Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, רציתי לדעת האם שווה להתקין קלאץ' קראמי ברכב לא משופר?

איזה תוצאות יהיו לטובה ולרעה?

אותה השאלה גם לגבי דיסק בלמים.

מה התוצאות ומה ההשלכות של כל הסיפור?

לצורך העניין הרכב הוא מיצובישי סופר לנסר 97 ידנית.

את האמת אני ממש לא בקיא בנושא.

תודה מראש.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

דיסק קראמי הוא בזבוז כסף מוחלט וחוץ מחוסר נוחות בתיפעול שלו לא יתן לך כלום, הוא לא נועד לתת כלום חוץ מאשר לעמוד בעומסים של מנועים עתירי הספק.

אם הרכב אינו משופר ומערכת הבלמים תקינה, אין סיבה עקרונית לשדרג את הדיסקים לחלקים משןפרים.

המקסימום שהייתי עושה מעבר לתחזוקה תקינה של מערכת הבלמים היא החלפת כל נוזל הבלמים לנוזל טרי ורענן ואם עדיין רוצים קצת יותר בלימה , החלפת הרפידות לרפידות משופרות (FERODO או חברה איכותית אחרת).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עד כמה שידוע לי (ואולי אני טועה), בלמים קראמים ברכב סטנדרטי לא רק שלא ממש ישפרו כלום,הם אף לעיתים עלולים להפחית את עוצמת הבלימה,כי הבלמים והרפידות לא מצליחים להגיע לטמפ' עבודה אופטימלית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לפותח השרשור ,

האם ידוע לך מה המחירים של ברקסים קראמיים ? בדוק זאת לפני שאתה מחליט או חושב לקנות...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

ואתה קודם תקרא את חוקי הפורום לגבי 3 נקודות !

וחוצמזה בחתימה שלך יש שוני צבעים קיצוני מידי מאדום לכחול, רק אם יש לך קלף משנה צבע בטאקי זה מותר

נא לתקן !!

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בלמים קרמיים עולים המון כסף אם אני לא טועה. וכמו שנאמר פה, זה רק למנועים בעלי הספק גבוה. הבלמים באוטו שלך סביר להניח שלא יגיעו לטמפרטורת עבודה.

פורסם

לפותח השירשור, אני בהתלבטות להחלפת קלאץ' לקרמי, עבור רכב כביש 4X4 עם 210 כ"ס.

המחירים של כ 6000 ש"ח בחו"ל (עשיריה בארץ) לא שווים אפילו בשבילו, לא כל שכן לרכב סטנדרטי עם פחות מחצי הספק.

לגבי בלמים קראמיים, הם לשימוש מסלול בלבד, לא יעילים בלחיצה ראשונית ובטמפ' עבודה נמוכות.

אם אתה רוצה לשפר \ להשקיע ברכב שלך, חפש במקומות בהם הכסף ייתן את מירב התוצאות, רמז: התנהגות...

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

מה שכן אפשר לעשות זה לשים קלאץ מחוזק ,לא קרמי

מניסיון שלי 6 שנות התעללות עם 160~ כוחות סוס לא הזיזו לו + שנה שנתיים אצל זה שמכרתי לו את הרכב.

פורסם

זה קלאץ מחוזק :roll:

קלאצ' תחליפי שעשוי מחומרים עמידים יותר מהמקורי, לכל רכב זה זמין בצורה אחרת עם מחיר אחר ולכן תיאלץ לברר זאת באחת מסדנאות השיפורים הפרוסות ברחבי הגלובוס (גם בישראל)

"לי" (סחטתי את הכסף מזה שמכר לי את האוטו) לדוגמא זה עלה 1000 שח פחות מהמקורי שUMI מספקים

פורסם

מה שכן , בהזדמנות הראשונה שאתה מנסה לעשות חניה ברוורס בעליה עם קלאצ' קראמי אני מבטיח לך שישר אחרי אתה מביא פטיש 10 קילו ומעיף את הקלאצ' הזה לכל הרוחות בזפטה אחת אדירה. זה אולי פטנט טוב בשביל לסחוב הספקים מכובדים אבל זה לא משהוא שקל לחיות איתו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• ספונסר פורום
פורסם
מה שכן , בהזדמנות הראשונה שאתה מנסה לעשות חניה ברוורס בעליה עם קלאצ' קראמי אני מבטיח לך שישר אחרי אתה מביא פטיש 10 קילו ומעיף את הקלאצ' הזה לכל הרוחות בזפטה אחת אדירה. זה אולי פטנט טוב בשביל לסחוב הספקים מכובדים אבל זה לא משהוא שקל לחיות איתו.

+1 אורן

פורסם

+1 אורן

שניכם מוזמנים לחנות ברוורס בעליה עם הרכב שלי -מצוייד בקראמי 4 אצבעות של SACHS

בסגנון הזה:

tnvx220sachsclutch.jpg

וברכב נוסף עם קלאץ' "קומבינה תוצרת הארץ" ולהיוכח שזה יכול להיות נוח מאוד גם כשהקלאץ' חם ודביק.

יש מקרים שקלאץ' קראמי בלתי נסבל אבל זה נובע בד"כ מהתקנה לקויה או שמדובר בקלאץ' להספקים גבוהים שמורכב מדיסק קראמי +PRESSURE PLATE מחוזק.

לפעמים גם כשהרכב סטנדרטי עדיף להחליף לקראמי במקום להחליף קלאץ' פעמיים בשנה (כמו אצלי שאני לא יודע לנהוג).

?ui=1&realattid=f_f962av4e0&attid=0.1&disp=thd&view=att&th=116549ba4d02bbcb

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

• תוכן חדש...