Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצומת קרית אתא ( רחוב דרך חיפה ), בתוך אחד המגרשים עומדת לה כבר תקופה ארוכה וולבו F612 שנת 85, שניראת כך:

volvof612.jpg

יש למישהו מידע עליה ?

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
F-700 ו- K100?

אתה גדול. שבת שלום

דב שם לב המשורר התכוון לMH או בשם המלא ULTRA LINER שהוא דור וחצי אחרי הF700 כאשר במקביל/ואחרי יוצר הCRUISE LINER או בכינוייו הישראלי מאק ניטים

פורסם
בצומת קרית אתא ( רחוב דרך חיפה ), בתוך אחד המגרשים עומדת לה כבר תקופה ארוכה וולבו F612 שנת 85, שניראת כך:

volvof612.jpg

יש למישהו מידע עליה ?

אכן . גם אני רואה אותה.

היא עומדת במקום יותר משנה . המשאית בצבע לבן . היא עומדת במגרשת של סוחר משאיות.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
? AECאולי

AEC for sure, looks like the ones the Australians had - some sort of a "colonial" type, but how did it get to Israel? I don't think AEC did regularly export to Israel. Could be ex-Egyptian... T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

האמת, הכוונה שלי היתה לשאול אם מי מחברי הפורום יודע משהו, אבל משהו השתבש בכתיבת ההודעה והתייאשתי.

התמונה כנראה צולמה בסיני, ובהחלט יכול להיות שמדובר במשאית מצרית "שלל".. למצריים הגיעו הדגמים האלה?

המשאית הכחולה בצילום שהעלית נראית די דומה לאוטוקאר...

דב

AEC for sure, looks like the ones the Australians had - some sort of a "colonial" type, but how did it get to Israel? I don't think AEC did regularly export to Israel. Could be ex-Egyptian... T

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

גיא, בשביל להעלות תמונות שם צריך להרשם וכל מיני, אני אין לי סבלנות לכל אלה. אודה לך מאוד אם אתה תעלה שם את התמונה?

מרשימים ה- AEC האלה, ממש לא ידעתי שהיו כאלה!

איזה מנועים ותיבות הילוכים היו להם?

אתה במקרה יודע משהו על הגיר החצי-אוטומטי שהיה בקונטרקטורים, אני מבין רק בכמה בודדים בארץ?

Dov, Mammoth Major Mk III . Pictures from here: http://aec.fotopic.net/p36540288.html and here: http://aec.fotopic.net/p40324070.html

and the main page is http://aec.fotopic.net/c1210956.html

I'm sure the'll love to have the pic of the Yogev one... All the best, T

?iid=ynyac2&outx=0&quality=70&original=1&noresize=1&nostamp=1

?iid=ykqsny&outx=0&quality=70&original=1&noresize=1&nostamp=1

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
יש בלוח פקוס למכירה מאק DM שנת 79

מה זה גיר פולר?

גיר פולר- זה..... גיר פולר!:-D פשוט שם היצרן! נחשב למוצלח, ככל הידוע לי, לדעתי יש לי גם כזה בפורד 9000. כמובן, שיש לזה גם דגמים שונים. ולמה אתה דורך לדב על היבלות- הוא מת ליקנות את האוטו הזה עוד הרבה לפני, שהוא התחיל להיות למכירה!:wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אז ככה:

1. אף אחד לא דורך לי על היבלות - לא שאני רוצה לקנות את המשאית (גם לא אחרות) - אני מנסה שיגיעו לאספנים, אז לא רק שכל מי שרוצה מוזמן, אני גם אעזור בשמחה.

2. היצרן של הגיר הוא "איטון", פולר זה שם של סדרת תיבת ההילוכים שמבוססות על... אוך, עכשיו שכחתי איך קוראים לסידור הגלים הראשיים בתוך התיבות. אכן יש כמה וכמה דגמים, וזה הולך לפי מס' ההילוכים וצורת ההפעלה שלהם (יש גיר 10 הילוכים שבנוי מחמישה ראשייים וחוצה הילוכים, ויש גיר 10 הילוכים שבנוי מחמישה ומחליף תחום, שנותן את אותם הילוכים בתחום הגבוה (משישי לעשירי) ועוד אינסוף קומבינציות,

איטון מייצרת מערכות העברת כוח בכלל - מצמדים, סרנים, אולי גם מתלים... (ממש לא מתחייב על דיוק, מזמין את מי שיודע יותר שיוסיף)

פורסם

אז, לי יש את הגיר עם החלוקה של "5/5", כלומר: 5 "גבוה", 5 "נמוך", עם הבורר הפמומטי על הידית... המאולטר, לדעתי, כנראה המקורי נשבר מזמן.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אז, לי יש את הגיר עם החלוקה של "5/5", כלומר: 5 "גבוה", 5 "נמוך", עם הבורר הפמומטי על הידית... המאולטר, לדעתי, כנראה המקורי נשבר מזמן.

וככה זה , פחות או יותר נראה , במצב רגיל.

(התמונה של האוטוקר שבשיפוץ פורסמה בשרשור זה בעבר)

תיבה-איטון.jpg

קבינה אוטוקר 70.jpg

פורסם

שאלה לחברי הפורום:

משהו לא מסתדר לי בתמונה של ה- F700 הזה:

מצד אחד אני מכיר את תיבת 5*2 עם שני הסטיקים - בדומה למק האדום של המניע (שנת 76).

מצד שני מכיר היטב את "גיר כפתור" - שהיה נפוץ ומוצלח מאוד בדגמים של סוף ה- 70 וה- 80.(כמו ב- R600 של דב רימון)

מישהו מכיר ויכול לתת פרטים על התיבה המשולבת כפי שרואים בתמונה?

שי

f-700 cabin.JPG

פורסם
וככה זה , פחות או יותר נראה , במצב רגיל.

(התמונה של האוטוקר שבשיפוץ פורסמה בשרשור זה בעבר)

אבל אני לא חושב, שאם אני אסע בהילוך ה-5 של ה-LOW, אוכל אחרי זה להעביר את הגיר ל-HIGH, ולהמשיך לנסוע! :roll:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...