Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Roma,

אתה יכול בבקשה להדגיש לי את החלק שבו הוא אומר את זה?

shorlakk אמר שהוא יודע שיש סנדוויץ איכותי כי אח שלו מנהל חנות רהיטים, הוא לא אמר שאח שלו אמר לו שסנדוויץ יותר אקוסטי מעץ כזה או אחר, הוא גם לא אמר שהוא מתייעץ איתו ממה עדיף לבנות תיבה כזו או אחרת.

אם אתה מנסה לפרש משהו לפחות תעשה את זה נכון.

אני לא מבין מה זה הציניות הזו, והילדותיות הזאת. לאחרונה, כל ת'רד שני כאן נהפך להתכתשות על בסיס אישי, וכל כך חבל.
+1.
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

dannyg , תראה אני איגבתי לעודהה של ELIKO ,

שהוא אמר : אם כבר אז סנדוויץ' יותר טוב מאמדיאף לתיבות. הסנדוויץ' יותר יקר ופחות זמין, זה הכל.

זה לא נכון .

עם אתם לא יודים דברים בסיסים ...

פורסם

האמת שגם אני תהיתי לעצמי על עניין ה-MDF והאם כדאי לבנות תיבת סנדוויץ' והדיון פה די הדליק אותי.

אני עובד בתחום המתכת דווקא אך מדי פעם יוצא לי לפנות מחנויות, שאותן אנחנו מתקינים, מדפים גדולים מסנדוויץ' ליבנה.

לפנות = לזרוק לפח בחוץ. די בזבוז האמת.

מנסיוני הדל אני יודע שבמערכות הגברה לחדרי חזרות אולמות וכו', סנדוויץ' ליבנה נחשב למעולה. בפורומים של אקט מוזיקלי מסתובבים כמה שבונים כאלה רמקולים למחייתם. אחד מהם גם בנה לוואן שלו ארגז שופרי לסאב לא מזמן (הזכויות לתמונה שמורות ל nimrod מפורום אקט), והשתמש בסנדוויץ'.

ברור שבמערכות הגברה יש עניין של עמידות החומר, אבל בוודאי שיש גם השפעה אקוסטית לעץ שבו משתמשים.

בגיטרות למשל עניין העצים מאד חשוב, וסוג העצים ושילובם קובעים במידה מסויימת את הסאונד הסופי של הגיטרה.

לעניין סאב לאוטו והאם סנדוויץ' זה 'טוב או רע' - כנראה שצריך לנסות ולבדוק :wink:

נראה לי שאני אקפוץ איזה יום שישי לסדנה ואנסה לבנות תיבה כזאת. גם ככה התיבה שלי עברה די הרבה רכבים, ואני בספק לגבי האטימות שלה.

כשאני חושב על זה - באותה הזדמנות אני יכול לבנות גם תיבה חדשה מ-MDF (יש אצלנו ערמות 18 מ"מ) ולהשוות ביצועים.

יאללה פרוייקט קטן בשביל הכיף :-P

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

אני אפילו לא אכנס לזה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מה הייתה השאלה בכלל? :-)

דווקא העלו פה נושא מעניין

הMDF הוא "ברירת המחדל" לתיבות

יש תחליפים,כמו שאמרו

אם זה יהיה קצת יותר מסודר,נשכיל בעוד דבר :mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...