Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאן הצרפתים הולכים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני באמת שלא מבין למה כל תעשיית הרכב הולכת על הכיוון המיני וואני הזה ....

לפי דעתי הקולט ה107 וגם ההדמייה של הקליאו החדשה ניראות פשוט

זוועה !!

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם
מה זו ה 107 המטומטמת הזאת?????

לדעתי פיג'ו מאבדים את זה לאט לאט... גם עיצובית, גם דינאמית....

עם כל הכבוד של פיז'ו למורשת שלה,המניע (כמו זה של כולם) הוא $כסף$.

פיז'ו הבינה (באיחור מפולקסוואגן) שכסף עושים ע"י פנייה לכמה שיותר מגזרים מועילים (לא אלו שאוהבים מכוניות אלא אלו שקונים אותן).הקונים של ה-307 למשל יחפשו מקום מחייה נח למשפחה ונעים לנהג ועם זאת עיצוב שלא יראה משפחתי,אלא יהיה יותר ספורטיבי (לא סתם מציידים את רב הגרסאות בגלגלי מגנזיום וצבעים צעירים).קוני הגולף ירכשו את ה-VW המצליחה בגלל אותן סיבות שבאות בתוספת סטטוס חברתי גבוהה.קוני שתי המכוניות יתעניינו לעיתים רחוקות באיכויות נהיגה וגם אם כן,יהיו מוכנים לוותר עליהן בשביל איכות וסטטוס גבוהים.

ה-107 נראית כמו שהיא נראית (כך גם הונדה ג'אז,יאריס,קולט החדשה,סמארט)כדי לנצל מקסימום שטח בעזרת מינימום גודל(המבנה נקרא MONOBOX,כלומר קופסא אחת,בגלל המראה).

פורסם

חבל וכואב ליראות איך העולם מידרדר ושחושבים על זה, המכונית הייחידה שאפשר אולי ליסמוך עלייה שתביא לנו מכוניות ספורט יפיפיות ומרגשות, אחוזות תזזית ועם יכולת דינמית ראויה, גם אם זה בא עם חלל פנים קומפקטי ועוד פשרות זוהי אלפא. נועדה לנהגים מליידה שצריכים ליסבול פשרות עם המישפחה. אומנם גם ב.מ.וו עושה את עבודתה אך גם מתחילה להיתרכך, אך זה לא לעיניניינו כבר....

פיג'ו כספורטיבית? הופכת לנוסטלגיה :?

פורסם
חבל וכואב ליראות איך העולם מידרדר ושחושבים על זה, המכונית הייחידה שאפשר אולי ליסמוך עלייה שתביא לנו מכוניות ספורט יפיפיות ומרגשות, אחוזות תזזית ועם יכולת דינמית ראויה, גם אם זה בא עם חלל פנים קומפקטי ועוד פשרות זוהי אלפא. נועדה לנהגים מליידה שצריכים ליסבול פשרות עם המישפחה. אומנם גם ב.מ.וו עושה את עבודתה אך גם מתחילה להיתרכך, אך זה לא לעיניניינו כבר....

פיג'ו כספורטיבית? הופכת לנוסטלגיה :?

בינתיים לאחר המיזוג בין פיאט ו-GM נראה שהעתיד של אלפא הולך ומחוויר (מישהו העלה בפורום לפני כמה שבועות כתבה על כוונת אלפא להשתמש במנועים של GM ולהפסיק את יצור מנועי ה-T.SPARK) :cry::cry: הורגים אותנו !!!

פורסם

אומנם בפיאט בגלל הפסדים של מיליירדים פועלים בתוכניות חרום אך אלפא בניגוד אלייה מעלה את אחוז המכירות בעולם, מנועי ה T.SPARK כם ככה מוחלפים, לפחות ה 2.0 ל' ב JTS פיתוח עצמי המדהים ומנועי ה T.SPARK הקטנים הקיימים כבר קיימים אז אין טעם ליקנות חדשים וניתן לשפרם בדיוק כמו שניתן לשפר את מנועי GM. אלפא, פרארי ומזראטי לא יפלו עם פיאט שגם בסוף תיתעושש.

Alfa no morire e' vivire per ho basta di universo

פורסם

ואולי זה אפילו עדיף, הקטע הזה עם GM ... ואני אפרט:

כיום מנועי הT.Spark הם מנועים של פיאט אשר נעשתה עליהם עבודת ראש, סעפות ושאר ירקות ע"י אלפא - התוצאה טובה מאוד.

כעת תאר לך שGM מפקידה בידי החברים ממילאנו את מנוע ה2.2 ליטר אקוטק המעולה של אופל ואומרת להם: "חבר'ה תשפרו" ...

עכשיו השאלה היא אם גם את השלדות של אופל אלפא יוכלו להפוך לקסומות...

טל.

פורסם

את האמת יש בדברים שלך משהו.אין ספק שמנוע ה-2.2 של אופל\GM הוא מנוע מעולה ואם הצליל הסופי של מנוע האלפא לא ישתנה והכח לא יפחת אז אני עם האמריקאים :wink: .

בקשר לשלדות,אני חושב (וקצת יודע מנסיון)שהשלדות הגדולות של אופל (אסטרה\ווקטרה) הן שלדות נהדרות וכך גם של SAAB 93 שנדמה לי שהשלדה שלה מתבססת על שלדת ה-VECTRA החדשה.בכל מקרה די בטוח שהשלדות של OPEL/SAAB יותר טובות מאלה של פיאט.(אולי אפילו נראה אלפא על בסיס הספידסטר :wink: )

פורסם
ה-3 דלתות מזכירה לי קצת את הגרמלין מנוחתה עדן...

מנסים להיות חכמולוגים עם הנושא של 3 דלתות.

grem70.jpg

האם רנו היא AMC של ימינו? האם המכוניות האלו יזכו למעמד משלהן בזכות כיעורן?

רק לידיעתך,

הרכב הראשון שלי היה AMC Gremlin, כמו בתמונה, רק באדום.

בקיצור ... חוץ מזה שהדלת של הנוסע הייתה נפתחת בסיבובים... אהה... והדש היה יפה.

דווקא אהבתי אותו!! נראה כמו טנק!

Leon Cupra 2009

פורסם

אה...... פוקו מה אתה עושה פה ????? כבר התחילו לשאול לאן נעלמת..... ( רק מוסיקה יש לך בראש ? )

ועם כל הכבוד האוטו מכוער אפילו יותר מהמאלאגה שהיתה לי...... למרות שזו אחת האהבות היותר גדולות שלי.......

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...