Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

דבר ראשון אני רוצה להודות לחברי הפורום על העזרה שלכם והיעוץ.

ברשופית פיאט פונטו ספייס 2001 אוטומט.

השבוע עברתי תאונה קלה באשמתי,הדבר שהכי עיצבן אותי זה היה שחברת הביטוח אמרה לי שעלי לשלם השתתפות עצמית של 1200 שקל,ובנוסף דבר שלא ידעתי עוד 500 שקל על היותי נהג צעיר.

דבר שלא נאמר כשעשיתי את הביטוח.

דבר נוסך שרציתי לדעת.

כששוחחתי עם חברת הביטוח,הם שאלו אותי האם הרכב עבר ירידת ערך בעבר.

הרכב שלי למעשה עבר תאונה לפני אמון זמן דבר אשר הקנה לי 7 אלף שקל מתחת למחירון.

אני קניתי את הרכב של ב-20 אלף כשהמחירון היה 27 אלף.

האם כאשר חלילה אני עושה תאונה חברת הביטוח מחויבת לשלם לי מחירון מלא על הרכב?

כלומר שלא יגידולי שהיה לרכב ירידת ערך אז תקבל פחות כסף?

בנוסף יש לי טסט השבוע...

הפנס בצד שמאל שלי קצת שבור ממש בפינה של הפנס.

מה הסכוי שלי לעבור טסט?:wink:

פורסם

השבוע עברתי תאונה קלה באשמתי,הדבר שהכי עיצבן אותי זה היה שחברת הביטוח אמרה לי שעלי לשלם השתתפות עצמית של 1200 שקל,ובנוסף דבר שלא ידעתי עוד 500 שקל על היותי נהג צעיר. קיבלת חוברת עם 40000 עמודים מחברת הביטוח, בין היתר תשים לב שלכל נהג שגילו מתחת ל-24 ישלם 150% השתתפות עצמית.

אם דיברת אמת, תקבל ירידת ערך מופחתת, בהנחה שהחלקים שנפגעו כיום נפגעו גם בתאונה הקודמת

לגבי הטסט, תהיה בטוח שיעשו לך בעיות על זה.

----

פורסם

השתתפות עצמית מקובלת בכל פוליסת ביטוח. היא נועדה למנוע ממך לתבוע את הביטוח על זוטות.

נושא ההשתתפות העצמית המוגדלת לנהג צעיר אמור להופיע בפוליסת הביטוח שלך. אם הנושא לא מופיע - כנראה שאין תוקף לדרישת החברה.

כמו כן, חשוב שתדע שמקרה ואתה תובע את חברת הביטוח שלך על נזק לרכב אתה מאבד את רצף העדר התביעות שלך, מה שאומר שבשנה הבאה הביטוח שלך יהיה כנראה יקר יותר.

לגבי הפנס - אם השבר הוא קטן ולא מפריע לתאורה, יש סיכוי סביר ביותר שתעבור את הטסט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
השבוע עברתי תאונה קלה באשמתי,הדבר שהכי עיצבן אותי זה היה שחברת הביטוח אמרה לי שעלי לשלם השתתפות עצמית של 1200 שקל,ובנוסף דבר שלא ידעתי עוד 500 שקל על היותי נהג צעיר. קיבלת חוברת עם 40000 עמודים מחברת הביטוח, בין היתר תשים לב שלכל נהג שגילו מתחת ל-24 ישלם 150% השתתפות עצמית.

אם דיברת אמת, תקבל ירידת ערך מופחתת, בהנחה שהחלקים שנפגעו כיום נפגעו גם בתאונה הקודמת

לגבי הטסט, תהיה בטוח שיעשו לך בעיות על זה.

מה הכונה אם דיברתי אמת?

כשעשיתי את הביטוח נאמר לי האם היה לרכב ירידת ערך.

אמרתי להם שהרכב עבר תאונה וכן היתה לו ירידת ערך.

זאת אומרת שאם המחירון של הרכב הינו 27 אלף ואני קניתי את הרכב בסכום של 20 אלף,וחלילה מחר הרכב נגנב למשל אז אני יקבל מחיר מחירון או את המחיר שאני קניתי את הרכב?

מאיפה להם לדעת זאת?

הרכב שלי קיבל מקה קלה השבוע האיזור האחורי שמאלי בו התרחשה התאונה שגרמה לירידת ערך.

פורסם

במקרה של גניבה או אובדן מוחלט/להלכה תקבל את מחיר הרכב לפי שוויו האמיתי (20K במספרים שאתה ציינת).

במקרה של גניבה או אובדן חברת הביטוח בודקת את ההיסטוריה של הרכב ובמידת הצורך מפחיתה את התשלום שמגיע לך. לא קשה במיוחד ליצור קשר עם חברות ביטוח מקבילות ולבדוק האם הרכב היה מעורב בעברו בתאונה עם ירידת ערך. כנ"ל לגבי רכב שמוצאו מבית ספר לנהיגה, מונית או ליסינג. ממחיר המחירון שתקבל תקוזז ירידת ערך על עברו של הרכב.

זה אמור להופיע בפוליסה שקיבלת. שוב, חבל שלא קראת אותה לפני ששילמת לחברת הביטוח שלך כסף רב.

פורסם

שלום, אין כל סיבה להתעצבן על חברת הביטוח לגבי השתתפות עצמית, הדבר נהוג בכל חברות הביטוח (אני עשיתי ביטוחים באיזה 5 חברות שונות בחיים, אצל כולם היה ככה, כולל ביטוחי אופנוע).

לגבי מחירון בעת השבתה/גניבה.

חברת הביטוח תברר על ההסטוריה של הרכב שלך, אם עבר תאונה שכוללת ירידת ערך, זה ינוקה מהמחירון של הרכב, אם יש לרכב ק"מ גבוה, זה ינוקה ממחיר הרכב.

אל תחשוב שאתה יכול לרמות חברת ביטוח.

לי נגנב רכב, הורידו לי 4% על תאונה שבכלל לא ידעתי עליה (קניתי את הרכב מלובינסקי טרייד, בלי בדיקה) + הורדה על ק"מ (הם מבררים במורשה + דורשים ממך חשבונית) כי האוטו היה עם 280K ק"מ רכב שנת 2004 שנגנב בסוף 2007.

מעבר לזה, לא מאחל לך שתגיע למצב שאתה תובע חברת ביטוח על אבדן כללי של הרכב, מנסיון העבר (גניבה + אופנוע שעבר טוטאלוס), חברות הביטוח עושות את המוות עד לתשלום הכסף, אפילו שהגיע חוקר ביטוח ואמר לי "אין לך מה לדאוג, ברלינגו זה אוטו מאוד גניב, ביחוד באיזור שבו אתה גר", זה עדיין לא מנע מחברת הביטוח למרוח אותי ע"פ הנהלים המפגרים שלהם ("אנחנו מחכים שאולי ימצאו את האוטו", בעוד שהחוקר הסביר לי שהרכב כנראה מועבר לפירוק בשטחים).

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אין קשר בין כמה קנית את הרכב. במקרה ותתבע את הביטוח תקבל מחירון לוי יצחק מינוס ירידת ערך שהייתה לך בעבר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

כיצד אני יכול לברר את ירידת הערך של הרכב?

אני קניתי את הרכב ממגרש מכוניות.

יש מצב שאני פונה לחברות הביטוח שלי והם מבררים לי על שווי הרכב נכון לאכשיו ואילו תאונות הרכב עבר?

אני לא רוצה להיות מופתע במקרה שאני יפנה לחברת הביטוח?

פורסם

אם חברת הביטוח שלך כיום היתה חברת הביטוח של הרכב כשקרתה התאונה - אז כן, הם יוכלו לספק עבורך את הפרטים.

אם לא, כדאי שתברר מי היה הבעלים הקודם של הרכב ודרכו תנסה להשיג את הפרטים החסרים לך.

פורסם

נכון, אבל לא בטוח שהערכת הנזק של השמאי העצמאי שלך תיהיה זהה להערכת הנזק שנתן השמאי של חברת הביטוח כשקרתה התאונה.

• תוכן חדש...