Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת דלק מהקרבורטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות החלפת צינורות דלק מגומי בקורטינה, משכתי את הצינור דלק שניכנס לקרבורטור והצינור נחושת שמחובר לקרבורטור יצא,

החזרתי אותו למקומו ואז התחילה נזילת דלק, איך ניתן להדביק את הצינורית נחושת בצורה מקצועית ?

מצורפת תמונה שמצאתי ברשת להמחשה על איזו צינורית אני מדבר.

49cc_carburator.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
לא ניתן להדביק, רק עם הלחמה עדינה.

הצינורית לא היתה מולחמת אלא מוכנסת בכח ליציקת אלומניום של הקרבורטור, בעקבות ההוצאה היא רופפת עכשיו,

וגם לא ניראה לי שאפשר להלחים נחושת לאלומניום.

פורסם

אולי תנסה להרחיב בזהירות את הצינור נחושת עם מסמר/בורג, בזהירות שלא תסדוק אותו, לאחר שיורחב אני מאמין שיכנס שוב בלחץ.

במקרה הכי גרוע, פנה אל מכון קרבוטורים שיתאים לך צינורית אחרת.

בכל מקרה נסיעה עם נזילת דלק כמובן מאוד מסוכנת.

פורסם

תנסה לברר על חומרי אטימה שיוכלו לעמוד בתנאים (טמפרטורה, דלק) למרוח את הצינורית ולהחזירה למקום.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

יש מכשירים קוניים שמרחיבים צינורות נחושת.

אבל לפני זה, יכול להיות כי הקוטר החיצוני של הצינור שיצא פשוט נשחק בכמה אלפיות ולכן לא מתישב טוב במקומו. קנה כמה ס"מ צינור נחושת חדש דומה בקוטר החיצוני לצינור הישן ונסה לראות אם נכנס בקושי.אם ישנה התנגדות הכנס אותו עם מכות קלות של פטיש קטן.

שלמה דן גדרון

פורסם

שלום.

למה תמיד אנשים שלא מבנים נותנים עצות אחיטופל אפשר למות מזה.

אופיר הצינורית מוחנסת בלחץ בלבד!!! הכנס אותה למקומה ותן לה מכה אם פטיש קטן בעדינות שהצינורית תחדור למקומה.

לא הלחמות ולא בטיח ולא ניפוחים.

אגב אתה יכול להדביק את הצינורים אם אפוקסי אפור לא לבן מחזיק מעולה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אם לא הולך בלחץ אז תשיג לוקטייט לא משנה איזה מספר\צבע, כולם יהיו חזקים ואוטמים מספיק.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אם הגוף מאלומיניום, אולי תעשה לו שם הברגה ותחליף את הצינור נחושת בצינור עם הברגה.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

לך לאיש מקצוע הגון, קבל עבודה איכותית ותימנע מעצמך עוגמת נפש ושריפה, גם אם קנית מטף כיבוי בצורה מאורגנת באדיבות המועדון, עדיין עדיף למנוע את השריפה מאשר לכבות אותה ביעילות! -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לא שווה לסכן את הקרבורטור, בנסיונות לא מקצועיים, לתקנו. כפי שיעצו לפני, גש לבעל מקצוע. בהצלחה.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

אופיר פעל לפי המלצתו והסברו של בני ל. וליתר ביטחון באם אתה מסוגל למשוך את יציאת הנחושת בחזרה החוצה, עשה זאת ומרח אותו בלוקטיט כחול או אדום.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה על התשובות, אני אקנה לוקטייט ואדביק בעצמי, למרות שהרעיון לעשות הברגה נישמע טוב,

מתי שיגיע זמנו של האוטו לניקוי קרבורטור (אצל צביקה) אני אגיד לו לעשות את זה.

פורסם

אופיר,רעיון של ההברגה לא מעשי , לא יעיל ומיותר, בעייתך מוכרת, וניתנת לפתרון בקלות, הרבה יותר ממה שאתה חושב.

אופיר אני מאחל לך בכל ליבי, שזאת תיהיה הבעיה היחידה שבה תתקל בשיפוץ הרכב.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...