Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יום שלישי אני נוסע לצריפין, מאשקלון, מישהו רוצה להצטרף אלי?

זה יוצא ב2/9, אני פשוט לא מקיר את הדרך אז חשבתי שמישהו שצריך לנסוע לשם ויודע את הדרך יצטרף אלי.

אם כן, אני יוצא בבוקר בסביבות ה7, שבע וחצי.

ועוד דבר, אם אני מגיע באוטו שלי יש שם חנייה בבסיס?

תודה.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

יש חנייה.

בשער יפו (איפה שבית החולים אסף הרופא) בד"כ מתמלא די מוקדם, אבל בשער ירושלים (כניסה אחת אחרי) בד"כ לא מסובך במיוחד למצוא חנייה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הדרך מאוד פשוטה:

אתה נוסע על כביש 4 עד מחלף השבעה (מחלף אחרי ראשל"צ) שבו אתה יוצא לכיוון רמלה.

אח"כ ממשיך ישר עד שאתה רואה את שער יפו מימינך. אם תמשיך הלאה תוכל גם להגיע לשער ירושלים.

פורסם
יש חנייה.

בשער יפו (איפה שבית החולים אסף הרופא) בד"כ מתמלא די מוקדם, אבל בשער ירושלים (כניסה אחת אחרי) בד"כ לא מסובך במיוחד למצוא חנייה.

אכן יש שם חנייה, אך היא מלווה במכת פריצות לא קטנה.

אני ממליץ לא להשאיר שום דבר ברכב.

פורסם

מוסיף כפית חיזוקית של הדס.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...