Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,היום בבוקר תפס את עיניי המחזה של אוטובוס שעומד ונוסע עקום מאוד :shock:

לשיקולכם:

http://ork21.pic.co.il/

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

לפי מיטב ידיעתי, הבולמ"ז שלו גמורים. יש המון אוטובוסים כאלה בירושלים, ויש הרבה שנוסעים על הצד... אז החלטתי לשאול את הנה מה זה, ולמה זה ככה, הוא אמר לי שאלו הבולמ"ז, ואגד מתעצלים להחליף אותם.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

וכמובן ייתכן שפשוט ...

הסבר מקדים: באוטובוסים החדישים יותר ישנה מערכת המאפשרת לאוטובוס להנמיך את עצמו(ומה שחשוב- את דלת הכניסה והיציאה) לכוון המדרכה, מה שמקל על עלייה וירידה של אנשים מבוגרים עד קשישים ונכים.

... התקלקלה המערכת הנ"ל?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

היחיד שקלע כאן למטרה הוא cobraf. אכן, המתלים במרצדס 405 הם מתלי אויר, ואין בו מערכת רכינה, שהגיעה רק בדגמי

MAN שהגיעו בשלב מאוחר יותר.

אגב, אתה בטוח שהתמונות צולמו בירושלים? אם אני מזהה נכון, האוטובוס הזה שייך בכלל לנתניה, מה גם שקו 641 הוא נתניה-ת"א דרך פ"ת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

התמונות צולמו בצומת רעננה מרכז

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

• תוכן חדש...