Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חד שמח! "F" סינגל מיכלית...8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
חד שמח! "F" סינגל מיכלית...8)

נכון גנאדי.היה רכב כזה בחל"ד מודל 80' שגרר מיכלית 22.000 ליטר. ראית את 'פוקוס' האחרון? אני מתכוון למאק-MH .סוס יפה.לו יכולתי...

פורסם
חברים יקרים היו משאיות אי סי בארץ רובם מעודפי הצבא הבריטי מודל 42 עם הגה ימני וחלק עם הגה שמאלי בשנות החמישים היו בחברת דחפר לעבודות עפר,החברה נסגרה בסוף שנות השישים,

"ולכל הבאים איתנו בקשרי מסחר"

העברית של פעם, התמימות.. ממש נוסטלגיה:-D

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

נצפתה משאית לילנד עם מנוף בצומת בארות יצחק זרוקה בחצר

אפשר לראות אותה מהכביש

וקצת יותר בפנים גם איזה גרר מכוסה בצמחיה

אולי מישהו יכול לעבור לצלם ולתת קצת פרטים

בנוסף אולי דיברו פה בעבר לא ממש זוכר

במחלף מסובים (לבאים מדרום) בבית הפרטי שעומד לא רחוק מהמחלף

יש איזה משאית לא מזוהה זרוקה בין השיחים

פורסם

הו ישראל, כל פרסומת כזו שווה הודעה בפני עצמה, וצריך להעלות אותן באיכות יותר טובה (אולי בני יכול לעזור?).

אני מת לקרא מה כתוב, אבל אפילו לא מצליח להבין אם הטנדר פזו' הוא עדיין 403 או כבר 404 (זו שנת התחלת הפצת הדגם הזה בארץ, עד כמה שאני זוכר).

בבקשה?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

שימו לב, כל הספקנים - ליילנד "סופר-ביבר", גם לדגם של שנות השישים המקודמות עם הרדיאטור בחוץ, ולא רק לדגם המודרני יותר עם חזית פיברגלאס וכנפיים ממתכת.

דב

הלילנדים באים מ1965

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
הו ישראל, כל פרסומת כזו שווה הודעה בפני עצמה, וצריך להעלות אותן באיכות יותר טובה (אולי בני יכול לעזור?).

אני מת לקרא מה כתוב, אבל אפילו לא מצליח להבין אם הטנדר פזו' הוא עדיין 403 או כבר 404 (זו שנת התחלת הפצת הדגם הזה בארץ, עד כמה שאני זוכר).

בבקשה?

דב לאחר הגדת המודעה רואים בברור שזאת ה404 וכך גם כתוב, תחלס לחץ על המודעה ואחר כך על הסמן הכחול פעם נוספת אני מאמין שתוכל לזהות.רוני

פורסם
שימו לב, כל הספקנים - ליילנד "סופר-ביבר", גם לדגם של שנות השישים המקודמות עם הרדיאטור בחוץ, ולא רק לדגם המודרני יותר עם חזית פיברגלאס וכנפיים ממתכת.

דב

על הדגמים האלו הופיע רק ביבר למרות שבפרסומת כתוב סופר ביבר,לאומת דגם 67 ומעלה שעל הרכבים הופיע סופר ביבר

פורסם

האמת אני לא קורה את השרשור הזה בד"כ, כי משאיות לא כ"כ מעניינות אותי, אבל אתמול כשנסעתי על קו 369 באזור, ראתי באחת הפירוקיות/ברזליות את המכסה מנוע והקבינה של משאית בסגנון של המשאית שבתמונה המצורפת. כלומר, מכסה מנוע עגול עם "גבשושית" במרכז, וכנפיים מעוגלים ויפים (וחלודים) נורא.

אין לי מושג איזה גודל המשאית ובטח שלא איזה חברה או דגם.

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...