Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחיפה ויש לי רכב סובארו לאונה (DL) שנת ייצור 1992 אוטומט עם נפח מנוע 1600 סמ"ק

התחלתי היום לנסוע כמה מטרים, ובבת אחת הגיר הפסיק לתפקד כלומר, עבר למצב ניוטרל קבוע ולא נכנס לשום הילוך.

בדקתי שמן גיר כל הזמן, אין בעיה של חוסר בשמן גיר.

לא היו תופעות אחרות או התרעות שמשהו עומד לקרות לגיר, הכל היה בסדר כל הזמן.

מבקש המלצות על טיפול בבעיה והפנייה למכון מתאים באיזור חיפה

ושאלה שניה במידה ואומרים לי במכון שהגיר הלך, איפה הכי כדאי לי לקנות אחד אחר?

אודה על תשובה מהירה

ליאור

פורסם

אתה יודע, באיזשהו שלב אתה אמור להחליף שמן גיר , הייצרן קובע שכל 30 אלף מייל, או 24 חודש צריך להחליף.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אם לא חסר לך שמן גיר, רוב הסיכוי שהבעיה היא בגיר ותצטרך שיפוץ כזה או אחר.

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

תתחיל מלהחליף שמן גיר,

דקסרון 3, אם אני לא טועה , ואח"כ תראה אם זה עוזר.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

במידה ותרצה גיר היום ראיתי סובארו לחלקים במגרש בחוצות המפרץ מול סלקום . במידה ותירצה צור איתי קשר בה"פ אני מכיר את הבעלים . במידה ותירצה גיר רגיל יש לי כזה אוטו לחלקים בבית

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

למרות שהרכבים קיבלו תדמית של חיות רעות בגלל המנוע החזק שלהם, (סובארו, מנוע בוקסר) לא שווה להשיקע בגיר חדש, בהתחשב בשנה ובמנוע המיושן, במחיר מופקע יחסית.

כמובן שאנחנו לא מדברים על חדש, אם תמצא יד שניה במחיר ששווה לך את ההשקעה, לך על זה.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

• תוכן חדש...