Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתבו שיר על האוטו שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיר מקסים, זמרת מקסימה.

אני כולי תקווה שגם הפזו שלך מקסים אותך, כשאתה נוהג עליו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שיר גרוע. זמרת מעצבת. אבל אל תדאגו יטחנו אותו ברדיו כל כך הרבה שגם הוא ינעם גם לאוזני בסוף.

פורסם
אכן מעלה זכרונות מהילדות על 309 שנת 92 שהייתה לאבי...

אנחנו לא אחים, נכון?:wink:

ה309 של אבי, אחת המכוניות הראשונות ש"הוריש" לי, הייתה 1.9, הקרבורטור וההצתה היו כל כך מכוונים שהייתי יוצא איתה מרמזור זו הייתה חוויה מתקנת לכל ההונדות-עם-ספויילר-של-אימפרזה שהיו לידי. אני נזכר במבט הנדהם על פניהם וצוחק..

פורסם

ה309 של אבי, אחת המכוניות הראשונות ש"הוריש" לי, הייתה 1.9, הקרבורטור וההצתה היו כל כך מכוונים שהייתי יוצא איתה מרמזור זו הייתה חוויה מתקנת לכל ההונדות-עם-ספויילר-של-אימפרזה שהיו לידי. אני נזכר במבט הנדהם על פניהם וצוחק..

היא עוד אצלכם? למסירה בתשלום סמלי אולי? :oops:

בעצם...אני לא רוצה לבגוד בשלי.

פורסם

משהו על רנו גם אולי?:oops:

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אותי זה תפס , ואני כבר אומר שהשיר הזה יושמע הרבה וימאס מהר - כך טבעם של שירים מסוג זה , ואני מקורב לתחום .

אוהב אותה עוד משיריה הקודמים , כאן היא לקחה לכיוון אחר מבחינת קצב ולחן ( אני מכנה זאת בלקני קופצני )

קרן מנענעת לשמחת הצופים את איבריה באופן א-מיני , ומשדרת קלילות ועליצות .

קרן פלס משוחררת וקופצנית - יפה לך .

פורסם
מתחילה להזכיר את השירים של שלמה ארצי.

מתחילה?

"ושוב צריך לחזור אל המוסך, גם הקפה נשפך- עכשיו דביק. החצאית הזו קצרה וזה מציק"

עד עכשיו היא הייתה ממש מעוז ההגיון.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

• תוכן חדש...