Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני חוזר מביקור עצל עוד מכונית משומשת. הפעם זה אפילו לא הגיע לבדיקה במכון, הבחנתי בריטוחים מתחת למושב האחורי.

כך זה נמשך כבר זמן רב והמצב מתחיל לדקא אותי. ופתאום עלתה לראשי המחשבה שלא הייתי אפילו מתבדח בה עוד לפני זמן מה. אולי בכל זאת כדאי לשקול רכישת רכב חדש....

ולגבי החדש - אילו אופציות ישנן... אם במחיר מלא אז כבר הרכב שיחזיק מחיר וזה כמובן רכב העדר היפני. על התיבה הרובוטית של טויוטה נאמר רבות וזה כנרא יורד מסדר היום. מזדה 3 או הונדה ג'אז הולכות להתחלף ואין לי סבלנות להמתין בלי רכב עוד חצי שנה ואף יותר.

נשארת סוברו B3 שזה מודל חדש, שמעתי כי יותר מאובזר מאחרים בגירסה הבסיסית של קבוצת רישוי 2 (אך זאת רק שמוע, אינני יודע דברים בודאות) ובנוסף לכל - עד ל-14 באוגוסט נותנים הנחה של 5000 ש"ח וכנראה עוד איבזור בסכום כולשהו. רציתי ללמוד ממביני דבר - מה אומרים על הרכב, והאים אכן מדובר במבצע רציני. (אני לעולם לא קניתי רכבים חדשים ולכן אולי השאלות שלי נראות נאיביות).

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ובכל זאת, אם אתה מחפש דיל טוב (ומכונית לא רעה בכלל) אז כדאי שתבדוק את ה i30 של יונדאי (6 כריות אויר, ESP, בקרת אקלים וכד') במחיר של כ 117,000 שח.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

רק שה B3 לא חדש בכלל חוץ מהמנוע. אלו אחד הרכבים שאין להם זכות קיום בשנים הללו

הפלסטיקים נראים ומרגישים רע, הרכב צפוץ ולא נוח להכנס ולצאת ממנו.

היונדאי I 30 יעשה את העבודה בצורה טובה יותר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

טוב אז ככה :

1)את ההנחה של ה-5000 שקלים אתה יכול לקבל מתי שאתה רוצה , (אני קניתי לפני 4 חודשים וקיבלתי : קודנית , גלגלי מגנזיום ,חיישני רוורס , רדיו דיסק MP3 ) ב-106,000 ש"ח (שזה הרבה יותר מ-5000 ש"ח הנחה)

2)האוטו פשוט אחלה , הוא שקט מאוד נוח מאוד בנסיעות ארוכות , מרווח מאוווד מקדימה ומאחורה.

החסרונות היחידים שלו הם : כמו שאמרו תא מטען קטן (לי זה לא מפריע )

קצת חלש בעליות ופה יש מה להרחיב .

הסחיבה של האוטו היא מצויינת , זה נכון שהוא לא מטוס ואיטי יותר ממאזדה 3 למשל (שדרך אגב ברייס שעשיתי עם אחת כזאת לא נעקפתי בהרבה) .

בעליות הדבר קצת שונה הרכב כבד מאוד, ובעליות של ירושלים מצאתי את עצמי בהילוך שלישי עם פול גז מגיע ל-90 .

לעוד שאלות על הרכב אתה יכול לפנות אליי בה"פ .

יצאתי עמבה

פורסם

כמו שאמר הבחור מעליי הרכב עצלן בנוסף

לזה הגימור בסלון הרכב מזעזע , דונמים של

פלסטיק לא נעים למגע . אבל למרות זאת יכול

להיות שתאהב את הרכב, הכי טוב שתעשה

נסיעת מבחן ותתרשם.

Peugeot 208GTI

פורסם
רק שה B3 לא חדש בכלל חוץ מהמנוע. אלו אחד הרכבים שאין להם זכות קיום בשנים הללו

הפלסטיקים נראים ומרגישים רע, הרכב צפוץ ולא נוח להכנס ולצאת ממנו.

היונדאי I 30 יעשה את העבודה בצורה טובה יותר.

לא יכלתי שלא להיתייחס לשטויות האלה .

ה-B3 הוא רכב חדש לחלוטין (מנוע , שילדה ) בקיצור בכל .

פלסטיקים זה עיניין של טעם (ולטעמי ב-B3 יפים יותר )

צפוף ולא נוח להיכנס . אני אפילו לא מתייחס לשטות הזאת מאחר ואני מעלה כמעט כל יום את סבי וסבאתי לרכב (שלהם באמת כל צעד הוא קשה ) ולהם נוח מאוד להיכנס לרכב .

יצאתי עמבה

פורסם

כל מה שאני כותב ידוע לי רק על פי מגזינים וY-NET (חשוב לציין). מדובר על דגם 1.5 בלבד ה2.0 שונה לגמרי.

1. כל השוואה בין הרכבים השונים B3 הייתה הכי פחות טובה

2. תא מטען פיצי

3. בולמים לא נוחים

4. פלסטיקה זולה ולא נעימה למגע

5. מנוע חלש

6. אחיזת כביש כמו תמיד מצויינת

7. חוסר מקום בתוך האוטו

8. מראה עניין של טעם אני מאוד אהבתי

9. בלמים יחסית חלשים

10. חוסר איבזור גמור

11. נוחה לטיפול יחסית זולה לאחזקה.

12. טסט לא יקר גם הביטוח סביר כמובן תלוי בהרבה מאוד נתונים

13. הגיר סביר אין צלונות מיוחדות לא יורד מהמתחרים

לדעתי עדיף מזדה 3 או פוקוס 2008

או B3 2.0 שהוא אוטו מצויין אבל לא חסכוני

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם
לא יכלתי שלא להיתייחס לשטויות האלה .

ה-B3 הוא רכב חדש לחלוטין (מנוע , שילדה ) בקיצור בכל .

פלסטיקים זה עיניין של טעם (ולטעמי ב-B3 יפים יותר )

צפוף ולא נוח להיכנס . אני אפילו לא מתייחס לשטות הזאת מאחר ואני מעלה כמעט כל יום את סבי וסבאתי לרכב (שלהם באמת כל צעד הוא קשה ) ולהם נוח מאוד להיכנס לרכב .

אני לא מכיר את סבתא שלך שתהיה בריאה, אני נסעתי על הרכב ולא היה לי נוח. פלסטיקים זה לא עניין של טעם זה עניין של איכות ואם כל הכבוד איכות אין שם, ורכב חדש? במה? שקצת שינו לו את הצורה? סובארו עושה את זה כבר 20 שנה והמנוע אם אני לא טועה הוא אותו מנוע רק שעבר שינוי מסויים.

בתכלס הסובארו הוא רכב טוב כמו שתמיד היה הוא אמין וכו' אבל היום זה כבר לא מספיק.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
ורכב חדש? במה? שקצת שינו לו את הצורה? סובארו עושה את זה כבר 20 שנה והמנוע אם אני לא טועה הוא אותו מנוע רק שעבר שינוי מסויים.

בתכלס הסובארו הוא רכב טוב כמו שתמיד היה הוא אמין וכו' אבל היום זה כבר לא מספיק.

שוב פעם אתה מדבר סתם , אני לא אתווכח על נוחות או פלסטיקים כל אחד והטעם או ההרגשה שלו .

ה-B3 הוא רכב חדש לגמרי זו לא עוד מתיחת פנים .

בסיס גלגלים שונה , בולמים שונים , מונע חדש .

בקשר למנוע לפי מה שאני יודע סובארו הוציאה אותו רק ב-2007 (1.5 במקום 1.6 ליטר, 107 כ"ס במקום 95 )

יצאתי עמבה

פורסם

תודה רבה על התשובות!

אני נהג מאוד רגוע בצד הימני של הכביש, גם בגלל מחירי הדלק, גם בגלל חטיי הנעורים, אשר התבטו בעבר התעבורתי שאיננו קל. כך שביצועים לא מעניינים אותי. המנוע של 2.0 לצערי גדול עליי, אני בקושי מסיג 100,000 ש"ח, וזה אחרי שבירת קרן השתלמות. וחולשה של מנוע 1.5 בעליות די מדהיגה אותי (מגורים באריאל). אבל שוב, אינני הולך להשתתף במירוצים אלה לנסוע בסבבות 90 קמ"ש בצד הימני.

ולגבי יונדאי... האים הם גם כן כל כך נדיבים במתן הטבות כמו סוברו?

אגב... דבר מעניין. סוברו בגירסתה הבסיסית (B3) - זה רכב מיני היפני הכי יקר באירופה. בגירסה הידנית יותר יקר ממאזדה 3. המחירים של B3 1.5 ליטר, בסיסי ללא מסך DVD וריפודי עור - באנגליה, צרפת וגרמניה הם בסביבות 96,000 ש"ח. דבר מדהים! יונדאי I30 קצת יותר זולה, אבל באירופה נותנים עליה 5 שנות אחריות. בגרמניה אודי 3 יקרה מסוברו במעט מאוד, אחוזים בודדים.

פורסם

יש לי פורסטר ולאשתי b-3 חדשה (שבועיים).

מידי פעם נוהג בה ונהנה מאוד מאוד.

המרווח הפנימי אחלה.

סע נסיעת מבחן ותחליט.

פורסם

עם אתה כבר מזכיר את הI30. את האמת לא קראתי שום דבר רע אליה. יש לי מוסכניק שקנה את האוטו ואני מכיר אותו 10 שנה לפחות. הוא יודע לנה הוא קנה לדעתי זה אוטו מאוד מכוער עם זה לא מפריעה לך לך על זה

1. ביטוח יותר זול מכל יפנית

2. מנוע יותר חזק מB3

3. נוח ויש מקום בהשפע

4. מושבים מאוד אבל מאוד לא נוחים (מחלה של קוריאה) יש להם גב מיוחד כנארה:-)

5. קח נסיעת מבחן נסיעות עד 100קמ"ש הוא נראה מבטיח למדי לך על זה תיגש לבדוק איך הוא נוסע

6. כמובן כמו תמיד גם החלקים הרבה יותר זולים

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

• תוכן חדש...