Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי הוא התכוון לאוקטביה, יש דגם של אוקטביה, ספורט 1.8T שהוא בדיוק כמו פאסאט טורבו 1.8 רק שקודה, אני לא יודע עד איזה שנתון יש אותו, או אם יש חדש מהחברה ,אבל יש אוקטביה ספורט.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

לא יודע מה עם פותח השרשור,

אבל בנס הרים, B3 לא הרגישה לי "ספורט" מי יודע מה... :roll:

מחזק לגבי ה- FR, אמנם גם היא לא "ספורט",

אבל היא תעשה את העבודה ככל הנראה עבור פותח השרשור.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
יש רק בעיה אחת, היא לא "ספורט" ולא ספורטיבית. בסה"כ רמת אבזור אחרת מהפביה הרגילה.

אוקטביה כמובן, לא שמתי לב לטעות.:roll: אני מדבר על אוקטביה vRS... כמו שאמר מר בחור, 1.8T, בדיוק כמו בפסאט.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
עבור תקציב של 130K אפשר לקנות סיויק חדשה ידנית 6 הילוכים, מנעו 1.8 140 סוסים.

לא ספורטיבי אמיתי אומנם, אבל בהחלט אופצייה מעניינת עבור דרישות ותקציב.

חשבתי על זה רק שהרכב הזה עולה 160 אלף ש"חאני יברר פרטים על האיביזה FRתודה לכולם

VW Polo 1.2 TSI

זה לא הגודל, זה הביצועים! :wink:

פורסם
חשבתי על זה רק שהרכב הזה עולה 160 אלף ש"חאני יברר פרטים על האיביזה FRתודה לכולם

הייתי חייב לתקן, ההונדה עולה 180K.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם
סט קאויילאובר שהותקן בקופרה של חבר לאחרונה הפכה את האוטו למשהו אחר לגמרי, הרבה ההרבה יותר מהנה וחד. וזה בלי לדבר על המנוע המצויין, חזק מאוד, מוכח ואמין. שיפורים זולים וזמינים.

out of the box הרכב הזה לא נותן את מה שהוא מתיימר לתת, שלא נדבר על "ההנאה" מהשירות של צ'מפיון בארץ.

מה גם שדגם חדש אוטוטו יוצא מה שיוריד את הערך שלה עוד יותר.

לדעתי (לא להתנפל :) ) - קניה ממש לא כדאית.

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך:

או שתעלה את התקציב לאיזור ה170 או שתתפשר על רכב יד שניה שנסע שנה שנתיים על הכביש.

בתקציב הנ"ל רק האיביזה היא אופציה מבחינתך.

הדגמים הם FR 150 כ"ס ב123K או את הקופרה 180 כ"ס ב133K לאחר ההנחה,כמה תהנה מאחת מהן תדע רק לאחר נסיעת מבחן.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם
הייתי חייב לתקן, ההונדה עולה 180K.

גירסת ההאצ'בק.

אני מאמין שהוא התכוון לגירסה הרגילה, ה LS הידנית, שעולה 127K ( בעוד שהאוטומטית עולה 130K ).

פורסם
אוקטביה כמובן, לא שמתי לב לטעות.:roll: אני מדבר על אוקטביה vRS... כמו שאמר מר בחור, 1.8T, בדיוק כמו בפסאט.

האוקטביה מצויינת אבל עולה מעל 50K יותר מהתקציב.

פורסם

נכנסתי לאתר של סיאט וראיתי כהמ פרטים על הסיאט איביזה FR

היא מושלמת מבחינתי לרמת התקציב שלי, גם מבחינת העיצוב וגם מבחינת הכוח והתוספות

אבל לא רשום שם מחיר , מישהו יודע מה המחירון שלה?

VW Polo 1.2 TSI

זה לא הגודל, זה הביצועים! :wink:

פורסם

ואם אני רוצה רכב משפחתי/קומפקטי בסכום הזה עם ימרות מוטוריות?

I30 2.0L ידנית , הונדה LS ידנית, B3 ידנית, גולף TSI (שמעתי שיש אפשרות להזמין ידנית)ׁ ?

• תוכן חדש...