Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

להלן פרסום רישמי של הודעת מזכיר עמותת IRDA. אומנם אנו נוהגים לפרסם סיכומים אלו בפורום הסגור שלנו ואולם, היות וחלק מהדברים נוגעים גם לנהגים שאינם חבריי העמותה, לאחר התייעצות עם היו"ר אהוד לביא - אני מביא את הדברים לידיעת כל המעוניין. אני מזמין כל מי שרואה עצמו חלק מהספורט הזה ומעוניין להתייחס לדברים או שנשמע את דעתו - שיפנה למזכיר או לאחד מחבריי הועד ויוכל להעלות את הדברים ולפי הצורך יוצגו גם לחברי האסיפה הכללית.

בברכה,

אלון חלווה.

שלום לכולם,

קצת באיחור, להלן סיכום ישיבת ועד IRDA, שנערכה בקריית אתא.

1. אירוע אימון שתוכנן ונדחה:

לאור מזג האויר החם, שהקדים את הצפוי, הוחלט לדחות את האירוע הקרוב לסוף הסידרה שתוכננה, אך עדיין להכלילו באליפות ישראל 2008.

האירוע הבא יתקיים בתחילת חודש ספטמבר. פרסום בשירשור נפרד.

2. אסיפה כללית:

אסיפה כללית תכונס בחודש אוגוסט, ב-12.8.08, ביום ג' בשעה 20:00 בנורדיה. הזדמנות זו באה לשם מפגש רעים והעלאת נושאים.

באסיפה יועלו נושאים שיוגשו למזכיר ע"פ התקנון, ע"פ בקשת החברים. נכון להיום -

א. בדיקות רפואיות - חשיבות וצורך - יוצג ע"י דני לוי.

ב. בקשת ביטול החלטת ועד לגבי יובל מלמד - יוצג ע"י אלון חלווה.

ג. החלטת הועד לגבי אופן התנהלות עד הכרזה על התאחדות - אהוד לביא.

ד. הצגת מאזן כספי - שאול זיטמן.

3. שותפות עם ממ"י:

מאוכזבים מאופן התנהלות ממ"י, בעיקר לאור אי עמידה בסיכום הפגישות האחרונות.

למרות זאת, ימשך ערוץ התקשורת וניסיון להגיע להבנות דרך המזכיר.

4. מכתב של גבי סרוגו:

לאור אי התייחסותו של גבי להצעה שהגיש מישל לפני כשלושה חודשים, ולאי עמידתו בהסכם שהושג בנוכחות היו"ר לנהיגה ספורטיבית, הועד החליט שלא ראוי כי נדון בהצעות נוספות שלו עד שיתיחס כראוי למחוייבויותיו. העמותה תמשיך בפעילותה ע"פ נהלי מנהל תקין, באוירת החלטות רוב, וע"פ תרבות הוגנת וספורטיבית שהיא רואה לנכון לקדם. בהמשך לכך, הועד ישקול הצעות נוספות שיגיעו מאנשים רציניים.

5. הועד החליט כי לאירועים הקרובים מוזמנים כל נהגי הראלי בארץ, בניגוד לדיעותיהם של חלק מחברי הועד.

6. חברי העמותה מברכים את משפחת בן ארי, שהצטרפה לעמותה, ורכשה רכב חדש. בטוחים כי יהנו ויתרמו לקידום הספורט והאוירה הספורטיבית.

עפר שורץ

מזכיר העמותה

פורסם

3. שותפות עם ממ"י:

מאוכזבים מאופן התנהלות ממ"י, בעיקר לאור אי עמידה בסיכום הפגישות האחרונות.

למרות זאת, ימשך ערוץ התקשורת וניסיון להגיע להבנות דרך המזכיר.

1. כאשר מדובר ב"אי עמידה בסיכום הפגישות האחרונות" מן הראוי היה שיוצג מסמך המראה את הסיכומים החתומים על ידי שני הצדדים של הפגישות האחרונות. אין מכתב מסכם כזה! ישנם סיכומים שנכתבו ע"י IRDA על פי הנחות חשיבה שאינן עולות בקנה אחד עם דברים שנאמרו ולא סוכמו.
  2. מאחר ונכוונו כבר בעבר גם על סיכום שנכתב, נזהרים אנו שבעתיים בכול הנאמר ולכן בקשתי לא אחת סיכום הוא סיכום רק לאחר ששני הצדדים חתמו על מסמך מסכם, כול השאר זה הגיגים.
  3. ניתן להגיע להבנות, צריך להגיע לישיבה כזו עם רצון אמיתי לפתור את הדברים, להוציא מסמך חתום על ידי הצדדים להגיש כול מסמך כזה לצד ג' (רשות הספורט המוטורי) לדעת את הפרשנות של כול סעיף וסעיף כי בשורה התחתונה הקמת התאחדות היא מן "סוג של פוליטיקה" שצריכה לבוא על פיתרונה אחרת הספורטאים יפסידו.
  4. הריני מתנצל מראש בכדי לא להסחף לפולמוס כתיבה אם היה בדברים שכתבתי משום פגיעה במי מהצדדים, יחד עם זאת ראיתי לנכון להגיב לאור שיבוב שמה של ממ"י בנושאי הדיון של IRDA.

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

שליט

שוב היתממות?

שוב פעם המשך לליבון יצרים?

לא היה סיכום???? נהיית לי טכנוקרט? צד א, צד ב, צד ג, מה דעתך על בית המשפט העליון?

אתה ממשיך לשקר פה במצח נחושה ברוך,אתה שוב מושך אש לכל הכוונים בחצאי אמיתות.

זכור

הכל יחזור אליך כבומרנג, כך לא מתנהג מישהו שחושב עצמו לאחד מעמודי התווך של הספורט המוטורי

מה הסיבה עכשיו על שינוי תאריך האימון שלך? שב מ ק ר ה נופל על אירוע של העמותה שנקבע עוד קודם?

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

דני!

1. לגבי האירוע יש שירשור לעניין זה ויש תגובה כדאי שתמשיך שם כי זה לא השירשור המתאים או שהחלטת להסתתר בשירשור אחר:-)
  2. לאחר כול הניסיונות הכושלים יש ללכת על פי כללי הפרוטוקול.
  3. לגבי התארים שאתה מצמיד לי ולאחרים, על "ראש הגנב בוער הכובע", מי שמבעיר אש כמו תמיד הם אלו שכותבים בשם אירדא כמוך ועוד כמה כאלו, שים לב לתגובתי לעומת תגובך שנכתבה באותיות ענק ובצורה אגרסיבית ומתלהמת וכך אתה חושב שיבוא הפיתרון? הצחקת אותי, רד קצת למטה ממגדל השן שאתה יושב בו ותשמע את הרחשים למטה, אולי תבין אז שאין מקום לצורת התבטאות זו שלך.
  4. אני מבטיח לך תשובה על כול תגובה שלך או של חבריך כול זמן שתכתב בצורה תרבותית ובלתי מתלהמת.

ברוך

פורסם

שליט

תמשיך להסתובב סחור סחור, כמה מתאים לך

תשובות יש לך? כרגיל לא

להתלהם אמרת?

הבט במראה שליט

מגדל שן? נו באמת זה עלבון לאינטילגנצייה

מירוצי מכוניות

פורסם

דני!

1. אני לא צריך לתת תשובות, שולחן הדיונים הוא זה שצריך לתת תשובות.
  2. לא אכנס לניסוחיך הבוטים שמראים את גודל כעסך! שאינו במקום.

ברוך

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה?

הרי שני עמים שונים. מארגנים 2 מרוצים שונים.במקומות שונים. עם נהגים שונים.(באותו יום במקרה,או שלא)

מה הפחד ? לראות להיכן יבואו יותר נהגים? לאן נושבת הרוח? ולמי יש יותר חיילים? מי יביא יותר קהל?

אולי זה המדד האמיתי?

מי שירצה יבוא לאן שירצה?

תטעו אותי אם אני צודק.:roll:

פורסם
לא הבנתי מה הבעיה?

הרי שני עמים שונים. מארגנים 2 מרוצים שונים.במקומות שונים. עם נהגים שונים.(באותו יום במקרה,או שלא)

מה הפחד ? לראות להיכן יבואו יותר נהגים? לאן נושבת הרוח? ולמי יש יותר חיילים? מי יביא יותר קהל?

אולי זה המדד האמיתי?

מי שירצה יבוא לאן שירצה?

תטעו אותי אם אני צודק.:roll:

• שני עמים זהים
  • שני מרוצים דומים
  • אין פחד!
  • שורה תחתונה - סדר ציבורי! לא ידענו על השינוי, נארגן במועד אחר.

רד מהנושא אין צורך לחמם!

ברוך

פורסם

ובא לציון גואל.

ושוב אני נועל - אם זה ממשיך...

נא לשמור על הסדר והניקיון בפורום.

כולם.

;-)

תודה,

אלון

מי שרוצה להתייחס עניינית לאסיפה הכללית בצורה תרבותית - יותר ממוזמן!

אלון

פורסם

לאחר שבדקתי, אף לא אחד מחברי הנהלת ממ"י או הספורטאים הקשורים אליה לא ידע על מועד האירוע הקרוב של IRDA וחבל.

כמו כן אודה לכם באם נקבל פרטים בכדי לבדוק את השתתפותם של חברי ממ"י באירוע הקרוב.

- אורך מסלול.

- מי רשאי להשתתף

- עלויות

- מועד הרשמה וכד'

ברוך

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

בשעה טובה אני מודיע שלבן אפרים נולד בן ושמו בישראל rjet :twisted: שלא נדע מצרות.

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...