Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספויילר לבורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

התחדשתי בספויילר לבורה שלי...:-P

תמונות-

img3056xo5.jpg

img3062qh4.jpg

img3077it3.jpg

איך מחברים את האור ברקס, כמובן בצורה הכי נכונה שיש בלי חוטים רופפים בתא המטען :?:.

אני מעוניין להשחיר את הבקלית של האור ברקס smiley5.gif, אשמח לחוות דעת .

תודה אסף.

פורסם

תודה חברים, אני מעוניין בהשחרה עדינה לאור ברקס ( בספויילר ), יש צבע מסויים שאני יכול לקנות ולעשות בעצמי ?, נכון שזה זול לעשות השחרה, אבל אני נהנה מהעשייה.

חיברתי את האור ברקס יצא אורגינל smiley16.gif.

תודה על הפרגון.

פורסם

מעניין כמה יעיל זה יהיה, הישבן של הבורה ידוע כשובב במהירויות גבוהות.

דווח לנו לאחר נסיעה במהירות גבוהה.

בלי שום קשר , האוטו יפה והספויילר בהחלט מוסיף לו !

אסף.

פורסם
מעניין כמה יעיל זה יהיה, הישבן של הבורה ידוע כשובב במהירויות גבוהות.

דווח לנו לאחר נסיעה במהירות גבוהה.

בלי שום קשר , האוטו יפה והספויילר בהחלט מוסיף לו !

אסף.

גם הקורדובה שמאותה משפחה זורקת תחת, אם אני זוכר נכון. (נהגתי עליה לפני הרבה זמן...)

פורסם

בסה"כ הכל נראה טוב מאוד ומאוד מוסיף לרכב.

לגבי ההשחרה, כמה שאני לא בעד העניין אני חושב שבמקרה שלך היות והפנסים האחוריים גם כך מושחרים מעט, כדאי מאוד להביא את הפלסטיק של אור הברקס של הספויילר לאותו הגוון בערך.

תתחדש.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

יפה מאוד! תתחדש ידידי!!

עכשיו נותר לך באמת רק לפרק שם את האור ברקס ולהשחיר אותו מעט, וכמו כן גם לצבוע את החצאית השחורה של הפגוש מאחורה כמו שעשית מקדימה.

אוטו בהחלט מרשים!!! תהנה ממנו!

נ.ב.

אני רק לא מבין למה לא סידרת את האגוז כך שישב בצורה אנכית מאחורה, כאילו שהפגוש לא יפריע לו?

Polo 2012

פורסם

עכשיו נתת לי ראשות לקרוא לה ג'טה :-D שונא את השם הישראלי המעפן הזה "בורה"..

הג'טה שלך נראית מדהים, אם או בלי הספויילר, מושקעת, נקייה, ממש כמו חדשה.

מדהים לראות כמה שאתה אוהב את הרכב שלך.

כל הכבוד !

אלון.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תודה לכולם על הפירגון

בקשר לבקלית - אני מקווה שהשבוע יהיה לי זמן לקפוץ ל "ברק", ולברר האם יש לו צבע השחרה .

הקשר לחצאית של הטמבון - לצערי לא הספקתי לצבוע השבוע (לחץ מטורף בעבודה), נקווה שבמשך שבוע הבא אסיים לצבוע גם את החצאית של הטמבון וגם את הבקלית :wink:.

פישמן וזהו! - במהירות של 140+ מורגשת הדבקה לאספלט, היגוי חד, התחת יושב מדהים במהירויות גבוהות.

Elevation - מוזר שאתה מזכיר את הקורדובה, היו לי 2 רכבים כאלו ( דגמי 2 דלתות) שנת 98', 2001', וזו תאוריה נחמדה מאד רק כשהתחת נזרק מאד קשה לייצב אותה ( אין מספיק כוח בגלגלים ).

אבל בכל זאת רכב מדהים, לפחות זו דעתי.

gozal - בקשר לאגזוז, בהתחלה לא רציתי לחתוך את החצאית בגלל שהיא חלק מהטמבון, אני מתכנן להיכנס ל "סרדין" לבנות צנרת חדשה מהמנוע עד האחורה, על הדרך נתקין את האגזוז כראוי . תודה .

Soundman- את הפנסים הזמנתי מ - אי ביי.

alon123456 - אלון תודה רבה, אני באמת אוהב ומעריץ את הרכב. ואם החברים שלי ( אלה שרכבים לא מעניינים אותם) היו באזור הם היו אומרים "הוא עבד לרכב" :shock: , לך תסביר להם שאתה נהנה מכל רגע.

אני אעדכן אחרי שאסיים, ושוב תודה על הפירגון.

בברכה אסף.

• תוכן חדש...