Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי מיטב ידיעתי, הבולמ"ז שלו גמורים. יש המון אוטובוסים כאלה בירושלים, ויש הרבה שנוסעים על הצד... אז החלטתי לשאול את הנה מה זה, ולמה זה ככה, הוא אמר לי שאלו הבולמ"ז, ואגד מתעצלים להחליף אותם.

ומה הקשר בין בולמי זעזועים לגובה המתלה?

פורסם

בוחן תנועה מוריד אוטובוס כזה מהכביש בל להסס בכלל.

בד"כ כשמדובר באוטובוס של חברה ציבורית כמו אגד, הנסיעה במצב כזה תהיה קצרה ורק למוסך.

Xbox12341

פורסם
בד"כ כשמדובר באוטובוס של חברה ציבורית כמו אגד, הנסיעה במצב כזה תהיה קצרה ורק למוסך.

מהפה שלך לאלוהים.

במציאות נתקלתי כבר באוטובוסים של חברות ציבוריות שרפידות הבלמים שלהם נשחקו כבר מזמן והן בולמות עם הברזל, והדיסקים מפוצצים ושבורים כתוצאה מחום יתר על כל ההיקף שלהם, ואני רואה בהיסטוריה של מחשב הבלמים שהנהג קיבל התראות על רפידות שחוקות כל בוקר במהלך שלושת החודשים האחרונים. תוסיף על זה את העובדה שהאוטובוס עבר כל חודש, ע"פ החוק, ביקורת של קצין בטיחות, ותבין עד כמה המציאות בשטח מפחידה יותר מכל סרט אימה.

פורסם

ראיתי אוטובוסים כאלו הרבה יותר מפעם אחת!

מה שהכי מצחיק זה שאחרי סיבוב הם נוטים לאותו כיוון עד שיש סיבוב לכיוון ההפוך :cry:

בכל מקרה לא ראיתי שאוטובוסים כאלו מורדים מהכביש...

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

אני רוצה להתנצל בפני כל הנוסעים שנסעו איתי, בסך הכל עליתי לשתי תחנות

כשירדתי הכל הסתדר

אפילו באמצע הנסיעה עברתי צד בשביל לאזן

פורסם

היום נצפה אוטובוס כזה ליד התחנה המרכזית בנתניה ,זה בהחלט מפחיד!

איך הם מסכנים ככה את הנוסעים שמשלמים להם עבור הנסיעה?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
מהפה שלך לאלוהים.

במציאות נתקלתי כבר באוטובוסים של חברות ציבוריות שרפידות הבלמים שלהם נשחקו כבר מזמן והן בולמות עם הברזל, והדיסקים מפוצצים ושבורים כתוצאה מחום יתר על כל ההיקף שלהם, ואני רואה בהיסטוריה של מחשב הבלמים שהנהג קיבל התראות על רפידות שחוקות כל בוקר במהלך שלושת החודשים האחרונים. תוסיף על זה את העובדה שהאוטובוס עבר כל חודש, ע"פ החוק, ביקורת של קצין בטיחות, ותבין עד כמה המציאות בשטח מפחידה יותר מכל סרט אימה.

כמכונאי באגד מעולם לא קרה מקרים בהם אוטובוסים של קאופרטיב אגד נסעו עם בעיות בלמים או כמו שאתה קורה לזה רפידות גמורות!!!

אכן בתמונה רואים בבירור כי ישנה תקלה באחד משסתומי ההרמה.

הכרית אויר מלאה ואינה מפוצצת. (בראיה מיקצועית ניתן להבדיל בין כרית מפוצצת לשסתום הרמה תקול).

מדוע הנהג המשיך בנסיעה , אין לי מושג.

אבל בעיקרון אין כל בעיה בטיחותית לנסוע בצורה כזאת. (הכוונה היא לנסיעה ריקה ללא נוסעים ,למוסך שבסניף הקרוב).

כקצין בטיחות של סניף אגד דימונה אני העברתי את התמונות הללו לקצין הבטיחות של הסניף בו שייכת המכונה.

ירון מאיר

פורסם

כמו ש cobraf ציין, אלו באמת הבולמי אויר של האוטובוס.

עבדתי כמתדלק באגד נתניה, והרבה אוטובוסים עברו ככה,

וכדרך אגב, האוטובוס עשה קו 641, אני חושב שהאוטובוס של נתניה. אם אני מזהה את המספר הפנימי שלו.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

קורה.

בירושלים הנהגים לא מהססים גם לנהוג עם פנצ'ר באחד הגלגלים האחוריים.

(מניסיון)

האוטובוס נוטה גם במקרה הזה, אבל פחות מאשר במקרה של בעיה במתלים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...