Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בבחירת דגם - עד 55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש לקנות רכב בתקציב של עד 55,000.

הדרישות שלי הן רכב קטן, אוטומטי, חסכוני ואמין, שנת 2004 ומעלה.

אילו דגמי מכוניות עונים לדרישות? (ולא פונטו..)

תודה רבה!

פורסם

לדעתי, מתוך כל מה שהציעו לך, אוטומטית אמינה וחיסכונית תהיה סיריון.

קליאו, 206 אוטומטיות יכולות להיות לא אמינות (הגיר).

גטס לא חיסכונית וגם איביזה, פולו אוטומטיות לא ממש חיסכונית.

אפשרות אחרת היא לרדת בשנתון או להוסיף לתקציב בשביל טויוטה יאריס או הונדה ג'אז.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האמת שגם אני חשבתי בכיווןן של איביזה..

את הסיריון אני ממש לא אוהב (חיצונית)

ולגבי הצרפתיות אני שומע לפעמים שהן לא אמינות ולפעמים שדווקא כן, אז אני בהתלבטות לגביהן.

ולגבי הפולו אני גם חושב לכיוון (למרות שאני יותר אוהב את האיביזה בחיצוניות והבנתי שמבחינת התכונות הן די דומות, מה גם שהפולו קצת יותר יקרה).

מצאתי איביזה STELLA אוט' 1.4 ב-50K.

האם האיביזה לא חסכונית בצורה משמעותית? האם הטיפולים והביטוח שלה יקרים יחסית? (הבנתי שאני ייצטרך לטפל בה רק במוסך במורשה)

תודה.

פורסם

א. למה לא פיאט פונטו ?

ב. אני יודע שאני חורג מהשנתון אבל מה לגבי טויוטה יאריס 2002 ? אם אני לא טועה היא מתאימה מבחינת המחיר והיא מאוד אמינה. יותר חסכונית מהגטס

• תוכן חדש...