Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי שמץ, לחברה אמורים להיות חלפים ל-VTS מאחר והיו כמה בארץ,

אני מניח שמומלץ שתפנה כל שאלה שלך בנושא לזיגי, הייתה (או שעדיין יש???) לו VTS והוא מכיר אותה מבפנים החוצה (!!!)

אני החלפתי רכב טיפה לפני שהיה צריך להחליף בולמים, בתוכנית היו KONI אבל כמו שאמרתי זה לא יצא לפועל,

סביר להניח שיהיה כדאי להחליף את הקדמיים ל-KONI כמו שאמרו לך מאחר והאחוריים הם כבר KONI, מומלץ לשמור על האיזון הזה,

קח בחשבון שמבחינת גובה הקסארה מאחורה גבוהה יותר מהקדימה (כשהיא באה מהמפעל) יכול להיות שזה גורם להעברות משקל ארסיביות מאד לקדמת הרכב, וככה לאבד את האחורה,

בנוגע למוסכים, (בלי קשר לתאימות כי אין לי שמץ) אני בספק שמוסך מורשה ישמח להתקין סט בולמים, אני בטוח שתמצא המלצות להמון מוסכים וסדנאות שמכרים את העניין, ככה או ככה לא תפסיד אם תשאל במוסך מורשה.

ליעד.

פורסם

לכן אני חושב על מקוריים ולא צמד קוני נוספים...

אבל נראה מה המחיר של רביעיית מקוריים / VTS במוסך

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

אין חיה כזאת בולמים לVTS . ובטח לא בארץ .

הבולמים זהים לאלו של HDI בגלל גורם המשקל . תעשה את השיקול שלך אבל לפי דעתי אתה סתאם מחפס משהו יעני ספורטיבי ולא כך במקורי .

אם היחלטת על מקורי לך ותרכיב בולמים פשוטים יתנו לך את אותו אפקט ולא תרגיש בהבדל . אם תחליט על משהו אפטרמרקט זה כבר סיפור אחר .מחיר לרביעה יתחיל בכ 3000 שח .

נתן

פורסם

תקנה של HDI

הוא לא מוקשח הוא פשוט נועד למשקל שונה של הרכב .דא שיכול להיות שהרכב שלך יעלה מקדימה .

נתן

פורסם

מי מתקין קוני?

נכנסתי לאתר של פיט-סטופ ולהם אין.

אני רוצה לקבל הערכת מחיר לזוג קדמיים, כך שיהיה לי רפרנס כנגד הצעה על רביעייה מקורית.

בנוסף, האם אפשר להחליף רק קדמיים (לקוני כמובן) כשהקוני האחוריים עשו כבר משהו כ60,000? או שלא מומלץ?

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

תשמע !!!!

אתה יכול לעשות מה בראש שלך עם הרכב שלך אבל אתה צריך להבין שאין קיצורי דרך וארוחות חינם !

אתה לא יכול לקבל הכל .

תחליט מה אתה רוצה .

לגבי שאלה שלך אפשר להרכיב רק קדמי אבל אף בן אדם אחראי לא יומר לך מה תהיה השלכה של בולמים אחוריים ישנים עם חדשים .

פיטסטופ לא מייבר קוני .ורטהיים כן .הם נימצאים בתחילת המסגר עד כמה שזכור לי במס 4 או 6 .

בהצלחה

נתן

פורסם

נתן ידידי,

אין צורך להתרגז ולהתרגש.

אני שואל כדי לדעת ובכדי לקבל החלטות על סמך המידע שאני אוסף.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

• 7 חודשים מאוחר יותר...
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...