Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רכב:

רנו מגאן שנת 2000 נפח מנוע 1.6 דגם RXT אוטו'

הבעיה:

מצבר מתרוקן כל 2-3 ימים

פירוט:

בשבוע שעבר הרכב לא הניע, אין סטרטר, רכב של חבר + כבלים הניע, ירדתי לבדיקה מוסך מורשה שם נאמר לי בוודאות - "המצבר מת, לך תחליף"

החלפתי כמו ילד טוב, הכל טוב ויפה ליומיים הבאים, לאחר יומיים בבוקר שוב הרכב לא מניע, שוב כבלים, ושוב ירדתי לחנות שבה רכשתעי את המצבר, הוא החליף לי את המצבר לחדש - "על כל מקרה" אבל הוסיף שלפי דעתו יש צרכן שמרוקן את המצבר,

אחרי יומיים - שוב אין סטרטר, שוב כבלים, ושוב איני יודע מה לעשות
:?:

האם אני יכול ללכת למוסך המורשה ולעשות משהו בנוגע לכך שהם "הטעו" אותי לגבי זה שהמצבר אינו הבעיה שהיתה?

החלפתי מצבר חדש לחינם כאשר המצבר הישן היה תקין?

ואיך אני אמור לבדוק מה מרוקן לי את המצבר ?

פורסם

1. צריך לבדוק את טעינת האלטרנטור (גנרטור הרכב) שהיא תקינה הן מבחינת המתח והון בתפוקת הזרם המכסימלית שלו.

2. יש לבדוק את עוצמת זליגת הזרם, כשכל צרכני החשמל כבויים, כדי לוודא שאין צריכת זרם סמויה גבוהה מדי. הפורקת את המצבר.

בדיקות אלו מבצע חשמלאי רכב טוב.

באיזה מוסך והיכן יעצו לך להחליף המצבר והאם הם בדקו משהוא לפני כן?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

היתה לי בעיה דומה ברכב, לאחר שאחד המגברים ברכב היה ממשיך לעבוד ולצרוך חשמל גם כאשר הרכב היה כבוי.

התאורים שתארת מאוד מזכירים לי את שהתרחש אצלי.

לפי מה שנמסר לי עוד לפני הבדיקה שכנראה אחד הרכיבים ברכב צורך חשמל מהמצבר ומרוקן אותו.

בדרך כלל זה זה רכיב נוסף שמתקינים ברכב כגון, דיבורית מגברים וכו'.

כדי לבדוק איזה רכיב גורם לזליגה צריך לעבור רכיב רכיב, ולבדוק אותו.

במוסך שביקרתי בו, הבדיקה לא התבצעה בצורה הזו, והבדיקה היתה חובבנית ולא איתרו את התקלה.

מאידך בחור בשם יחיאל מהפורום בזמן אחד המפגשים של פורום אודיו, בדק את הרכב, ועבר רכיב רכיב, עד אשר איתר את המגבר אשר גרם לזליגה וניתק אותו.

מאותו הרגע הכל תקין.

המלצתי היא ללכת לחשמלאי מוסמך על מנת לאתר את התקלה, או אם ברצונך לבדוק זאת בעצמך לא לשכח לבדוק את כל הרכיבים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רפי תודה על התגובה, :)

אני מהצפון - טבריה

מוסך מורשה רנו - "אוטוסטארט" אם אסור לפרסם אז Sorry...

ולא, הם לא בדקו כלום! רק ביקש שאני אכבה את הרכב, ואז אתניע - "המצבר שלך מת" חוות דעת מוסך מורשה רנו!

נסעתי לחנות של חלקי חילוף הואר בדק לי את המתח של המצבר השעון הראה נמוך - הוא אמר שהמצבר מרוקן אבל אם אמרו לי להחליף - שאחליף.

כמובן שאחרי יומיים הייתי אצלו והוא החליף לי שוב מצבר....

פורסם

כמו שאמרו.

תסע כשעה לפחות.. ותגיע לחשמלאי רכב.

תגיד לו שיבדוק טעינה את האלטרנטור. (כמה הוא נותן בסרק. וכמה במאמץ.)

וזליגה של צרכנים כאשר הרכב כבוי .

אולי יש לך זליגה מהרדיו דיסק. מגברים. מערכת אזעקה. פנס שלא נכבה. מטען שמחובר קבוע כמו פנס וכו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

טוב חברים...

הייתי אצל חשמאי רכב, בדק את הרכב מונע וכשהוא במאמץ, וגם כבוי

בדיקה של כמעט 4 שעות

בשורה התחתונה: אין בעיית טעינה אבל ם לא נמצא זליגה/בריחה.

לא מצא שום תקלה :( / :)

המליץ לי להביא את הרכב ללילה שלם ובבוקר יבדוק את מצבו....

פורסם

איך התבצעה הבדיקה?

אתה יכל לתאר לנו אותה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היה לי בדיוק אותו מקרה...הרדיודיסק היה פורק לי את המצבר. תעבור על הכבלים ותראה שכלום לא השתחרר.

אייל

• תוכן חדש...