Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, :wave2:

רציתי לשאול אותכם כמה שאלות דביליות: :type:

איך מרכיבים גבות או מסכות לפנסים? דבק?

אם זה דבק, זה לא פוגע בפנס?

האם זה יקר ( המסכות)?

האם הן נופלות במהירות מעל 100קמ"ש :lol:

תקני בכלל?

תודה :wink:

פורסם
שלום, :wave2:

רציתי לשאול אותכם כמה שאלות דביליות: :type:

איך מרכיבים גבות או מסכות לפנסים? דבק?

אם זה דבק, זה לא פוגע בפנס?

האם זה יקר ( המסכות)?

האם הן נופלות במהירות מעל 100קמ"ש :lol:

תקני בכלל?

תודה :wink:

תשובה

זו לא שאלה דבילית...

דבק דו צדדי זו השיטה שלי..

הדבק הזה ניתן להסרה ללא פגיעה בפנס(ואכן עם אלא מהפלסטיק כדאי להיזהר).

לא נופלות אם הדבק איכותי מספיק מה גם שהרוח מצמידה אותן.

ואם זה תקני...תלוי במי שמסתכל

נו באמת...לא כ"כ תקני

אממ....ואין על מה:-)

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל.....

אני שמתי גבות פעם, וזה הפריע לי ממש, האור היה הרבה יותר נמוך, ולא ראיתי רחוק..

אז העפתי את זה...

אבל, מצד שני אני עשיתי את זה די ערבי... רק עצה שלי - לא לעשות את זה עם דבר יותר מדי חזק כי ישבתי שעתיים להוריד את זה אחר כך.. :lol:

פורסם

:twisted: אפשר לקחת לורד בצבע האוטו..

ופשוט לצייר על הפנסים.. מתי שרוצים להוריד משתמשים במדלל צבע או טמפרטין :lol::p8):D:wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לחבר שלי על היורוסוויפט גם יש גבות מטפט לבן שהוא גזר לבד... והוא גם עשה מגן שמש... ממש חוג מלאכה :)

בשלט למכירה אפשר לשים "עבודת יד" "יחידה בארץ"

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

יש לשים לב, בעיקר עכשיו בחורף, שהאור שמופץ מהפנס לא נגרע בהרבה (קצת זה מתקבל על הדעת, לא חיוני או הכרחי, אבל מתקבל על הדעת) הדבר שיכול להגן כמעט הכי הרבה על כולנו מתאונות בחורף זה ראות טובה בחושך, כדאי לדאוג לפנסים תקינים, וכמובן לשמשות נקיות.

פורסם

מה קורה לכם

שימו אזולירבנד וזהו

לגביי הדבקה מומלץ להשתמש בחומר בשם בוסיט שחור הוא עמיד והאקלים בארץ לא משפיע עליו

פורסם
מה קורה לכם

שימו אזולירבנד וזהו

לגביי הדבקה מומלץ להשתמש בחומר בשם בוסיט שחור הוא עמיד והאקלים בארץ לא משפיע עליו

איפה ניתן להשיגו?

פורסם

הרשו לי להכתיר את השרשור הזה בתור השרשור החאפרי ביותר שקראתי מזה זמן רב, ולהוסיף את המלצתי לצביעה עצמית של רכב בצבעי טמבור ומברשת, ובניה עצמית של ספויילרים מעץ. המשקיענים יוכלו גם להרכיב חצאיות מתריסים ישנים מוחזקים באזיקונים לברגי פח קודחים.

ייצא פצצות.

פורסם
הרשו לי להכתיר את השרשור הזה בתור השרשור החאפרי ביותר שקראתי מזה זמן רב, ולהוסיף את המלצתי לצביעה עצמית של רכב בצבעי טמבור ומברשת, ובניה עצמית של ספויילרים מעץ. המשקיענים יוכלו גם להרכיב חצאיות מתריסים ישנים מוחזקים באזיקונים לברגי פח קודחים.

ייצא פצצות.

מחזק את דבריך.

אין רמה חבל על הזמן. :(

פורסם

זה בגלל האנשים רק רוצים להוסיף את כמות ההודעות שלהם. אני עדיין לא קיבלתי את התשובות ואני אפילו לא מתייחס לאלה שרושמים סתם. :?

• תוכן חדש...