Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

חבר שלי ביקש ממני לרשום לו הצעה למערכת עד 20 אלף ש"ח,

החלקים המבוקשים:

מגבר (אם צריך 2 מגברים תציינו זאת)

סאב

רדיו דיסק

קומפוננט קדמי

6X9 אחוריים

החלקים שיש ללקוח:

קבל

ההצעה החלקית שלי היא:

רדיו דיסק : Eclipse Cd7200 mk2

קומפוננט קדמי (בהנחה שהוא רוצה 2 way) - זה יהייה - morel supremo

בינתיים לא חשבתי על הרכיבים האחרים ולכן אני זקוק לעזרה,

תודה מראש לכל העוזרים בנושא.

106Rallye S2 :onfire:

פורסם

חבל שאתה לא טורח להריץ חיפוש קטן בפורום, יתן לך המון כיוונים טובים להתחיל מהם.

בכל מקרה למה הוא\אתה צריך רמקוליים אחורים ?

הרדיו דיסק הוא בחירה טובה, לגבי הקומפוננט תשמע HYBRID AUDIO ואחרי זה תחליט, מגברי SUNDOWN, וסאב AA או ID.

ואל תשכח להשאיר סכום להתקנה ברמה + חיווט ואיטום, חבל ללכת על ציוד ברמה ולא להגיע למלוא הפוטנציאל שלו.

פורסם

6X9 מאחורה עם מערכת של כ20,000 ש"ח יהיה (לטעמי) בזבוז.

אני מציע שיבדוק אופצייה ל3 WAY מקדימה, 2WAY מאחורה, הגברה אקטיבית (אם כבר אז כבר), סאב עסיסי מאחורה. ו זהו, היחידת ראש שרשמת היא אחת הטובות בשוק היום. בקשר לסופרימו? אישי לא שמעתי אותו כסט, רק האת הטוויטר שמאוד אהבתי. אולי שווה להביא אלייט ולשדך לו את הטוויטר של הסופרימו.

בכל מקרה.

הנה כוון אפשרי.

eclipse 7200 mkII מחיר?

סט קדמי אלייט 6 3WAY כ 3000 ש"ח

סט אחורי אלייט 6 2WAY כ 3000 ש"ח

סאב genesis audiophile כ 2500 ש"ח אם אני זוכר נכון (תקנו אותי עם אני טועה.

הגברה: שני שני מגברי .Sundown Audio SAX-100.4, מגבר Sundown Audio SAX-100.2 ומגבר מונו Sundown Audio SAZ-1000D סה"כ של כ9000 ש"ח.

זה עדיין משאיר עודף להתקנה ואיטום לדעתי (עם סטייה לפה, אבל יותר לשם)

מה שהכי חשוב שתבין שכל מה שרשמתי פה זה דוגמאות, אבל ככה אני היית "מתפרע" עם 20,000 ש"ח (אולי קצת אחרת) כל הרכיבים פה הם רכיבים ידועים, מוכרים וטובים והם יעשו את העבודה נהדר, אבל רק אם אתה אוהב את האפוי שלהם, במטווח מחירים הזה אפשר לשחק הרבה מאוד, ועד שבעל הרכב לא ישמע וימצא את הרכיבים שהוא אוהב, ה20 אלף יוכלים להיות גם בזבוז אטומי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

תעזבו את כל הקטע של האיטום,

מערכת רגילה לחלוטין בלי להשתגע יותר מידיי

בואו נלך על רכיבים עד 15,000 ש"ח,

אז רדיו דיסק קדמי - סגור ה eclipse ,

בנוגע לקומפוננטים אחוריים - חבר שלי מעוניין רק ב-6X9 ולא במשהו אחר (למרות כל ההסברים שלי שאמרתי לו),

הרכב יהייה מאזדה 6 (חשוב לכם המודל?)

פורסם

אם הוא מתעקש על אחוריים דאג להסביר שאתה לא לוקח אחריות אם זה ישמע חרא . בכל מקרא הייתי הולך על הייבריד אודיו 3 חלקים אקטיבית על מגברי טרו טק :-) לא צריך סאב ;-) טוב נו שיקח איזה idmax על סאנדאון אם נשאר תקציב

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

שחבר שלך עם 20000 שקל ילך לחנות התקנות ויבקש שיתנו לו הצעה מסודרת

וכן זה כולל בידוד או תקרא לזה איטום דלתות שהוא חלק בלתי נפרד ממערכת טובה

בשביל מה הוא צריך אקליפס 7200 עם רמקולים סופרימו שכל מה שהוא ישמע זה פלסטיקים והחזרים של הדלת מוופר שעובד על נפח לא מתאים

פורסם

מומלץ לבחור לשמוע סטים קידמיים שהם הפקטור המשפיע ביותר באופי הסאונד שתקבל. קודם כל שיחליט אם הוא רוצה סט שני חלקים או שלושה חלקים , ואז נדע הלאה.

מה שהומלץ קודם , הלגטיה L641 לטעמי הסט הטוב ביותר בטווח מחירים שלו והוא אופציה מצוינת אבל שוב , צריך לשמוע.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לא ציינת בכלל מה החבר שלך רוצה

איכות סאונד או פגזים בקנה

ובמחיר כזה אפשר לארגן מערכת באיכות מעולה למה להרוס עם 6X9

הוא נראה לי באמת קצת מבולבל כדאי שילך למתקין טוב שאפשר לסמוך עליו ליעוץ לפני קניה

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

על מערכת של 15,000 ש"ח לא שווה לשים 6X9 (אלא אם כן ממש ממש מדובר על שופוני והרבה). במקרה הזה, שילך קומלט על אודיובאן עם אפקט הבלינג הכי טוב שקיים.

מעבר לכך, שבאמת ילך למתקין שמוכן, וסילחו לי על הבטוי, "לחגוג לו על הת*ת". חוץ מזה, אתה יורד פתאום מ20,000 ל15,000. למה?

תכלס, תוריד את הסט האחורי של ההצעה שלי, תוריד מגבר 4 ערוצים אחד, תוסיף זוג 6X9 בשביל להרגיש טוב ונשארת עם 15,000. כנס לזאפ, חפש קומפ' שמתאימים לך במחיר, חפש סאב שמתאים לך במחיר וכנ"ל למגברים בשיל עוד דוגמאות. כל זה לא ישנה בכל מקרה, כי אם חבר שלך יתאכזב הוא יבוא -אליך- בטענות. אם אתה מוכן לקחת אחריות על זה, סע לשלום, אני לא הייתי לוקח אחריות על מערכת של 15,000 ש"ח בלי שהבן אדם עשה סקר שוק לפני ו/או בדק מה הוא אוהב לשמוע אם איזה רמקול. לי לקח משהו כמו חצי שנה רק למצוא סאב (ואני עוד זריז לעומת כמה חבר'ה פה), וזה כלל לשמוע הרבה סאבים, לחרוש את אי-ביי/זאפ/כמה חנויות אחרות ולהתעניין הלאה.

Stay tuned

פורסם
על מערכת של 15,000 ש"ח לא שווה לשים 6X9 (אלא אם כן ממש ממש מדובר על שופוני והרבה). במקרה הזה, שילך קומלט על אודיובאן עם אפקט הבלינג הכי טוב שקיים.

מעבר לכך, שבאמת ילך למתקין שמוכן, וסילחו לי על הבטוי, "לחגוג לו על הת*ת". חוץ מזה, אתה יורד פתאום מ20,000 ל15,000. למה?

תכלס, תוריד את הסט האחורי של ההצעה שלי, תוריד מגבר 4 ערוצים אחד, תוסיף זוג 6X9 בשביל להרגיש טוב ונשארת עם 15,000. כנס לזאפ, חפש קומפ' שמתאימים לך במחיר, חפש סאב שמתאים לך במחיר וכנ"ל למגברים בשיל עוד דוגמאות. כל זה לא ישנה בכל מקרה, כי אם חבר שלך יתאכזב הוא יבוא -אליך- בטענות. אם אתה מוכן לקחת אחריות על זה, סע לשלום, אני לא הייתי לוקח אחריות על מערכת של 15,000 ש"ח בלי שהבן אדם עשה סקר שוק לפני ו/או בדק מה הוא אוהב לשמוע אם איזה רמקול. לי לקח משהו כמו חצי שנה רק למצוא סאב (ואני עוד זריז לעומת כמה חבר'ה פה), וזה כלל לשמוע הרבה סאבים, לחרוש את אי-ביי/זאפ/כמה חנויות אחרות ולהתעניין הלאה.

הורדתי 5000 ש"ח כל כל אלו שהחשיבו בידוד והתקנה של המערכת...

פורסם

טוב,אני ידבר עם חבר שלי בקשר ל 6X9 כי גם אני אמרתי לו שעם 20 אלף לא קונים 6X9 אלא מרימים מערכת ברמה מאוד

גבוהה עם איכות ללא פשרות.

לא יודע למה הוא נעול על 6X9,אני דווקא המלצתי 2 חלקים.

פורסם

5000 ש"ח לבידוד + התקנה זה טוב :) הלוואי עלי.

בכל מקרה, אני מציע שגם חבר שלך וגם אתה, לפני רכישה כלשהי תגיעו למפגש הקרוב, יש לא מעט מערכות ברמה גבוהה ועם מגוון של חלקים.

Stay tuned

פורסם

חבר שלי, חבר שלו, מ"ע ב20.000 ש"ח לא רוכשים דרך חבר ששאל בפורום וכו' וכו'.

מי שישמע את המ"ע ברכב שלו יום יום הוא זה שצריך לשמוע/להחליט/להיתייעץ .

כל התר'ד הזה לא רציני.

• תוכן חדש...