Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

הרכב הונדה סיוויק 05.

עשיתי כבר שכבה אחת של dynamat אורגינל ,והפח של ההונדה שווה ערך לפח של פחית קולה.:-(

אני מתכוון לשדרג את הקומפ הקידמי למשהו יותר רציני וחזק,

שאלתי היא אם אפשר לשים עוד שכבה של נגיד dynamat אקסטרים או ריפה בנד על השכבה הקיימת של האוריגנל

או שאני אצטרך לבלות יום בקילופים.?

תודה מראש..

ירון

פורסם

אפשר ואף רצוי להשים שכבה שניה לפחות לדעתי, ואם כבר שכבה שניה אז עדיף דיינמט הקסטרים ולא ריפה בנד.

IBIZA 20vt

פורסם

אז תוכל דג ותגיד לנו איך היה...ברור שזה ידבק במיוחד שתחם אם פן זה נהפך לעוד יותר דביר וקל יותר להדביק אחרי חימום.

IBIZA 20vt

פורסם

לא הייתי ממליץ להוסיף שכבה נוספת על האורגי'נל מהסיבה שחומר נוטה להתנתק עם הזמן ויכולת ההצמדות שלו דיי מוגבלת ואם תוסיף שכבה שניה זה פשוט יזרז את תהליך ההתנתקות. אני הייתי מקלף את החומר ושם שכבה של אקסטרים.

פורסם

יוסי, כמה שאני מחזק אותך... האוריג'ינל פשוט חומר גרוע ברמה שאין לתאר. הוא מתנתק, פריך ורחוק שנות אור באיכותו מהאקסטרים.

לדעתי, די בקלות תצליח להסיר את האוריגי'נל. תעיף אותו קיבינמט :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...