Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רושם פה המלצה לאתר אשר סייע לי רבות בפרזנטציות שונות במהלך שנת הלימודים, הוא מאפשר הורדת קטעים מ YouTube בתור קבצי אודיו/וידאו רגילים במס' רב של פורמטים ישירות למחשב.

http://www.vixy.net/

רק רשמו בשורת הכתובת שבו את הקישור לדף ה YouTube שאתם רוצים להוריד, המנוע באתר יתחבר בעצמו, יוריד את הקובץ בגרסתו המקורית ויבצע המרה לפורמט המבוקש! Avi Mov MP4 ועוד.

תהנו!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

נראה די מסורבל לעבוד עם זה (במיוחד אם אתה ממיר הרבה סרטים קבוע)

לדפדפן Firefox יש Add-on שעושה את אותו הדבר בשני קליקים, אתה יכול להוריד כמה קליפים מיוטיוב וכל האתרים הדומים לו והוא פשוט יוריד אותם אחד אחד לפי הסדר שלחצת וימיר אותם לאיזה פורמט שאתה רוצה.

הוא נקרא DownloadHelper

פורסם

תודה על האינפורמציה, לא הכרתי את זה, אני לא חסיד של פיירפוקס, טוב לדעת אבל, אני הייתי צריך להוריד קטעים ספציפיים של קטעי וידאו ממלחמות ישראל ששודרו בטלוויזיה והועלו ליו-טיוב וכך מצאתי בסוף את האתר הזה.

פורסם

אני רואה עצמי משתמש בו לשם האפליקציה שאתה המלצת, גם יש לי אותו מותקן במקביל, אבל ברגיל אני מעדיף את IE.

• תוכן חדש...