Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסויים לסלון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי חיפושים רבים, אחרי שראיתי הרבה מאורות סמים סופסוף מצאתי ביחד עם הבת זוג שלי דירה.

מכיוון שאני סטודנט וככל הנראה זו דירה זמנית אנחנו רוצים לשפר את המראה שלה, אבל מבלי לקנות סלון או חדר שינה חדשים וכו'.

בסלון יש שתי ספות 2+3 שהן במצב סביר, כלומר לא הרוסות, אבל גם לא שיא היופי, אני חושב שכיסויים יוסיף המון למראה של הסלון אז רציתי לשאול האם מישהו מכיר חנויות (עדיף בצפון) שבהם ניתן לקנות כיסויים לספות?

תודה מראש

פורסם

בדיוק קנינו כאלה (חובה בבית עם 4 חתולים ו 3 כלבות), כמעט בכל חנות של "טקסטיל לבית" תמצא מגוון של כיסויים שכאלה.

יש פשוטים וחמודים וזולים וזה מסתיים בכיסויים יקרים ואיכותיים ביותר (בערך כמו כיסויים למושבים באוטו).

ממוצא למוצר איכותי וטוב הוא כ 400 ש"ח.

מאיפה אתה בצפון?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...