Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, לא מכבר קניתי אנטנת GPS מדגם M-1200 של חברת HOLUX (מקלט מעולה אגב, חיבור מהיר ללווינים. דיוק של 4 מטר מול שמיים פתוחים) הנה לינק אליו http://www.getit.co.il/Group/44417/ בספר ההדרכה יש קצת סטירה בין הדברים : מצד אחד הם מבקשים שהמקלט יהיה בזוית ישירה מול השמים, מצד שני הם רוצים שהוא יהיה מוגן משמש. יש איזה רעיון? חשבתי לקחת חתיכה של פילם כהה לחלונות ולהדביק על השמשה הקדמית בצורה שתסתיר את המקלט וכך יהיה מוגן מהשמש. אבל אני מחפש פתרון פחות חאפרי, מה גם שאין לי מושג איך לקבע אותו שלא יזוז באמצע נסיעה ועם זאת יהיה שליף בכדי לעבור לרכב אחר. אשמח לתגובות\עצות\ מה שלא יהיה. בברכת יום טוב ושבת שלום טל דוד.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

חבל שלא רכשת את ה GLOBALSAT BT338 שלא רק שלא חושש משמש ישירה, אלא ניתן לשים אותו בתא הכפפות ועדיין לקלוט קבוע 10 לווינים(מינוס-פלוס). רכשתי כזה לפני חצי שנה והוא עובד בצורה שאין שני לה(20 שעות עבודה אחרי טעינה בת שעה של סוללת הליתיום שלו). רוב חבריי החליפו את שלהם לדגם זה. הדגם הזה מקבל את הציונים הגבוהים ביותר בכל המבחנים/סקרים . הוא עולה קצת יותר מהדגם שרכשת.

http://www.compilot.co.il/Product.asp?Pid=000999&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=29&aff=Zap&lang=he

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

דווקא כן רציתי אותו בהתחלה, אבל הוא עלה כמעט כפול משלי (קניתי ב Ebay) הכי זול שהצלחתי להוציא אותו כולל משלוח היה 99 דולר. ואת שלי הוצאתי ב 64 דולר כולל משלוח עד פתח הדלת (216 ש"ח) מה גם שהוא יודע להתחבר ללפטופ עם כבל USB מצורף, והוא פועל בעזרת סוללת AAA נטענת שמספיקה ל 24(!) שעות ניווט רצוף. הוא גם יודע לקלוט מהתא כפפות רק ששם הוא מגיע לדיוק של "רק" 8 מטר.

פורסם
GLOBALSAT אומנם טובים, אבל לשלם 655 שקל על מקלט GPS? הגזמה.

גם מכר שלי חשב כך. תשאל אותו מה הרגיש כשהיה זקוק לקליטה מיידית, מדוייקת וללא הפסקות וכל זה בלחץ אדיר של זמן. הוא הצטער על החיסכון שהשאיר אותו עם עוד מאה וחמישים ש"ח(בערך) ועם מקלט שלא מגיע לקרסולי הגלובאלסאט. מה שעולה פחות עלול לעלות יותר.

כונני החירום במגן דוד במרחב השפלה נעזרים בגלובאלסאט בדיוק משום האמינות המוחלטת שלו והיעדר הפסקות הקליטה בכל מצב, בכל מזג אוויר ואפילו במכוניות צרפתיות.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם
בוקר טוב, לא מכבר קניתי אנטנת GPS מדגם M-1200 של חברת HOLUX (מקלט מעולה אגב, חיבור מהיר ללווינים. דיוק של 4 מטר מול שמיים פתוחים) הנה לינק אליו http://www.getit.co.il/Group/44417/ בספר ההדרכה יש קצת סטירה בין הדברים : מצד אחד הם מבקשים שהמקלט יהיה בזוית ישירה מול השמים, מצד שני הם רוצים שהוא יהיה מוגן משמש. יש איזה רעיון? חשבתי לקחת חתיכה של פילם כהה לחלונות ולהדביק על השמשה הקדמית בצורה שתסתיר את המקלט וכך יהיה מוגן מהשמש. אבל אני מחפש פתרון פחות חאפרי, מה גם שאין לי מושג איך לקבע אותו שלא יזוז באמצע נסיעה ועם זאת יהיה שליף בכדי לעבור לרכב אחר. אשמח לתגובות\עצות\ מה שלא יהיה. בברכת יום טוב ושבת שלום טל דוד.

תניח אותו לידך במושב לאחר שקיבל FIX לווינים וזה מספיק טוב לניווט .

התוכנה ( תוכנת הניווט ) כבר תדע לתקן סטיות של מטרים לכאן או לכאן .

בחייאת תחשוב רגע , סטיה של 4 או 8 מטר זה מה שיעשה אותך מאושר או זה מה שיביא אותך ליעד הנכון ?

ורק לידיעתך יש הנחיות מהממשל בארה"ב לסטיות מכוונות של מס' מטרים של הלווינים , בעבר הסטיות היו של עשרות מטרים , עקב עניני צבא ובטחון .

פורסם
תניח אותו לידך במושב לאחר שקיבל FIX לווינים וזה מספיק טוב לניווט .

התוכנה ( תוכנת הניווט ) כבר תדע לתקן סטיות של מטרים לכאן או לכאן .

בחייאת תחשוב רגע , סטיה של 4 או 8 מטר זה מה שיעשה אותך מאושר או זה מה שיביא אותך ליעד הנכון ?

ורק לידיעתך יש הנחיות מהממשל בארה"ב לסטיות מכוונות של מס' מטרים של הלווינים , בעבר הסטיות היו של עשרות מטרים , עקב עניני צבא ובטחון .

נו מה תעניש אותי עכשיו על זה שאני פדנט נוראי? חוץ מזה שסטייה של הכמה מטרים האלו בתוך ת"א זה עניין של כמה צמתים בשביל לחזור חזרה :twisted:

• תוכן חדש...