Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יגאל,במפגש הקרוב נכבה את הסאבים,ננמיך את הטוויטרים עד הסוף ונעמיד זה ליד זה מידים של פולס/טמפו אל מול הJBL הזה.

מבטיח שהתוצאות יפתיעו את כל חובבי המורל למיניהם.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

AVK מצטער לאכזב אותך אבל אני ישבתי קצת ברכב שלך ואני יודע מה הסטים של JBL מסוגלים (התקנתי לשני חברים שלי ברכב סטים כאלה). טוויטר זוועה לא שווה שקל!, מיד באס? איזה באס איזה נעלים חוץ מהמיד הטוב והדומיננטי אין בסט הזה כלום לא כוח ולא דינמיות, אחד הסטים המיותרים ביותר שקיימים בעולם האודיו ואת זה אני אומר מניסיון בכמה ברכבים( כולל הרכב שלך).

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

קצת הגזמת,אורן.אני חושב שהוא סט מצויין שנותן תמורה מצויינת למחיר,ולא סתם הוא אחד הסטים הנמכרים בארץ.

לא הרגשת באס אצלי,כי הורדתי כמעט את כל הבאס מהרמקולים(גם מהאחוריים) דרך המגבר וחתכתי על פאקינג 125.וזה כי לי,בניגוד לאחרים, לא אכפת מאיפה מגיע הבאס,מקדימה או מאחורה.הבאס שבא מהסאב מספיק לי לגמרי.במפגש הבא אני אנתק את הסאב ,נחתוך את הרמקולים אחרת,נגביר את הבאס במגבר ואז תשמע.

בדבר אחד אני מסכים איתך וזה הטוויטר.באמת זוועה.אני מתכוון לשדרג אותם לטוויטרים של הרץ או של פוקאל(אני אוהב חדים:-)).

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

תגביר את הבאס במגבר ?? נו נו נו לא מומלץ .

רק חסר לך שתריץ איזה טאסט טונז כגון BASS I LOVE YOU או סתם איזה שיר ראפ מרובה באסים

ואז תצתרך לדאוג גם למיד באסים חדשים :\

שוב אני לא מזלזל ולא כלום אחריהכל גם אני מתעסק עם הJBL הנ"ל

אבל העדפה אישית שלי היא - עד 700 ש"ח - מורל פולס , פשוט ניתן להגיע לתוצאות טובות יותר

אצל אבא שלי כל שבוע שבועיים החלפתי סט ("מהזולים") הפולס נתן את התוצאה הכי טובה .

פורסם

העדפה שלך.סבבא לאללה.

במפגש שמעתי שתי מכוניות עם מורל פולס,מוגברים, והם נשמעו לי לא מספיק חזקים,לעומת הJBL.אבל נו,זה רק אני.האוזניים שלי לא חוו מספיק מערכות כמו שלך, יגאל,אז כנראה שאני לא מבדיל בעוצמות.להבא,נביא גם רב מודד,הוא,כנראה,בודק חוזק יותר טוב ממני.אבל בעצם אם יגאל אומר,יגאל יודע.

פורסם
כל הסטיגמה הזאת על רכיבי יד 2 כאילו זה בלאי מגוחכת

אחשלי לא אמרתי שיש משהו רע בדברים יד 2 , אני פשוט רוצה חדש מהחנות.

וE_M777 בקשר להמלצה המלצת לי לא לשים קומפוננט אחורי ובמקומו לשים 6*9

אם אני לא מתכוון להביא סאב בשביל הבאסים, וגם בהחלט אמרת לשמוע ולבחור בין המורל הרכים לJBL הבועטים

וציינתי אותך כי עזרת ולא להפך..

דבר אחרון , כולם פה אומרים לקנות קומפוננט קדמי מגבר וסאב ..

אבל אני לא יודע אני רוצה שיהיה לי סאונד גם מאחורה מין סראונד ברכב...

הרבה פה אולי יחשבו שמיותר אבל לדעתי זה לא כיף להקשיב כשהמוזיקה באה רק מלפנים.

פורסם

אני לא חושב שהגזמתי אני חושב שאני אומר את האמת האמיתית לגבי הסט הזה. שהוא סט בנוני ומטה ושהוא לא שווה את הכסף.

אפילו פוקל V1 הרץ דיצ'י וקיקר ES נשמעים יותר טוב מהסט הזה ועולים פחות (חוץ מהפוקל שנראה לי אותו המחיר או קצת יותר)

לפותח השרשור, אני דעתי לקנות מורל טמפולס ב550 שקל ולחסוך 150 שקל, כמו כן יש את הרץ דיצ'י והקיקר ES שיכולים גם להיות טובים, וכמו שכמה אנשים המליצו לך כבר עדיף לשמוע את הסטים לפני הקניה, חבל לקנות ואז לגלות שאתה בכלל לא מתחבר לצלילים שהסט מפיק.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם
אני לא חושב שהגזמתי אני חושב שאני אומר את האמת האמיתית לגבי הסט הזה. שהוא סט בנוני ומטה ושהוא לא שווה את הכסף.

אפילו פוקל V1 הרץ דיצ'י וקיקר ES נשמעים יותר טוב מהסט הזה ועולים פחות (חוץ מהפוקל שנראה לי אותו המחיר או קצת יותר)

לפותח השרשור, אני דעתי לקנות מורל טמפולס ב550 שקל ולחסוך 150 שקל, כמו כן יש את הרץ דיצ'י והקיקר ES שיכולים גם להיות טובים, וכמו שכמה אנשים המליצו לך כבר עדיף לשמוע את הסטים לפני הקניה, חבל לקנות ואז לגלות שאתה בכלל לא מתחבר לצלילים שהסט מפיק.

שמע בקשר ללשמוע לפניי , שיכנעתם אותי , כנראה שבאמת כל אחד והטעם שלו , אז אני ישמע ואני ישווה , תודה ומה אתה חושב על מה שרשמתי מעל!? (על הסראונד)

פורסם

רגע,אורן,עוצמתית,איזה מידים והדגש הוא על מידים בלבד ולא על הטוויטרים,יותר חזקים?אלה של הJBL או אלה של הפולס?

פורסם

S2DON צודק ומגיע לך התנצלות

חשבתי מן הסתם שאתה הולך להגביר את כל העסק ופשוט לא מעוניין בסאב

בהצלחה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אני חושב שזה תלוי בך אם אתה אוהב לשמוע ככה תוסיף רמקולים מאחורה, אחרי הכול אתה נוהג ברכב.

AVK לJBL יש רק מיד. לפולס יש קצת פחות מיד אבל יש גם באס שזה בעיני עדיף, לקבל קצת פחות מיד עם שילוב של באס מאשר לקבל מיד נטו.

פורסם

טוב תודה לכולם.. כבר פעם עשירית שאני משנה את ההחלטה שלי מקצה לקצה..

אבל זה עדיף מאשר לקנות משהו שאני לא יהיה מרוצה מימנו..

הבנתי שההמלצה של הרוב פה זה HU קומפוננט קדמי סאב ומגבר

אז אני יראה איך זה מסתדר עם התקציב שלי ויחזור לעוד נושא אחרי קצת מחר וסקר שוק..

תודה ענקית לכולם. =]

• תוכן חדש...