Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלך לי המנוע החשמלי בחלון אחורי, מגאן 2002.

האם ללכת למוסך שמטפל ברנו או שעדיף ללכת לאיזהשהו זגג שמתמחה בדברים האלו?

האם אצל זגג זה יהיה יותר זול?

אם עדיף אצל זגג, מישהו יכול להמליץ לי על אחד בבאר שבע?

פורסם

לוחץ על הכפתור והמנוע עושה קולות מוזרים, כרגע החלון תקוע למעלה (עם פתח של חצי ס"מ). לא יורד, לא עולה.

פורסם

במגאן שברשותי (רכב חברה) - הוחלף מנגנון אחורי ימני (המנגנון שם כולל את המנוע + המנגנון כסט אחד, והם מוחלפים יחד)

לאחר שהחלון פשוט נפל (היה כשל במנגנון לא במנוע). עלות, שתהיה לך קנה מידה, היתה 500 שח' ללא מע"מ (בת"א).

(תחליפי. במקום אמרו שמקורי עולה לפחות כפול).

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה על כל ההפניות, קיבלתי הפניה מאחד מחברי הפורום למישהו שעושה את זה באופן פרטי וקיבלתי יופי של שירות ואחלה מחיר :)

אני עדיין בהלם מזה שרצו ממני 1500 ש"ח על התיקון במוסך מרכזי של רנו (הייתי באיזור אז נכנסתי לשאול).

• תוכן חדש...