Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רוצה לקלקל חגיגה, אבל מאיפה הצליחו לארגן כזה רעש צמיגים ביונדאי הזו ? כמו גם קונסולה מרכזית עשויה פלסטיק זול ושחור, גימור פנים כהה וקודר ותחושה קלאוסטרופובית מעיקה במושב האחורי שהיא תוצאת חלון אחורי קטן וצר. לצד הזכות, מנוע מאוד נחמד ונסיעה סבירה. למען האמת כמעט כל המכוניות באזורי המחיר הללו, משדרות תחושה זולה למדי. אם אני בדילמה הזו, הייתי שוקל את המגאן, שנותנת יופי של מרחב פנים, נוחות נסיעה מעולה ותחושה משודרגת, למרות מיעוט אביזרים וגאדג'טים בגרסת ה"ביזנס" הזולה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לטעמי בסכום של 100K ש"ח יש הרבה אופציות.

אם אתה מתעקש על חדש , יש רכבים אומנם לא משפחתיות אשר מוצעות במחירים אילו כגון הפאביה , קליאו , 2 , ואולי גם הסוויפט.

מצד שני, אתה יכול ללכת על משומשות אשר היו על הכביש שנה ואשר מחירים היום מתחת ל 100K , בטרייד אין של היבואנים יש לא מעט רכבים מעין אילו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בכל זאת יש בעיה עם הסכום של 100,000 ש"ח. בא לראות רכב משומש ופוגש סוכר רמאי, או שראה ריטוחים בתחת למושב אחורי וכו וכו'. הרי חבל על הסכום של 100,000 ש"ח...

אומרים בא קח לך רכב צרפתי או אמריקאי כזה או אחר ובא תפסיד שליש מהסכום שלך אחרי שנה-שנה וחצי.... הרי הסכום המדובר בא עליי כל כך בקושי, חבל לי עליו....

אז אני חושב אולי בכל זאת רכב העדר המגונה עם פחות הפסדים... אז ישנם פלסטיקים זולים ועוד בעיות כהנה וכהנה... ממש לא קל להחליט!

פורסם
בכל זאת יש בעיה עם הסכום של 100,000 ש"ח. בא לראות רכב משומש ופוגש סוכר רמאי, או שראה ריטוחים בתחת למושב אחורי וכו וכו'. הרי חבל על הסכום של 100,000 ש"ח...

אומרים בא קח לך רכב צרפתי או אמריקאי כזה או אחר ובא תפסיד שליש מהסכום שלך אחרי שנה-שנה וחצי.... הרי הסכום המדובר בא עליי כל כך בקושי, חבל לי עליו....

אז אני חושב אולי בכל זאת רכב העדר המגונה עם פחות הפסדים... אז ישנם פלסטיקים זולים ועוד בעיות כהנה וכהנה... ממש לא קל להחליט!

עד היום לאימפרזה היה שוק הכי חזק בארץ (לפי סטטיסטיקות שונות), אני לא חושב שהאימפרזה החדשה (B3) תהרוס את זה, שוק כנראה לא יפגע, אבל אם אתה אוהב את המראה של הרכב, את ביצועיו ואת חומריו, אני אישית, ממליץ מאוד.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

האשכול הזה בא לי בדיוק בזמן, אני גם בדרך הממש קרובה לקנות אוטו וגם אני די נעול על הB3, אמרו לי הגירסא הזולה מהכל היא 111000 ש"ח בלי המסך מולטימדיה שאותו די בטוח שאני יקח. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד אם יש עוד דבר שאני צריך לקחת בחשבון ולהוססיף כי הרבה כסף לא נשאר אבל אני צריך לעשות חשבון עם שכחתי משהו כי זה אוטו ראשון שלי ואני לא מבין במכוניות.. אני די נעול עליה כי נראה לי היחידה שבתקציב שלי היא היונדאי i30 ובמקרה שלה אני ממש לא אוהב את המראה.

אולי למישהו שיש כבר את האוטו יכול לעזור? ועל הדרך, אני קונה את האוטו והוא יותר לי אבל כמובן גם למשפחה, קניות וכאלה. האם באמת התא מטען שלו ממש קטן ולא יוכל לשמש אפילו קניות של שבועיים בסופר?

פורסם

גם באנגליה זה נמכר כך. ובכול זאת משום מה שם זה עדיין יותר יקר מסיביק 5 דלתות שעולה כאן 147.000 ש"ח. פלאי השוק!

אני כרגע חוזר מסוכנות סוברו. לא אהבתי את הפלסטיקים של B3. אבל מצד שני חשבתי כי הם יותר קלים לניקוי מאשר המשטחים הרקים דמוי בד. בפנים סוברו נראת זול ומאכזב, הבדל של ממש מסיביק. אפילו בהונדה ג'אז ההרגשה בפנים יותר טובה. B3 מלאה בפיספוסים. כך למשל עשו מזגן לאחורה, אך לא ניתן לכוון אותו משם. אומנם ניתן לכפל את המושב האחורי ובכך להגדיל משמעותית את המרחב, אך בB3 והכסא המכופל לא באותו גובה עם בגג' וזה מאוד לא נוח. ויש עוד דברים כהנה וכהנה. בקיצור, B3 זה עדיין הרכב של המאה שעברה.

מצד שני ההטבות שנותנים בסוכנות הן אכן מפתאיות ונדיבות ביותר, עוד תרם תחילת מסא ומתן.

ליד הסוכנות של סוברו נמצאת חברת ליסינג פרי. שם מצאים פולקסוואגן ג'טה 2007 40,000 קמ במחיר של 90.000 ש"ח עוד תרם מקח וממקר. ההבדל בין סוברו

וג'טה הוא שמים וארץ. ובכן, התלבטות לא קלה.

אגב... בהונדה דווקא היה בא לי לנהל מסא ומתן על הסיביק ההיברידית והסגתי תלושים בסכום של 15,000 ש"ח על הדלק. עדיין 147,000-15,000 זה גדול עליי, כך שסתם בלבלתי מוח לסוכן. אבל הרכב כל כך יפה!

פורסם

קצת חלש בעליות ופה יש מה להרחיב .

הסחיבה של האוטו היא מצויינת , זה נכון שהוא לא מטוס ואיטי יותר ממאזדה 3 למשל (שדרך אגב ברייס שעשיתי עם אחת כזאת לא נעקפתי בהרבה) .

בעליות הדבר קצת שונה הרכב כבד מאוד, ובעליות של ירושלים מצאתי את עצמי בהילוך שלישי עם פול גז מגיע ל-90 .

כדאי, שתחליט.

עכשיו יש סחיבה מצויינת, אבל לא מטוס, "עולה לירושלים או לא" וגם יותר איטי ממאזדה 3?

אם כבר B3, עדיף עם מנוע 2 ליטר.

פורסם
כדאי, שתחליט.

עכשיו יש סחיבה מצויינת, אבל לא מטוס, "עולה לירושלים או לא" וגם יותר איטי ממאזדה 3?

אם כבר B3, עדיף עם מנוע 2 ליטר.

מה שניסיתי להגיד זה שבמישור ועליות קלות האוטו סוחב בסדר גמור (אפילו יותר טוב מאזדה 3) , אבל בעליות רציניות יותר הוא חלש מאוד .

יצאתי עמבה

פורסם

כמעט בטוח, ש-B3 תשאר מאחור.

בדוק את ה- ג'אז, רכב מעולה לפי דעתי.

הוא קטן יותר, אבל גדול ממה שהוא נראה!

זהוא רכב זריז, אך לא ממש זאל בטפולים

ואם מדברים על הקטנות, סוויפט עוד אפשרות מעולה

בהצלחה

פורסם

ד"ר שאלה קטנה לי אליך.

אם אתה כבר יורד לכלי רכב קטנים (קבוצה 2) אולי עדיף לקנות אחד בן שנתיים שלוש ולחסוך ה-ר-ב-ה כסף?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לכל מוצר יש מחיר. המוצר ששמו "רכב עדר משומש" מוצא במחיר מופרז, שלדעתי לא משקף את ערכו. אילו יצאו לי למשל טויוטה קורולה שנת 2006 יד 1 מפרטי ומצב טוב במחיר 55.000-60.000 ש"ח (מה שלדעתי משקף את הערך האמתי של המוצר) - הייתי הולך על זה ולא מבלבל מוח לאף אחד. אבל כשהמחירים הם בסדר גודל של 2 משכורות החודשיות שלי מעל הנ"ל - יש לי בעיה. ואז התחלתי את מסע החיפושים. לא שזה היה סתם, למדתי בדרך המון דברים מעניינים וחשובים לחיים. כי הרי תרם המקרה ההסכלה המוטורית שלי הייתה שואפת ל-0...

בשלב מסוים חשבתי למה לי לא להיות בצד השני של החזית, קרי להפוך לבעל הגאה של הרכב היפני החדש? ואז צץ הרעיון של סוברו B3. אבל לאחר לימוד הסיפרות אני מגיע למסכנה כי מדובר ברכב מיושן ולא מוצלח במיוחד. מעיניין איך יצרן כו מכובד הגיע לנפילה כו מוזרה. ולמרות שהמבצע והתנאים בסוכנות הם נדיבים ביותר... כבר אינני כו בטוח אם זו עיסקה טובה.

פורסם

נו? ירדנו מהרובר 75?

שמע, אתה בנית לעצמך מעין מערכת סטנדרטים שלא מחוברת למציאות וזה לא עובד ככה. למרות שאתה מאוד רוצה.

נכון, המזדה 3 תכף מוחלפת.

אבל תאמין לי, עדיף מזדה 3 מהדגם היוצא מאשר B3 גם אם שמים לה 7 DVD.

5000 שקל הנחה הם לא סכום שצריך לגרום לך לשנות החלטה בסך של 100K ש"ח.

אם תקנה משומשת בת שנתיים שלוש, הבעלים הנוכחי יספוג את מרבית ירידת הערך.

אבל בכל זאת, אתה לא מצפה שרכב ברגע שייצא מהסוכנות יאבד את כל הערך, נכון?

הג'טה ב-90K היא ללא ספק עדיפה עשרות מונים על הסובארו החדשה.

אני אישית במקומך אפילו הייתי הולך לחפש ג'טה פרטית עם פחות קילומטרז' ומסכים להוציא עוד כמה שקלים.

אהבת את ההונדה?

חפש משומשת.

רוצה רק חדש?

סבבה.

אבל למה סובארו? בגלל ההנחה השטותית הזאת?

• תוכן חדש...