Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי גולף שמורה עם 72000 ק"מ . שמתי אותה להחלפת רצועת תזמון לאחר שעברו 3 שנים מההחלפה הקודמת. לאחר מספר שעות התקשרו אלי מהמוסך להגיד שיש להחליף גם את רצועת המנוע.

מה ההבדל בין הרצועות ?

האם זה קריטי כמו רצועת התזמון ?

תודה רבה

פורסם

אומנם זה לא קריטי אבל מומלץ להחליפה אחת ל-3 או 4 שנים מכיוון שהרצועה מתייבשת ועלולה להקרע.

הרצועה מניעה את משאבת הגה כוח+מדחס מזגן+אלטרנטור, קריעה של הרצועה תגרום לאובדן שליטה על הרכב בכביש מהיר מכיוון שאתה עלול להשאר ללא תיגבור להגה כוח.

איזה כייף לי :)

פורסם

דווקא בכביש מהיר הוא לא יאבד שום שליטה על הרכב.

הגלגלים מסתובבים במהירות ויהיה לו קל מאוד לתמרן ולסובב את ההגה.

איך מסתדרים האנשים שאין להם הגה כח ברכב ?

מומלץ להחליף את הרצועה.

פורסם

אני לא מאחל לך לאבד את התגבור של ההגה בכביש מהיר באופן פתאומי, כול נהג לא מיומן במצבים כאלה יכנס לפאניקה ולכן מכאן נובעת הסכנה.

מה הקשר לרכב בלי הגה כוח ? שני דברים שונים.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

אני ממליץ לכל לקוחותי להחליף את רצועת האביזרים בעת

החלפת התיזמון ברכב ,מחירה של רצועה איכותית כזאת כ 100 שח

וזה כבר לא נורא.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...