע וצורת הנוף, כולל בע"ח, יזם הפרוייקט התחייב

לשמר את הנוף כשם שהיה, ואלה שנוסעים בכביש ודאי יבינו על מה מדובר.

לדעתי, ושוב, ללא קשר היותי עובד החברה, אנשים שמלינים על הפרוייקט,

אלו אנשים צרי עין שלא משנה מה היה או יהיה הם יצאו כנגדו.

לגבי שוליים צרים שנבנו "בקמצנות", נכון השוליים צרים יחסית, אך ישנם עוד מאות דוגמאות

לכבישים בארצנו הקטנטונת עם שוליים צרים ולא מספקים, השוליים עומדים בתקנים

בין - לאומיים מחמירים ביותר, ועם זה אין ויכוח, ובנוסף חברת דרך ארץ מפעילה מערך סיור

שדואג שרכבים שלא צריכים להיות בשוליים (למעט רכבים תקועים), לא יהיו שם, וכל זאת על מנת

לשמור על ביטחון הנוסעים.

אתה מעלה פה פיקציות, שלדעתי אין להם בסיס, לגבי הנושא שמחלפים נבנו ע"מ להאריך לנהגים את

הדרך וכך לגרום להם להיכנס לכביש 6 - ואם יש לך בסיס הצג אותו.

לגבי השילוט המקדים לפני הכניסה לכביש, להרבה נהגים שלא משתמשים בכביש על בסיס יומיומי,

לא מוכרת הדרך אל הכביש וממנו, אך עדיין מעוניינים לקצר את זמני הנסיעה שלהם, ולכן השילוט בציון

מס' הק"מ שנותרו עד להגעה לכביש עוזרת ומכווינה נהגים אל יעדם - כביש 6.

איך שילוט ההכוונה מפריע לנהגים / לאזרחים שלא מעוניינים לנסוע בכביש בדיוק? או שזו

שוב צרות העין שצצה אל פני השטח של הישראלי המצוי?!?!?!

בכל מקרה,

לא אותי ולא עוד כמיליון וחצי לקוחות שנוסעים בכביש תצליח לשכנע שהמיזם הוא שלילי.

שנה טובה.

אמיר.

פורסם
כל מילה בסלע.

זאת ועוד, המדינה צריכה לעודד מאוד נסיעה על אופניים במרכזי הערים. ע"י הטבות במקומות עבודה למי שמגיע על אופניו ולא בעליו של כלי רכב. (יש תוכניות מסודרות בהרבה מקומות בעלם, לא צריך להמציא את הגלגלג כאן).

עידוד CAR POOL , עידוד של רכב היברידי, והשקעה בתחבורה להמונים, נוחה, זמינה, יעילה ומהירה.

שכחת דבר אחד ,

רכבי ליסינג שמפוצצים את הכבישים..

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...