Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אז ככה ברצוני לדעת כמה דברים בקשר לשני הרכבים

1.האם הונדה שנת 2002 הכי מומלצת עקב זה שב-2003 הפחיתו את כח הסוס ?

2.מאיזו שנה ההונדות מורכבות בטורקיה?

3.מה צריכת הדלק של הונדה סיויק שנת 2002 לפי מישהו שבדק לא נתוני יצרן?

4.טויוטה קורולה שנת 2003 מה צריכת הדלק שלה?

5.איזה רכב יותר חסכוני מבניהם?

6.איזה רכב יותר נח?

7.איזה רכב ההיגוי שלו טוב יותר?

פורסם

ועוד דבר אחד האם זה נכון שבסיוויק יש רצועת טיימינג ובטויוטה אין יש שרשרת שזה אומר שלא צריך להחליף ובסיוויק צריך

פורסם

בסיויק 2002 מחליפים רצועת תזמון כל 100 אלף ק"מ. מחיר החלפת טיימינג+ טיפול = 1200 ש"ח לפני מע"מ (במוסך מורשה).

אני לא חושב שזה שיקול בהחלטה איזה רכב לקנות.

גם טויוטה 2003 מיוצרת בטורקיה.

אני חושב שטויוטה יותר נוחה (בהונדה הישיבה מאוד נמוכה).

לשני הרכבים צריכת דלק דומה וטובה יחסית למשפחתית 1600 (1:12 - 1:10 משולב, בערך).

את ה"סוסים" בהונדה הורידו כבר בשנת 2000 (מ125 ל 110), אבל הכוח הפך לזמין יותר בסל"ד יותר נמוך.

תקרא כאן

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום אז ככה ברצוני לדעת כמה דברים בקשר לשני הרכבים

1.האם הונדה שנת 2002 הכי מומלצת עקב זה שב-2003 הפחיתו את כח הסוס ?-לא, החלפת הדגם בוצעה בשנתון 2001, כאשר הדגם הקודם (משנתון 2000) ומטה הינו בעל הספק של 125 כ"ס המושגים בסל"ד גבוה. מספר הסוסים אינם אינדיקציה להמלצה או אי המלצה של רכב, בכל מקרה- הדגם החדש עדיף בכל הפרמטר.

2.מאיזו שנה ההונדות מורכבות בטורקיה?- החל משנתון 2001

3.מה צריכת הדלק של הונדה סיויק שנת 2002 לפי מישהו שבדק לא נתוני יצרן?- צריכת הדלק נקבעת עפ"י אופי הנהיגה שלך, ומשתנה פלאים מנהג לנהג. בגדול הסיביק תצרוך בנהיגה רגועה, 1/11 בנסיעה משולבת עירוני/ביעירוני.

4.טויוטה קורולה שנת 2003 מה צריכת הדלק שלה? - בסדר גודל של הסיביק.

5.איזה רכב יותר חסכוני מבניהם?- ראה סעיף 4.

6.איזה רכב יותר נח?- הקורולה נוחה יותר, בעיקר עקב כיול מתלים רך יותר. כפי שכבר ציינו, הישיבה בהונדה מאד נמוכה, לעומת הטויוטה בה תנוחת הישיבה גבוהה.

7.איזה רכב ההיגוי שלו טוב יותר- שני הרכבים אינם מצטיינים בהיגוי טוב, לקורולה הגה כח חשמלי דיי מנותק אך מדוייק, בסיביק הניתוק מהכביש פחות מורגש, אך עדיין אינו מבריק?

שני הרכבים, מבוקשים כמשומשים, ודיי קשה למצוא אקזמפלרים שמורים. לפיכך, הייתי הולך על האקזמפלר השמור יותר שיהיה בר-השגה, עם עדיפות לקורולה.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

לי יש קורולה2003דגם סאן.

אוטו מאוד אמין0תקלות.כך בחשבון שהוא מיוצר בטורקיה

קימת כל מי שאני מכיר עים האוטו הזה בשנה הספציפית הזאת

החליפו לו מנוע{כן גם אני}סיבה? אפילו טויוטה לא יודעת.

bmw-530i 3.0L

פורסם

בטויוטה יודעים, רק לא מפרסמים שהתקלה היא סידרתית.

תכנס לשירשורים עם הכותרת של תקלה P0420 או בעיות של ממיר קטליטי ותראה את הסיבות להחלפות מנוע:

http://www.carsforum.co.il/vb/search.php?searchid=2125026

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...