Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילה טובה על וואלה רכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קובי שלום.

הבחור (Dar) נהג במסלול שארגנה חברת "דרייב ארט" עבור לקוחות אלפא רומיאו.

מדובר היה במגרש חנייה גדול, שבו אורגנה ג'ימקאנה, ובה ניתנו לכל אדם 2 הקפות על כל רכב (סשן נהיגה יחיד),

של בערך דקה וקצת להקפה לא מהירה, תוך כדי הדרכה במגבלות האפשריות של "כנס, סגור את הדלת, כוון את הכסא, ובוא נצא לדרך".

המסלול היה טכני, ומהירות הנסיעה בו לא עלתה על 60 - 70 קמ"ש.

אני גם יוסיף ואומר שנהגתי על הGT במסלול ויש לנו בבית GT והתרשמתי ממנה אותו דבר כמו שנהגתי על הכביש ולכן אני גם בטוח שברגע שאני אקח את הבררה לכביש אני לא ישנה את דעתי עליה והיא לא פתאום תתנהג יותר טוב.

ראית או נהגת על הבררה מה דעתך ולאיפה אתה נוטה בתגובה?

S2000

פורסם

Darנו, תהיה רציני

יש לך GT בבית משמע אתה מכיר אותה יותר טוב, את כל הנקודות שלה, את הכל (עד כמה שאפשר) אז ברור שהיא תרגיש לך יותר טוב על המסלול. אולי אתה גם קצת "אוהב" את הרכב שלך יותר ובגלל זה אתה נוטה יותר לצדו?

שנית והכי חשוב, נהגת בבררה בג'ימקנה, שתי הקפות קצרות במגרש חניה ועל זה אתה מבסס את ההתרשמות שלך???

וואלה אין לי מה לומר יותר בנושא...

פורסם

היי

מקווה שלא אכפת לכם, אבל אני גם אתן ביקורת קצרה על הכתבה והסרטון.

הסרטון, נחמד מאוד אבל באמת חסר קצת אינפורמציה יבשה (קצת יותר כמו FITH GEAR ופחות כמו TOP GEAR,

כי לדעתי טופ גיר הפכו לסוג של תוכנית בידור ולא תוכנית רכב, אבל זה כבר לדיון אחר).

כמו כן המוזיקה באמת מעצבנת, לדעתי היה צריך לתקוע אותה בזמן של האפקטים, שהיו מעצבנים לא פחות.

הסרטון יותר מידי WANNA BE MOVIE, לדעתי.

בכתבה,

"המכונית המפוסלת שעמדה לרשותי למספר ימים ולא יכולתי שלא לתהות, האם גם היא יכולה להיחשב ליצירת אומנות?"

מזכיר קצת את מה שקלרקסון אמר על ה-8C, לא?

http://www.youtube.com/watch?v=psjB2St0LP8

ראו מהדקה החמישית.

קצת מזכיר את הילוך חמישי ואיך שהם מעתיקים דברים מטופ גיר.

" אפשר להבחין כי הקבינה כולה תוכננה כדי לשרת את הנהג - לצורכי נהיגה בלבד" (לא שתכננו לעשות משהו אחר במכונית :wink:)

"הראות מוגבלת והתקרה סוגרת על הראש צמוד צמוד"

איך זה בידיוק משרת את הנהג?

"בסכום שכזה, אפשר לקנות גם מיצובישי איבולושן חדשה"

פה אני מסכים איתך, המיצובישי ניראת לא רע ביכלל, וגם הביצועים לא פחות מרשימים.

ואם לומר את האמת, אם היה לי את הכסף, לא בטוח שהייתי שוקל לקנות את הבררה,

בחצי מיליון שקלים, יש יותר מידי מכוניות בשוק שמציעות נוחות, ספורטיביות ומראה יפה.

בכללי, נהנתי לקרוא את הכתבה וקצת פחות מהסירטון.

תוסיפו קצת יותר פרטים טכניים ויהיה פצצה.

:-)

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

"המכונית המפוסלת שעמדה לרשותי למספר ימים ולא יכולתי שלא לתהות, האם גם היא יכולה להיחשב ליצירת אומנות?"

מזכיר קצת את מה שקלרקסון אמר על ה-8C, לא?

אם תשים לב לציר הזמן קובי אמר את זה ראשון, הפרק ההוא של טופ גיר שודר חודשים אחרי הבמחן לאלפא.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אם תשים לב לציר הזמן קובי אמר את זה ראשון, הפרק ההוא של טופ גיר שודר חודשים אחרי הבמחן לאלפא.

קלרקסון מעתיק מWALLA רכב??? :shock::lol:

לא שמתי לב לזמן...

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם
Darנו, תהיה רציני

יש לך GT בבית משמע אתה מכיר אותה יותר טוב, את כל הנקודות שלה, את הכל (עד כמה שאפשר) אז ברור שהיא תרגיש לך יותר טוב על המסלול. אולי אתה גם קצת "אוהב" את הרכב שלך יותר ובגלל זה אתה נוטה יותר לצדו?

שנית והכי חשוב, נהגת בבררה בג'ימקנה, שתי הקפות קצרות במגרש חניה ועל זה אתה מבסס את ההתרשמות שלך???

וואלה אין לי מה לומר יותר בנושא...

קודם כל לא הייתי אומר את כל זה ללא מידע נוסף על הרכב ברור שלא הייתי אומר את זה רק על סיבוב קצר ברכב.

קראתי הרבה מידע על הרכב מכל מיני מגזינים כולם מדברים על אותו דבר ולפני שנהגתי על האלפא חשבתי שהיא המכונית האולטימטיבית אני לא אומר שמספיק כמה סיבובים קצרים כדי להוכיח אחרת אבל מהר מאוד האלפא הוכיחה לי שלא.

התאכזבתי לגלות את זה וחשבתי שאני טועה ולכן חיפשתי מידע לגבי הרכב בכל מיני כתבות הופתעתי לגלות שכל הכתבות מדברות על מה שאני חשבתי על הרכב באותו זמן שנהגתי והמסקנות היו זהות.

שים לב שבפייפט' גיר בחנו את הרכב אמרו דברים זהים עליו

http://www.youtube.com/watch?v=wrbQAiulZfI

שים לב מה היא אומרת ב3:40 על הרכב.

וגם כדאי לך לקרוא את הכתבה ממגזין TopGear של פול הורל

בקשר להתייחסותך לGT ציינתי אותה כי הספיק לי סיבוב במסלול גם בא כדי להכיר את הרכב שלאחר מכן גם נהגתי עליו במשך שבוע שלם לא השתנתה הדעה שלי ולכן גם אם אני ינהג בררה למשך שבועיים אני לא חושב שהדעה שלי עליה תשתנה.

אני ממש לא חושב שבגלל שאני אוהב את האלפא GT משום שיש לי אחת כזאת אני לצידה ולהפך ברגע שאני אוהב רכב אני אוהב את כל הרכבים של היצרן ופה דווקא בררה יש לי ביקורת נוקבת עליה, מהסיבה הפשוטה שאנשים לא יכולים להעריך את הרכב הזה כי ספורט הוא לא ורכב סלון הוא לא נראה אז מהו? ומה שאני חושב שאלפא הכשילו את חובבי הרכב ברגע שיצרו רכב שנראה כמו משהו מטורף והוא מתנהג כמו כל רכב סלון, עם נתונים שלא הייו מביישים אף יצרן ופה האכזבה כי האוטו יכל להיות הרבה יותר.

רציתי להשוות את האלפא GT מכוון שנראה לי מוזר שרכב שעולה 100K יותר מאותו יצרן שאמור לשמש לאותם מטרות יהיה לו התנהגות פחות טובה ביצועים נמוכים והדבר היחיד שמשחק פה הוא העיצוב שלGT לא חסר גם בקטגוריה הזאת.

מהסיבה הזאת אני רוצה שתעשה מבחן על הGT.

וגם אחרי שהסברת למה ציינת את האיבו אני לא מבין למה אתה משווה רכב שהוא יצירת אומנות איטלקית לנינג'ה יפנית מוחצנת.

S2000

• תוכן חדש...