Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה קצת מוזרה אומנם אבל עדיין.

יש לי עוד מעט טסט , :-(נשבר לי הפנס האחורי בסובארו סטיישן, הלכתי לפחח לסדר כמה מכות בפח , ועל הדרך גם הזמין לי פנס מפירוק,

הפנס לא התאים, אז מצאתי בחצר פלסטיק של פנס חתכתי אותו במידה מתאימה והדבקתי עם סיליקון, עכשיו החלק שהדבקתי מתאים אבל רואים את הסיליקון שתופס , ובקיצור רואים שזה קומבינה , אבל זה נראה שלם כמו המקורי מלבד פס הדבקה של הסיליקון במרכז, האם יש סיכוי שיכשילו אותי על זה בטסט? הפנס עובד מצויין, ותפוס במקום כמו שצריך .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

היה לי פעם חור בפנס אחורי במיצובישי, לקחתי פלסטיק בצבע תואם, הדבקתי עם אפוקסי שקוף.

עברתי טסטים ללא בעיה במשך 4 שנים.

טויוטה קורולה GLI 08 , ידנית.

פורסם

תלוי גם במיקום השבר.

אם יש משם זליגה של אור, אז עלולים להכשיל אותך.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני עובר ככה כבר שנתיים...

אבל שמתי גם חתיכת ניילון כזה בצבע של הפנס שמכסה את העסק, אז לא רואים את הקומבינה...

פורסם

זה עובר, אך ורק כשמדובר בפנסים אחוריים, ואין בריחה של אור לבן מהפנס.

רק אם תוכל להסביר, איך הפנס שקנית לא התאים ?

יש כמה סוגים של פנס אחורי לליאונה סטיישן ?

פורסם

הפחח הביא לי פנס מפירוק, ופשוט מאוד המנורות שם לא כמו בפנס השני , ייתכן שזה בגלל שהרכב הוא ייבוא.

פרטים בה"פ .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

כן זה פנס כמו שבתמונות, שבור לי הצד של הנוסע.

BUKI אין לי מושג למה ייצרו סוגים שונים של פנסים , אבל הפנס אצלי הוא לא כמו פנס של לאונה רגילה

פרטים בה"פ .

פורסם

חבר שלי נכשל עם דיהו נובירה בגלל שהפנס האחורי הודבק עם סילקון.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...