Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוי נו באמת מה ניראה לכם שכל מי שיש לו כזה רכב והוא ממוצא ערבי הוא גנב? לא יודע איך זה בירושלים אבל בצפון להרבה ערבים יש רכבים מאוד יקרים והם עובדים מאוד קשה לפרנסתם. פשוט במקום לבזבז את הכסף במועדונים,פאבים,טיולים לחו"ל הם משקיעים הכל ברכב ובבית. הם לא יוצאים למקומות בילוי וכאלה. מה גם שהכל הרבה יותר זול כשאתה גר בכפר.

חוץ מזה הבנתי מחבר שהיו פה גם בסרטון חברה לא ערבים.

ובכלל מה אתם רוצים עשו אחלה טיול לערד. לא ראיתי כימעט השתוללויות ובנסיעה עם רכבי ספורט לחיצות זה מתבקש. אז עברו כמה פעמים קו לבן ביג פאקינג דיל...ראיתי לא פעם במגזיני רכב תמונות שלהם שהם עברו את הקו הלבן ו?.....

פורסם

bmw ricer, מה לעשות שיש צרי עין גזענים שהקנאה אוכלת אותם. אצלנו(הערבים בדרום)יש אנשים שגם יוצאים לטיולים לחו"ל, גם מבלים וגם מחזיקים מכוניות ספורטיביות. אם כי לא באותו הזמן:-D

bmw e34 520I, ידנית (למכירה:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=212210)

פורסם

מעניין. אם הצילומים היו של יהודים התגובות גם אז היו נחלקות לשתיים.

או "תראו את הערסים המטורפים/עבריינים/חולים רק קיבלו רישיון"

או "אין ברירה ,אין מסלולים בארץ אז אין ברירה וכו'"

בכל מקרה תגובות גזעניות קלאסיות לצד התגובות של אוהבי הגה שמתוסכלים ממצב חוק הספורט המוטורי...

פורסם

חלק מהמכוניות שם שייכות לערבים פה בירושלים...:roll:

מאיפה יש להם סידרה 6 ?

תן לי לנחש..

שיפוצים?:-P

היו שמועות על הרבה פריצות בירושלים:roll:

יוסי ועכשיו אתה רואה? הרמיזות האלו ברורות ואם אתה רוצה להתמם אתה מוזמן, אבל כולם יודעים למה הם התכונו בתגובות.

האמת ראיתי את 2 הסרטונים ואין שם משהו מיוחד, אמנם הנסיעה לא כ"כ חוקית אבל לא שונה מסרטונים אחרים שיש ברשת.

כבר חשבתי לראות נסיעה פרועה באמצע העיר כשאנשים קופצים שמאלה וימינה.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
האמת ראיתי את 2 הסרטונים ואין שם משהו מיוחד, אמנם הנסיעה לא כ"כ חוקית אבל לא שונה מסרטונים אחרים שיש ברשת.כבר חשבתי לראות נסיעה פרועה באמצע העיר כשאנשים קופצים שמאלה וימינה.

זו בדיוק הבעיה. אנשים כבר לא מתרגשים מנהיגה כה מסוכנת כפי שנחזית בסרטונים הנ"ל.

---

פורסם
בצפון להרבה ערבים יש רכבים מאוד יקרים והם עובדים מאוד קשה לפרנסתם. פשוט במקום לבזבז את הכסף במועדונים,פאבים,טיולים לחו"ל הם משקיעים הכל ברכב ובבית.

בבית? ממתי הערבים משקיעים בבית (של עצמם)?:roll:

ועכשיו ברצינות.. התגובות הן בצחוק ולא באו לפגוע באף אחד. אם אפשר להכניס קצת הומור לנושאים אנשים מנצלים זאת ולא בכוונת פגיעה.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
יקיר, יכול להיות שהS3 הTT ועוד כמה רכבים שם הם של בדואים\ערבים ירושלמים?

זה מסביר גם את הS3 הכתומה שקורעת כבישים פה בעיר:shock:

כן זה של איזה אחד מהם , שתיהן שלו..במקרה אני מכיר אותו הוא מתאמן איתי בחדר כושר..

פורסם
אוי נו באמת מה ניראה לכם שכל מי שיש לו כזה רכב והוא ממוצא ערבי הוא גנב? לא יודע איך זה בירושלים אבל בצפון להרבה ערבים יש רכבים מאוד יקרים והם עובדים מאוד קשה לפרנסתם. פשוט במקום לבזבז את הכסף במועדונים,פאבים,טיולים לחו"ל הם משקיעים הכל ברכב ובבית. הם לא יוצאים למקומות בילוי וכאלה. מה גם שהכל הרבה יותר זול כשאתה גר בכפר.

חוץ מזה הבנתי מחבר שהיו פה גם בסרטון חברה לא ערבים.

ובכלל מה אתם רוצים עשו אחלה טיול לערד. לא ראיתי כימעט השתוללויות ובנסיעה עם רכבי ספורט לחיצות זה מתבקש. אז עברו כמה פעמים קו לבן ביג פאקינג דיל...ראיתי לא פעם במגזיני רכב תמונות שלהם שהם עברו את הקו הלבן ו?.....

כאחד שעובד באופן קבוע עם ערבים בצפון, אני יכול להעיד שרוב הרכבים גנובים \ נקנו מכסף שחור.

יש גם לקוחות שלי לשעבר שחייבים לי כסף, כנראה שחטו עוד ספקים אחרים של מזון כמוני וקנו את רכבי היוקרה שלהם (לאחד הלקוחות לשעבר שלי יש סדרה 5 החדשה, ולאחר B4 ספק בי, ולאחד STI 2004.

אל תשאלו.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

וכאחד שעובד באופן קבוע עם ערבים בצפון, במרכז ובדרום, אני יכול להעיד שרוב הרכבים היקרים נקנו כדת ודין מהסוכנויות בארץ (ובד"כ גם בייבוא סדיר ולא אישי).

ולא חסרים יהודים ששוחטים את הספקים/לקוחות שלהם ונוסעים ברכבי יוקרה (מישהו אמר בועז יונה במרצדס S500 ואישתו בפורשה קאיין S?).

דיי כבר עם ההכללות והגזעניות המגעילה הזאת..

במציאות של היום, כמעט כל אחד שמרוויח משכורת ממוצעת יכול להרשות לעצמו רכב יוקרתי. הכל עניין של סדרי עדיפויות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
.

במציאות של היום, כמעט כל אחד שמרוויח משכורת ממוצעת יכול להרשות לעצמו רכב יוקרתי. הכל עניין של סדרי עדיפויות.

ובעקשנות, נמשיך להזכיר שמשכורת ממוצעת במדינת ישראל ולא במדינת הDISCO היא 7-8K לחודש. מזה אי אפשר לקנות רכב יוקרתי.

• תוכן חדש...