Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקלריון שלי יש אופציה של 3WAY, לפי מה שהבנתי מהספר של המכשיר שזה נותן לי יותר אופציות חיתוך מהמצב הרגיל עם סלופים וכו'

עכשיו יש לי לטוויטרים HPF באיזה תדר לחתוך אותם? ובאיזה סלופ?

למידים יש LPF וגם HPF (?) באיזה תדר לחתוך ובאיזה סלופ?

ולסאב גם יש HPF וגם LFP ובאיזה תדר לחתוך ובאיזה סלופ?

הבנתי שזה משתנה מאלמנט לאלמנט ,איך אני יכול למצוא את המצב האופטימלי בשביל האלמנטים שלי?

אם אני מעביר את הקרוס במכשיר ל3WAY וחותך את האלמנטים דרך הHU אני צריך לעביר את המגבר לFULL?

תודה רבה לעוזרים!

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

המצב שאתה מתאר הוא נקרא בעצם :"BI-AMPING", במצב זה אתה מחבר לכל אלמנט(טוויטרים,מידים,וופרים,סאב) ערוץ הגברה נפרד כאשר החיתוך מתבצע דרך הHU.

מכיוון שבידיים לא מקצועיות זה יכול לגרום נזק לאלמנטים, אני ממליץ לך לערוך חיפוש בנושא.

ולאחר מכן, שתקבל מושג יותר כללי על העניין, נוכל לסייע לך ביישום בפועל.

חפש על בי-אמפ וכו', זה יתן לך המון מידע בנושא.

באותו חיפוש, תקרא קצת מידע לגבי HPF,LPF וBANDPASS, שתוכל להבין בדיוק מה כל אחד אומר ולמה הוא מיועד.

אם לאחר מכן יש לך שאלות אל תהסס לשאול.

בהצלחה,

under construction..

פורסם

אז צריך לעבור לבי אמפינג בשביל האופציה הזו במכשיר?

הפעלתי את האופציה זמנית כדי לשמוע איך זה נשמע ,וזה לא נשמע טוב אז החזרתי למצב המקורי.

בכל אופן כרגע הסט מוגבר פסיבית ,עוד שבוע שבועיים אני קונה את המונו אז אני יגביר את הסט אקטיבית על המאק אוודיו שיש לי כרגע.

תודה על העזרה אני יקפיץ את הנושא כאשר אני יעבור לבי אמפינג.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...