Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחשב נכבה ונדלק לי ראנדומלית, ברגע שהוא נכבה נורית ה"קפס לוק" ממשיכה להאיר במקלדת.

מה לדעתכם יכולה להיות התקלה?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

go to control panel > system > advanced > startup and recovery settings > disable auto restart

in write debugging information, check "small memory dump 64 KB"

after that instead of a restart you will get a blue screen, which will allow you to see the actual error

that is causing the restart and possibly it's source. good luck..

stupid windows:twisted:

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

אני בעצמי פגשתי את המקרה לפני כמה ימים

ספק כח בלי ספק:)

טוב שיש לי שניים ספייר בבית

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

המחשב הוא בן שנה והא עדיין באחריות, המחשב נקנה מLOGIC בר"ג המחשב היה אצל ה"מומחים שלהם" אך הם לא הצליחו לקבוע מה התקלה בפעם האחרונה החליפו זכרונות... הבעיה היא לא רק ריסטים, אלה שהמשחשב ממש נכבה ולא ניתן להדליק אותו לאחר מכן באמצעות הכפתור, אלה המחשב בעצמו נדלק בצורה ראנדומלית לאחר זמן ממושך.

בוודאות זאת לא בעית תוכנה, כי זה גם התקלה התרחשה באת שהמחשב היה בDOS.

התדירות של התקלה משתנה, המחשב יכול לעשות את זה פעמיים ביום ויכול לעשות את זה גם פעם בשבוע.

הספק הוא של ENERMAX 500W הלוח הוא של GIGABYTE P35 DS3R עם מעבד אינטל 2.4 ארבעה ליבות.

פורסם

ראשית, עושה רושם שקנית חומרה איכותית.

בתור אחד שעבד בתחום לפני כ10 שנים, במקרים חוזרים כמו שלך, פשוט היינו מכינים ללקוח מחשב חדש לחלוטין בעל מפרט זהה, וגורסים את המחשב הבעייתי כמו שהוא.

אם התקלה חוזרת בחדש, כנראה מדובר בבעיית תאימות בין החלקים (זהו לא מחשב מותג מן הסתם),

לפעמים היה מתגלה שכרטיס מסך של חברת X , לא יכול לעבוד עם לוח של חברת Y וזכרונות של חברת Z.

שנית, דרוש החלפת כל המחשב. כמה אפשר לטרטר בן אדם?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
המחשב הוא בן שנה והא עדיין באחריות, המחשב נקנה מLOGIC בר"ג המחשב היה אצל ה"מומחים שלהם" אך הם לא הצליחו לקבוע מה התקלה בפעם האחרונה החליפו זכרונות... הבעיה היא לא רק ריסטים, אלה שהמשחשב ממש נכבה ולא ניתן להדליק אותו לאחר מכן באמצעות הכפתור, אלה המחשב בעצמו נדלק בצורה ראנדומלית לאחר זמן ממושך.

בוודאות זאת לא בעית תוכנה, כי זה גם התקלה התרחשה באת שהמחשב היה בDOS.

התדירות של התקלה משתנה, המחשב יכול לעשות את זה פעמיים ביום ויכול לעשות את זה גם פעם בשבוע.

הספק הוא של ENERMAX 500W הלוח הוא של GIGABYTE P35 DS3R עם מעבד אינטל 2.4 ארבעה ליבות.

אצלי הייתה אותה בעיה בדיוק, המחשב היה נכבה, ואח"כ לא מצליח להידלק, אלא רק החל מהפעם השלישית הוא היה נדלק. אצלי גם כן לא היה ניתן להדליק אותו מהכפתור, אלא רק לאחר שניתקתי את הספק משחמל ונתתי לו לנוח מעט.

הבנתי בזמנו שזו הבעיה של הג'יגהבייט P35 (אצלי יש DS3L). החלפתי ספק, לספק 600W של קולרמאסטר, וגם לא עזר. החלפתי (גם כן בלוג'יק) את הלוח אם ללוח אם מאותו הדגם, ונראה כי התופעה נעלמה.

מה שכן, תופעה לא נורמלית אחת עדיין קיימת. בביוס אחרי שמירת הגדרות (ורק אחרי שמירת הגדרות), המחשב נכבה ונדלק בעצמו 3 פעמים, ורק החל מהפעם ה3 הוא עולה בצורה נורמלית, אבל זה משהו שאני מוכן לחיות איתו.

המפרט שלי אגב: DS3L P35, E8400, ספק 450W של איזיקול, ורדאון 4850.

אשמח לשמוע על עדכונים בנוגע לפתרון הבעיה...

ROOONEEYY

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אשמח לשמוע על עדכונים בנוגע לפתרון הבעיה...

הנה בה העדכון" מדובר בספק דפוק של " ENERMAX ליברטי500W" עם הכבלים המודולורים.

יש המלצות לספק חדש?

ד"א רק אחרי צרחות מטורפות החנות הסכימה לתת לי ספק חלופי לבדיקת התקלה, הם זיבלו לי את השכל שקודם אני צריך לפרמט ואז לא להתחבר יומיים לאינטרנט וכו'.

רק בעקשנות רבה הצלחתי להביא למצב שהם שמו לי ספק חלופי לניסיון.

פורסם

כתבתי לך מההתחלה שזה ספק.

ואני לא יודע מי אלו הדפוקים שמכרו לך את המחשב אבל לא הייתי קונה מהם גרבים משומשות.

פורסם
כתבתי לך מההתחלה שזה ספק.

ואני לא יודע מי אלו הדפוקים שמכרו לך את המחשב אבל לא הייתי קונה מהם גרבים משומשות.

זה החומרה הראשונה שהתעקשתי שיחליפו, ההחלפה בוצעה בסמוך למועד שרשמת.

רציתי להמתין שבועיים לפני שאני מעדכן על מנת לוודאות שזאת אכן התקלה.

פורסם

סעמק, כנראה שזה באמת ספק. היום אחרי שכבר הרבה זמן המחשב לא רוצה להידלק מהפעם הראשונה, אלא רק אחרי כמה לחיצות על מתג ההפעלה, אנ מדליק את המחשב, לוחץ על כפתור ההפעלה, ופתאום נשמע בום, ואני קולט מעין ניצוצות שעפו בתוך המחשב קרוב לקונקטור של החשמל של הלוח אם. כנראה שהספק הלך לעולמו. אני רק מקווה שהוא לא לקח איתו ביחד את ההארד דיסק \ כרטיס מסך \ לוח אם. :(

גררר תמיד כשאין זמן להתעסק עם המחשב בתקופת בחינות, דווקא אז הוא מחליט לשבוק חיים. :evil:

ROOONEEYY

• תוכן חדש...