Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום הסתכלתי על האיביזה הצהובה שלי לאחר שכיסיתי אותה בווקס והיא נוצצת כמו השמש ואני משפיל מבט ומה אני רואה ?

תוף אפור חלוד מכוער! שהורס לי את כל הלוק הצהוב עם הג'אנט הכסוף של הבייבי שלי , ואני הבנתי באותו רגע ממש, שכאן צריך עזרה. ולכן עליתי על הפורום האהוב עליי על מנת שאתם תוכלו לתת לי את הכלים הנכונים כיצד להתחיל

לסיכום: ברצוני לצבוע את התופים האחוריים באדום מבריק, על איזה פחית צבע אתם ממליצים ? צריך שזה יהיה גם נגד חלודה ושלא יתקלף לי אחרי יומיים, משהו חזק תמיידי שרק אם אני יבוא עם מברג אני יוכל לקלף את הצבע, איפה לקנות וההמלצות שלכם לצביעה נכונה וייבוש נכון

מחכה לתגובות

שלכם

גם בחגים

לא בשבתות

בן

פורסם

אני לא מבין גדול בצבעים, אבל תוף של ברקס מתחמם מאוד בבלימה, לכן צבע חייב להיות עמיד לחום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

smallars

קיימים צבעים בגוונים שונים לצביעת חלקים שעומדים בחום גבוה.

בהמלצה, עדיף לך לצבוע עם צבע מפחית(לא ספריי) הצבע בפחית בדרך עמיד במעלות גבוהות מהרגיל.

תוכל לצבוע עם מברשת או לחילופין עם פיסטולט,

אם תיבחר בפיסטולט תצטרך לעשות כמה שכבות.

ואם אתה מחליט ללכת על ספריי צבע, יש ספריי צבע(לא זוכר של איזה חברה) עמיד בחום של עד 600 מעלות C'.

תוכל למצוא אותו בחנויות כמו ACE,HOME CENTER וכו".

בהצלחה,

עדכן.

פורסם

כמו שכבר אמרתי ומנסיון:

מכיוון שלא מדובר בגדר של החצר של הבלוק ואתה ודאי רוצה גימור חלק, לא לצבוע בצבעים מפחית נגד חלודה ובטח לא במברשת.

בצע ניקוי חול לחלק החיצוני של הדראם להסרת החלודה המצטברת והמתפוררת. לאחר ניקוי, כשהברזל חלק, גש לפחח. צבע לרכב עמיד בטמפ' דיי גבוהה, 5-8 שכבות גלזוריט בצבע הרצוי יעשו את העבודה טוב מאוד. בצורה הנ"ל ניתן גם לצבוע בלוק מנוע.

פורסם

חבר'ה בואו נהיה יותר פרקטים, איזה צבע לקנות ! הניקוי חול הזה הבנתי שזה אקדח כזה ורק איש מקצועי פחח יכול לעשות את זה עבורי, ובטח גם הוא ירצה על זה כסף , ואין לי הרבה להוציא. אז אם איזה חומר לנקות את התוף ? ואם איזה צבע לצבוע ואיך לפי שלבים ?

צביעה ראשונה, לחכות 10 דקות לייבוש וכך הלאה עד צביעה 5 ?

צבע אדום שיהיה מבריק ועמיד על ברזל ונגד חלודה שלא יתקלף אחרי שבוע.

בתודה מראש לכול העונים

פורסם

שמע לי, אתה רוצה גימור יפה, ושיחזיק הרבה זמן, אל תצבע באדום, ובטח לא בכסוף, רק שחור! כך הלוק יהיה נקי יותר, אדום יספוג את כל הלכלוך. תחשוב על זה:wink:

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• אחראי פורום
פורסם

באמת שאדום זה הצבע האחרון שאתה רוצה לשלב עם רכב צהוב.

ואנשים פה מגזימים לגמרי. ניקוי חול?

קח ניירות שיוף והצמד אותם על עצם מרובע וקשיח , כמו לדוגמא חתיכת עץ ,

כדי שיהיה לך בסיס שווה וגם נוח יותר בזמן השיוף מאשר סתם ככה ביד.

שייף עד שתגיע לפי שטח נקיים ואחידים , בלי שאריות צבע מתקלף וכד'.

בא לך להשקיע ממש בקטנה? קח טינר 11 או 21 (עדיף) ונקה טוב את השטח לפני הצביעה.

כשהכל נקי ויבש קח ספריי צבע (אל תלך על הכי זול, אפילו ש-KRYLON עושה עבודה טובה),

ורסס כמה שכבות. תן לכל אחת להתייבש כמה דקות.

בשיטה הזו צבעתי את הג'אנטים (ברזל) של האלפא (יש פרוייקט בפורום) וזה מחזיק כבר 3 שנים,

צבעתי כך כמעט גחון שלם של סמוראי ועוד ועוד.

40 ש"ח בלחץ. אגב, רק שחור. גם סולידי וגם ישאיר את הפוקוס על הג'אנט.

תהנה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איתי, כפרה עליך :lol: מתי לאחרונה שייפת דראמים? אני יחדש לך, דרמים זה לא ג'אנטים, החלודה שם מסוג אחר ונייר שיוף יביא לפני שטח חלקים כעבור 3 שנים לערך. אם כבר לחסוך ניקוי חול אז לנקות עם מברשת ברזל על דיסק/מקדחה.

:!:אזהרה! אם אתה הולך לצבוע בספריי אתה חייב לפחות שכבה צבע יסוד נגד חלודה אלא אם אתה צובע בצבע נגד חלודה שכמובן יעלה הרבה יותר מספריי צבע רגיל. לאחר צבע יסוד מומלץ לצבוע לפחות 8 שכבות. באם תוותר על צבע יסוד, הצבע יתנפח תוך זמן קצר ויתחיל להתקלף.

• אחראי פורום
פורסם

מסכים איתך. דראמים זה לא ג'אנטים - זה הרבה יותר פשוט!

סה"כ קופסת מתכת עגולה וסגורה.

ולא התכוונתי לניירות שיוף 600. 180-240 ינקו טוב את המתכת ואת החלודה השטחית ש(אם בכלל) נוצרה.

מברשת ברזל זו אופציה טובה אבל לא מספיק עדינה להכנת פני שטח לצביעה.

צודק לגבי צבע היסוד, שכחתי לציין.

אגב, יש לי אלפא ישנה. להתווכח איתי על ענייני חלודה זה קצת...לא זהיר :lol:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ולי יש 3 אמריקאיות משנות ה70-80 אז ללא ספק אני מבין בחלודה יותר :lol:

בכל מקרה דראם הוא ברזל לא מגולוון וללא שום שכבת הגנה נגד התחמצנות, בשונה מהג'אנט כמובן. ולכן גם לאחר ניקוי חול/מברשת ברזל עד הברזל יש לצבוע מיד! אחרת תוך שעות בודדות כבר תצוץ החלודה מחדש.

• תוכן חדש...