Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלכודת לייזר חדשה על 443

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רגיל לראות אותם המון בירידה לכיוון כביש 1, מתחת לגשר, בעיקר בלילות של הסופ"ש, אבל הפעם (אתמול בלילה) הם עמדו בצד השני, בתחילת העליה הארוכה כשיוצאים מכביש 1 בבן-שמן לכיוון 443.

הם מצאו איזו נישה להתחבא בא, בערך באיזור הגשר (כלומר, די מוקדם בעליה ולא בפתח הגדול שיש בהמשך). אני אבדוק לעומק פעם הבאה ונראה אם אפשר להבחין בהם בזמן מלמטה.

זה תמיד נשמע לי הרבה פחות הגיוני ורווחי עבורם לעמוד בעליה מאשר לקצור נהגים שקצת נסחפו עם הירידה ממול אבל מתברר שהם התחילו. מקווה שלא היה להם ערב פורה במיוחד :evil:.

זה היה לייזר וודאי. בהמשך ראיתי ניידת תנועה שבדיוק עצרה רכב בכיוון הנגדי בקטע מישורי שמגיע מיד אחרי עיקול (ובמרחק אידיאלי לממל"ז) אז יכול מאוד להיות שגם שם הייתה מלכודת אבל את זה כבר לא ראיתי בוודאות.

ניר

פורסם
אני רגיל לראות אותם המון בירידה לכיוון כביש 1, מתחת לגשר, בעיקר בלילות של הסופ"ש, אבל הפעם (אתמול בלילה) הם עמדו בצד השני, בתחילת העליה הארוכה כשיוצאים מכביש 1 בבן-שמן לכיוון 443.

הם מצאו איזו נישה להתחבא בא, בערך באיזור הגשר (כלומר, די מוקדם בעליה ולא בפתח הגדול שיש בהמשך). אני אבדוק לעומק פעם הבאה ונראה אם אפשר להבחין בהם בזמן מלמטה.

זה תמיד נשמע לי הרבה פחות הגיוני ורווחי עבורם לעמוד בעליה מאשר לקצור נהגים שקצת נסחפו עם הירידה ממול אבל מתברר שהם התחילו. מקווה שלא היה להם ערב פורה במיוחד :evil:.

זה היה לייזר וודאי. בהמשך ראיתי ניידת תנועה שבדיוק עצרה רכב בכיוון הנגדי בקטע מישורי שמגיע מיד אחרי עיקול (ובמרחק אידיאלי לממל"ז) אז יכול מאוד להיות שגם שם הייתה מלכודת אבל את זה כבר לא ראיתי בוודאות.

ניר

צודק , גם אני ראיתי אותם אתמול

פורסם

אתמול באיזור השעה 330 הם כבר לא היו אבל המקום ידוע כחביב על הכחולים משני הכיוונים.

בנוסף לממלז יש להיזהר מעקיצת הדבורה בכביש הנ"ל

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

פעם ראשונה שאני רואה אותם בעליה (אגב, זה היה בערך ב-1:30).

לגבי הדבורה, אני מכיר מקרה אחד (שגם הזכרת בעבר אם אני לא טועה) שהם עמדו בירידה הזאת. נתקלת בהם גם מעבר למקרה הזה ? או בעיקר מעניין אותי אם אתה יודע על שימוש בדבורה בתנועה בכביש הזה.

פורסם

הם אוהבים לעמוד גם לכיון ירושלים, מעט אחרי התחנת דלק של דור-אלון סמוך לכפר "חרבתא", ראיתי אותם שם יותר מפעם אחת.

בקיצר, אין יותר כיף לנסוע לירושלים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...